Symbianize
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çünkü senin bile telefonun Iphone!
kim düştü ki
Bu ne kadar itici bir yorum
iphonenın reklam stratejısı bole ıste =)))adinin iphone 5 olacagi bile belli olmayan bi telefon hakkinda nasil olurda bu kadar yorum olur
kim düştü ki
sadece cevabını herkesin bildiği 'çok tutlan bir telefon olduğu için' demeye çalıştım.
Ben her zaman diyorum iPhone'u kullanmasını bilmeyen almasın diye
ne varki iphone da mevzu androidi kullanmataBen her zaman diyorum iPhone'u kullanmasını bilmeyen almasın diye
"10 çekirdek ne alaka" diyeceğim ama cevaplarım kırıcı oluyor galiba, demiyorum.ama bu sallamayi gerektirmezki ozaman iphone taninmis telefon 10 cekirdekli olcak diyelim ?
evette bilmeden atiyolar yorumum sana degil kardesim ama daha telefonun adi belli degil millet ozellikleini saynmaya baslamis
"10 çekirdek ne alaka" diyeceğim ama cevaplarım kırıcı oluyor galiba, demiyorum.
Ben sadece çok tutulan bir telefon diyorum 'hemen hemen her telefon bununla karşılaştırılıyor(3310'dan taş'a kadar)'. Bu bir gerçek.
evette bilmeden atiyolar yorumum sana degil kardesim ama daha telefonun adi belli degil millet ozellikleini saynmaya baslamis
Bence de bu yanlış birşey.
4S için de 5 diyorlardı...
Bi sabah kalkmışız bir bakmışız ki 'Iphone 4S slim' çıkmış'
Apple reklam ve satış işini çok iyi biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?