Yardım Iphone 5 Hesap Makinesi Yanlış Hesaplıyor

Sponsorlu Bağlantılar

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 Hesap Makinesi Yanlış Hesaplıyor
Arkadaşlar ip5 i aldığımdan beri hep hesap makinesi işlemleri yanlış yapıyor. Mesela 2+2 olsun kolay işlemleri doğru yapıyor fakat , ( 6,25 bölü 2,5 ) eksi ( 0,01 bölü 0,1 ) işlemini yanlış yapıyor. Bunun gibi karışık işlemleri yanlış yapıyor. Telefonum ios 7 bu arada arkadaşımdada ip4s var onunkide aynı şekilde yanlış yapıyor ondada ios 7 yüklü

MertcaN9

MertcaN9

Üye
2 milyarlık telefon daha 4 işlem yapamıyor mu diyelim şimdi :D :D

0MG90

0MG90

Üye
Güncelleme ile düzelir

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Böyle saçma bişey olmaz hesap makinesindeki neredeyse bütün işlemleri hatalı yapıyor temin baktım 4 ü 2 ye bölüyorum cevap 1 diyor

MertcaN9

MertcaN9

Üye

MaxipmaN

Üye
şaka gibi :D

Xurmirac

Xurmirac

Üye
4/2 = 1 mii o.O

zx6r

zx6r

Üye
Steve amca olsaydı bunlar olmazdı. Tim bok etti bıraktı iOS'u.

istisna97

istisna97

Üye
Bence sen yanlış yaptın 4/2 denedim 2 çıkıyor ama eşittire bidaha basınca 1 oluyor sanırsam sen iki kere bastın ö yüzden

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ya ben basmadı sanıp 1 daha basınca 1 çıkıyomuş anladım. Ama orda enazından bastığına dair bi efekt felan yapmaları gerekk

phasan

phasan

Üye
Sadece ios 7 de sorun var

istisna97

istisna97

Üye
Sorun yok bendede ios 7 be 2 kere basmadan oluyor

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar ip5 i aldığımdan beri hep hesap makinesi işlemleri yanlış yapıyor. Mesela 2+2 olsun kolay işlemleri doğru yapıyor fakat , ( 6,25 bölü 2,5 ) eksi ( 0,01 bölü 0,1 ) işlemini yanlış yapıyor. Bunun gibi karışık işlemleri yanlış yapıyor. Telefonum ios 7 bu arada arkadaşımdada ip4s var onunkide aynı şekilde yanlış yapıyor ondada ios 7 yüklü

Sonucu ne buluyor belki sen yanlış hesaplıyorsundur?
Sorun yok bendede ios 7 be 2 kere basmadan oluyor
Bir şey yapmadan eşittire basınca, son işlemi tekrarlıyor demek ki.

istisna97

istisna97

Üye
Mesela bi sayıyı ikiye bölünce bölüyor bidaha basınca yine 2 ye bölüyor

Üst Alt