anılbaran
Üye
Yok arkadaş bence başarısız bir telefon a6dan başka böyle aman aman diyeceğimiz birşey yok.
lumia 920 de puremotıon hd+,pureview teknolojisi,kablosuz şarjı vs vs ..
İpod touch ı sordum ben
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fiyatı o linkte yazmıyor oradan taksit seçeneklerine basarak görebilirsiniz diyecektim fakat şuanda görünmüyor ama düne kadar 4.300 küsür TL idibence yine bir kafadan 3.000 TL olur ülkemizde ama ben Suudi Arabistan'dan aldıracağım için sıkıntı yok ülkemizde elma vergisi diye birşey var diyorum inanmıyorsunuz
aman ömer sanki kablosuz şarj olmasa şarj edemicez cihazı !Ekran olarak daha eline bile almadığın ekranları nasıl karşılaştırabildin hayret. Kameraya lafım yok 12 beklerdim.
Türkiye'ye mi gelicek demek istedin ?
Konu için
Dogruyu söylemek gerekirse iphone 5 tasarım olarak beni hayal kırıklıgına ugrattı özellikle arka kısmı ne öyle yama yapılmış gibikamera olarak 8 mp sanırım bu 12 olabilirdi .
Diger teknik özellikleri aslında iyi ,zaten işlemci ve gpu bekliyoduk oda oldu tamam
4s sahipleri bence üzülmesin tasarım pek değişmemiş kullanmaya devam etsinler
bişi sorucam bu etkinlikte yeni ipod touch yada ipad mini tanıtılmadı mı
en azından yeni birşey var apple da o da yok
ekran olarak dıyorsunda gene retina ekran kullanıyor lumia 920 tanıtımında en hassas ve en ileri teknolojiye sahip ekran dediler puremotıon hd+'ye.
- - - Eklendi - - -
ve unutmayın lumia 920 ile aralarında minimum bi 500 tl fark olucak
bişi sorucam bu etkinlikte yeni ipod touch yada ipad mini tanıtılmadı mı
en azından yeni birşey var apple da o da yok
ekran olarak dıyorsunda gene retina ekran kullanıyor lumia 920 tanıtımında en hassas ve en ileri teknolojiye sahip ekran dediler puremotıon hd+'ye.
- - - Eklendi - - -
ve unutmayın lumia 920 ile aralarında minimum bi 500 tl fark olucak
Ömer daha cihazları eline almadan bana ekran iyidir kötüdür savunma çünkü objektif olamazsın. İlla olmak zorunda mı ? 4g var da ne oluyor Türkiye'de kullanabiliyor muyuz ? Ve sadece sözlerde kalsaydı o teknolojiler ohoo.
kullansan öyle demezsin ama teşke benimde param olsada bende alsam dersin ve bir gün bile yanında durmazsa delirirsin akıllı telefonlar bağımlılık yapıyor bilmem farkedebildiniz mi ? bu arada " mal " kelimeniz hiç olmamış lütfen üslubunuza dikkat edin
İphone 5 resmi videosu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?