iPhone 5 hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
iPhone 5 hakkında
adinin iphone 5 olacagi bile belli olmayan bi telefon hakkinda nasil olurda bu kadar yorum olur

.yaRasa.

Üye
Çünkü senin bile telefonun Iphone!

Türe

Üye
Ben her zaman diyorum iPhone'u kullanmasını bilmeyen almasın diye

Tepkiler: Mazlum Somer

.yaRasa.

Üye
ama bu sallamayi gerektirmezki ozaman iphone taninmis telefon 10 cekirdekli olcak diyelim ?
"10 çekirdek ne alaka" diyeceğim ama cevaplarım kırıcı oluyor galiba, demiyorum.
Ben sadece çok tutulan bir telefon diyorum 'hemen hemen her telefon bununla karşılaştırılıyor(3310'dan taş'a kadar)'. Bu bir gerçek.

Konu Sahibi
evette bilmeden atiyolar yorumum sana degil kardesim ama daha telefonun adi belli degil millet ozellikleini saynmaya baslamis

ANIL

Admin
evette bilmeden atiyolar yorumum sana degil kardesim ama daha telefonun adi belli degil millet ozellikleini saynmaya baslamis

ömer haberler bir şekilde ilk olarak yabancı kaynaklı haber sitelerine düşer sonra türk siteler çeviri yapıp kendi sitelerinde paylaşırlar. öğrendiğimiz bilgileri bu sitelerden öğreniyoruz. doğru ya da yanlış ve bu haberler maxicep anasayfada da paylaşılıyor.

.yaRasa.

Üye

Bence de bu yanlış birşey.
4S için de 5 diyorlardı...
Bi sabah kalkmışız bir bakmışız ki 'Iphone 4S slim' çıkmış'

Türe

Üye
Of o anlamda değil yahu

Bencede Cok Abartiliyor .. Alt Tarafi Bir Cihaz .. Diqer Telefonlardan Yuksek Olabilir Tamam ..

Ama 21. Yuz Yilda Yasiyoruz .. Ve Bu Yuz Yilda Boyle Cihazlarin Piyasada Olmasi Normal ..

Hatta Daha Yuksek Ozellikli Cihazlar Gelmemesi Bir Devir Hatasii .!

bence donanım özellikleri çok yüksek olmalı devir bide teknoloji devri iken

Apple reklam ve satış işini çok iyi biliyor.

bazı sitelerde iPhone 5 diyolar bazılarında 6 diyolar bazılarında yeni iPhone diyolar allah allah doğru düzdün bi isim koyamamışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...