iPhone 5 hasar?

Sponsorlu Bağlantılar

xxaysan

xxaysan

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 hasar?
Arkadaşlar telefonu geçen gün düşürdüm,tam olarak sağ üstte ki kapatma tuşunun önünün üzerine düştü ve orası içeri doğru yamuldu ekran öne doğru çıktı şimdi yerine oturmuyor kasa değişmeden tamir olma şansı var mı ?

ozdede01

ozdede01

Üye
Arkadaşım iphone 4 ve sonrasında komple kasa değişmen gerekiyor.iphone e olsaydı dediğin gibi olurdu ama maalesef kasa değişcek

frngyhn

frngyhn

Üye
kasayı aç alttan ekrana kadar gel çıkar ve yeniden tak ama bu işlerden çakmıyosan hiç uğraşma geri toplayamassın . Kasa değiştirmene gerek yok sadece ekran öne gelmiş ve arkasında boşluk var hafif bir yamulmada olabilir dediğim gibi yaparsan eski haline döner .

xxaysan

xxaysan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım iphone 4 ve sonrasında komple kasa değişmen gerekiyor.iphone e olsaydı dediğin gibi olurdu ama maalesef kasa değişcek

Kasa 450 liraymış, Peki kardeşim bu haliyle kullansam bi sıkıntısı olur mu sence ?

- - - Eklendi - - -

kasayı aç alttan ekrana kadar gel çıkar ve yeniden tak ama bu işlerden çakmıyosan hiç uğraşma geri toplayamassın . Kasa değiştirmene gerek yok sadece ekran öne gelmiş ve arkasında boşluk var hafif bir yamulmada olabilir dediğim gibi yaparsan eski haline döner .

Kardeşim doğru diyosunda içine doğru yamulmus gireceği yeri kapatıyo öncelikle o yamugun düzeltilmesi gerekiyo ama işte o nasıl olacak asıl soru o , sence boyle kullansam bi sıkıntı olur mu ?

dj3_Zaza

Üye
acıp kücük bir müdahale edersen yerine oturur böyle kullanırsan bi proplem olmaz ....

xxaysan

xxaysan

Üye
    Konu Sahibi
acıp kücük bir müdahale edersen yerine oturur böyle kullanırsan bi proplem olmaz ....

öyle açma kapama yapamam da servise bi göstereyim o zaman ama içine yamuldugunu için yerine oturması zor gibi geliyo bana.

melihatekeli

Üye
Arkadaşlar telefonu geçen gün düşürdüm,tam olarak sağ üstte ki kapatma tuşunun önünün üzerine düştü ve orası içeri doğru yamuldu ekran öne doğru çıktı şimdi yerine oturmuyor kasa değişmeden tamir olma şansı var mı ?

Meraba, aynı sorun benim telefonda var suan aynı yer üzerine düstü ve ekran oturmuyor siz kullanabildiniz mı o sekilde yada servise götürdünüz mü?

zx6r

zx6r

Üye
geçmiş olsun öncelikle. evlat acısı gibidir biliyorum sorunun çözümü için mutlaka kasanın değişmesi gerekir. kısa zaman içerisinde değişmezse daha kötü sorunlar meydana gelebilir. ekran daha çok kayar bir yere takılması halinde düşebilir.

Üst Alt