iPhone 5 Hakkında Tüm Bilgiler

Konu için

Dogruyu söylemek gerekirse iphone 5 tasarım olarak beni hayal kırıklıgına ugrattı özellikle arka kısmı ne öyle yama yapılmış gibi kamera olarak 8 mp sanırım bu 12 olabilirdi .

Diger teknik özellikleri aslında iyi ,zaten işlemci ve gpu bekliyoduk oda oldu tamam

4s sahipleri bence üzülmesin tasarım pek değişmemiş kullanmaya devam etsinler

bişi sorucam bu etkinlikte yeni ipod touch yada ipad mini tanıtılmadı mı

Tepkiler: ANIL
Yok arkadaş bence başarısız bir telefon a6dan başka böyle aman aman diyeceğimiz birşey yok.
lumia 920 de puremotıon hd+,pureview teknolojisi,kablosuz şarjı vs vs ..

bi git yahu 1GB ram ve ios stabilitesinde(256 MB ram'li 3GS'de bile hızlı çalışıyor bence) A6 çipset tartışmaya gerek yok ben A5 çipsetle bekliyordum A6 ile gelmesi daha iyi oldu

ama Mikro USB ve NFC desteği olmaması beni üzdü onun haricinde ip5 !

Tepkiler: Türe

Kerim.

Üye
İpod touch ı sordum ben

aman ömer sanki kablosuz şarj olmasa şarj edemicez cihazı ! Ekran olarak daha eline bile almadığın ekranları nasıl karşılaştırabildin hayret. Kameraya lafım yok 12 beklerdim.

en azından yeni birşey var apple da o da yok
ekran olarak dıyorsunda gene retina ekran kullanıyor lumia 920 tanıtımında en hassas ve en ileri teknolojiye sahip ekran dediler puremotıon hd+'ye.

- - - Eklendi - - -

ve unutmayın lumia 920 ile aralarında minimum bi 500 tl fark olucak

şuanda tanıtılıyor knk da aynen o yukarıda dediğin gibi kamera değişik olabilirmiş ve arka kapak hiç olmamış ama kimisinin çok hoşuna gitmiş 4s'in tasarımı bence daha da güzel daha ağır duruyor bu kötü oldu işte

ama neticede cihaz güzel fakat 2.000 TL den fazlasını haketmez bence

İphone 5 resmi videosu

biz kamerafonlara akıllı telefon demiyoruz

Türe

Üye

Ömer daha cihazları eline almadan bana ekran iyidir kötüdür savunma çünkü objektif olamazsın. İlla olmak zorunda mı ? 4g var da ne oluyor Türkiye'de kullanabiliyor muyuz ? Ve sadece sözlerde kalsaydı o teknolojiler ohoo.

Tepkiler: avcitalip
bizim konuları neden kilitlediğiniz şimdi anlaşıldı

Türe

Üye
Panoroma olarak 28 mp çekiyo daha ne olsun

- - - Eklendi - - -

Valla millet iPhone'a laf ediyor. Ben de ediyordum. Kullanana kadar. Ama yine de daha iyi bekliyorduk apple'dan

Tepkiler: avcitalip

bakacağız göreceğiz şimdiden tartışmaya gerek yok ama aradaki 750 tl'lik farka değmez genel olarak bunu söylüyorum.

Lumia ile kıyaslayınca fiyat olarak hemde Lumia 920 daha cazip.

ona 2 3 binlira vereceğime gider lumnia 920 alırım kardeş en azından bundan daha ucuz olur yarı paramda cebimde kalır

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yazmadan önce biraz düşünelim arkadaşlar. Tartışma çıkarabilecek mesajlar silindi.

Tepkiler: codblackops2
konuyu 2 mod okuyor lütfen saygı çerçevesi içinde tartışalım beyler
mod varı lafın gelişine dedim aslında her zaman saygı çerçevesi içinde tartışmalıyız