iPhone 5 ilk şarj

Sponsorlu Bağlantılar

BlaCkMaGiC05

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 ilk şarj
Arkadaşlar bugün iPhone 5'i mi aldım ama yurtdışından getirdiğim ve haftasonu bankalar kapalı olduğu için 100tl harcı yatıramadım o yüzden sim kartta takmadım imei'ye takılıp ceza yemiyelim boşuna diye. Ama dayanamadım telefonu açıp şarja taktım ve şarj kısmında yıldırım şeklinde şarj olduğunu belirten ibare varda yüzde artma azalma dolulukta artma azalma veya dolup dolmadığına dair hiçbirşey yok. wifi ile güncelleştirmeye çalışıyorum ama sim takılı olmadığı için try again diyip hata veriyo. Ne yapmam lazım?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hayırlı uğurlu olsun :tebessüm:

aleranol

aleranol

Üye
Sanirim illa acman gerekiyor guncelleme icin ama coken telefon bile sarja takinca sarj oluyir. 2 saat 3 saat tutsan yeterli.

- - - Eklendi - - -

Yani sarjda 3 saay

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Ayarlar - genel -kullanım- pil yüzdesini göster

BlaCkMaGiC05

Üye
    Konu Sahibi
bi iphone4s kullanıcısı arkadaşım da ayarlara gir dedi ama girmiyo menüye felan açılmıyo okadar, telefonu ilk açtığında dil seçiyosun felan oralar var sadece tekrar denedim simkart takın diyor simsiz güncellemiyor, ben garantiye alıp 7 8 saat şarj ediyim ozaman yatmadan önce çıkartırım şarjdan, nano simi alıcaktım da turkcell timdeki arkadaş beni biraz korkuttu hemen imei takipten telin kapatılabilir pazartesi kayıt yapıncada 3-6gün açılmayabilir dedi bende çaresiz çaresiz pazartesiyi beklicem sanırım :(

aleranol

aleranol

Üye
3 saatten sonra yada pil dolduktan sonra zaten kendisi elektrigi kesiyor isterden 1 yil tut yinede o pil daha sarj olmaz.

BlaCkMaGiC05

Üye
    Konu Sahibi
3 saatten sonra yada pil dolduktan sonra zaten kendisi elektrigi kesiyor isterden 1 yil tut yinede o pil daha sarj olmaz.

Anladım, ben ozaman yinede tutayım da içim rahat etsin dostum, sağol yardımın için

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Anladım, ben ozaman yinede tutayım da içim rahat etsin dostum, sağol yardımın için

Lion pill sayesinde şarj oldjgu zaman akımı kesiyor. İstersen 5929482958485184558899995144 gün tut yine akımı keser. İphone bu:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt