Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iphone 5 im var ama çok sıktı içine kapanık ve beni delirtiyor
Sponsorlu Bağlantılar
aridala
Üye
Konu Sahibi
iphone 5 im var ama çok sıktı içine kapanık ve beni delirtiyor
iphone 5 im var ama çok sıktı içine kapanık ve beni delirtiyor bna 1000-1500tl daha az daha fazla olabilir öneride bulunurmusunuz bnim aklımdan samsung galaxy s4 active htc one sony xperia z var
ogzhnoTr
Üye
Turkiyeye gelince Lumia 1020 al.
enterneoll
Üye
Lumia ninda farki yok galaxy s4 almaya çalış olmadı htc one
lumia kullandığın için önermişsin resmen bekleseniz bi 3 4 yıl geçse gelişse .... kardeşim sen android al samsung alma nexus 5 geliyor beklersen beklemem dersen htc one yada xperia z ve üstü
lumia kullandığın için önermişsin resmen bekleseniz bi 3 4 yıl geçse gelişse .... kardeşim sen android al samsung alma nexus 5 geliyor beklersen beklemem dersen htc one yada xperia z ve üstü
arkadaş iphone 5 den sıkılmış sende gelmiş 1020 diyosun. o sistemle kamera dışında hangi zevkleri kullanablirsin ki?
sen htc one yada s4 düşün derim dostum..
ben açık konuşayım htc one kullanıcısı olduğum için one ı öneririm. yok ben onu sevmem dersen s4 derim. experia z yi denedim kullandım. su geçirmezliği dışında hiçbir albenisi yok!
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Xperia Z de güzel telefondur tavsiye ederim. Sony işini biliyor
OnurErtas
Üye
Bence hiçbirşey alma ios7 bekle. Biraz daha açılırsın. Çünkü iPhone stabilizasyonunu hiçbir telefonda bulamazsın. Ha illa dersen ki alıcam, git HTC One al. Digerlerini asla tavsiye etmem.
MaxipmaN
Üye
xperia z önermiyorum tasarımı çok kaba performans açısından da ekranından dolayı pek etkileyici olmaz