thuglife
Üye
Eyw sagolun.
Bende bir an Turkiyede 7500 tl satilir sandim
(Bi ara turkcelin katalogunda 6500 tl ye tel gordum , acayib sasirdim oha demistim))
Ben daha 1000 tl lik tel alamiyom, Iphone 5 anca 10 yil sonra alirim . 50 tl ye yada 10 tl ye
_
Pardon ya hic almam(belki) hatta 1 TL bile vermem.EGER ALIRSAM BAKIRINI SATMAK ICIN ALIRIM
Türkiye'ye mi gelicek demek istedin ?Iphone 5 Eyluldemi tanitilcak( 2013 eylul, ne yani 2013 eyluldemi ?
he he diyesim geldi8 saat 3Ggörüşme 10 saat wifi web sörfgörcez bakalım
iPod touch 5.nesil özellikleri: siri 5mp kamera+flaş 4inç ekran.ön ve arka kamera hd destekli.daha farklı renkler
- - - Eklendi - - -
iPod touch 5.nesil özellikleri: siri 5mp kamera+flaş 4inç ekran.ön ve arka kamera hd destekli.daha farklı renkler
tabii ki de fake
benim paylastigim video yalan değilmiş demekki
tabii ki de fake
Kesinleşti ömer.internet hızım sağolsun zor izliyorum
Oo iyiymiş.fiyat ne kadar olur?iPod touch 5.nesil özellikleri: siri 5mp kamera+flaş 4inç ekran.ön ve arka kamera hd destekli.daha farklı renkler
- - - Eklendi - - -
Oo iyiymiş.fiyat ne kadar olur?
İpod touch mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fiyatı o linkte yazmıyor oradan taksit seçeneklerine basarak görebilirsiniz diyecektim fakat şuanda görünmüyor ama düne kadar 4.300 küsür TL idibence yine bir kafadan 3.000 TL olur ülkemizde ama ben Suudi Arabistan'dan aldıracağım için sıkıntı yok ülkemizde elma vergisi diye birşey var diyorum inanmıyorsunuz
Yok arkadaş bence başarısız bir telefon a6dan başka böyle aman aman diyeceğimiz birşey yok.
lumia 920 de puremotıon hd+,pureview teknolojisi,kablosuz şarjı vs vs ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?