iPhone 5 ile Fena Dalga Geçtiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 5 ile Fena Dalga Geçtiler
Her yeni iPhone piyasaya çıkmadan önce gelen iPhone reklamlarıyla dalga geçme konulu videolar yine karşımızda.

Aslında böyle de fena olmazmış.

Bu kez paylaşılan videolardan biri, iPhone 5'i 'yemek fotoğraflarını en iyi çeken akıllı telefon' olarak nitelendiriyor. YouTube'da 'Resmi iPhone 5 tanıtım videosu sızdırıldı' başlığıyla paylaşılan video sizlerle. Herkese iyi seyirler.

[video=youtube;uIRBxRlsYR0]http://www.youtube.com/watch?v=uIRBxRlsYR0&feature=player_embedded#t=82s[/video]​
(techno-labs)

Metin MF

Metin MF

Üye
:ehe

aleranol

aleranol

Üye
işleri güçleri yok heralde bu adamların.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu kadar geç kalırsa olacağı bu başka reklamlar da çıkar bakın görün :ehe

Del Rey

Del Rey

Üye
:ehe Bu reklamın Nokia için yapılması daha makbulmüş. iPhone kullanıcıları yemeklerinin fotoğraflarını ne kadar çekiyorsa Nokia da o kadar yemeği yemiş öküz boyutunda bir lens takıyor telefonlara.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
aleranol

aleranol

Üye
:ehe Bu reklamın Nokia için yapılması daha makbulmüş. iPhone kullanıcıları yemeklerinin fotoğraflarını ne kadar çekiyorsa Nokia da o kadar yemeği yemiş öküz boyutunda bir lens takıyor telefonlara.

sonundaki espri iyi bağlanmamış gibi :hmmm ama iyiydi :kop:

15097

15097

Üye
Suç Twitter ve Instagram kullanan kullanıcılarda.Instagram'a her girdiğimde yemek fotoğrafları görmekten bıktım :( Bir de dudak yapan kızlar var. :ah

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Suç Twitter ve Instagram kullanan kullanıcılarda.Instagram'a her girdiğimde yemek fotoğrafları görmekten bıktım :( Bir de dudak yapan kızlar var. :ah

onu yapmayan kız yok zaten :kop: :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt