iPhone 5, değiştirilmiş Samsung Exynos 4 Quad çipsetle gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
one x te güncelleye güncelleye bitiremediler ne sorunlu telefonmuş

ilk çıktığında çok sorunluydu şimdi baya azaldı hatta bazı cihazlarda sorun yok

- - - Eklendi - - -

zaten bir şey yok yeni kernel gelicek 2.05 öyle çoşuyor sonra linux kernel gelicek tegra çipler için o zaman 12 çekirdekli gpu neymiş millet anlaycak benim iphone alma derdim yukarıda belirttiğim gibi oyun yani marketi çok iyi şu anlık yoksa bir artısı yok başka

yani görüş ve tercih tabii saygı duyarım :tebessüm:

Uruloki

Uruloki

Üye
one x te güncelleye güncelleye bitiremediler ne sorunlu telefonmuş

htc nin suçu birazda ama dediğim gibi güncelleme ve elden geçirilmiş yazılımalarla şu an lık benchmarkalrda rakibi yok he eskiş benchmarkalrdan bahsetmeyin dediğim gibi güncelleme ve elden geçirilmiş yazılım

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi

zaten bir şey yok yeni kernel gelicek 2.05 öyle çoşuyor sonra linux kernel gelicek tegra çipler için o zaman 12 çekirdekli gpu neymiş millet anlaycak benim iphone alma derdim yukarıda belirttiğim gibi oyun yani marketi çok iyi şu anlık yoksa bir artısı yok başka
3.05 gelmeyecekmiydi

Uruloki

Uruloki

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Türe
avcitalip

avcitalip

Üye
ben herzaman diyorum 6.nesil iphone bence iphone 4gs olacak tıpkı iphone 3 te olduğu gibi...

Türe

Türe

Üye

htc nin suçu birazda ama dediğim gibi güncelleme ve elden geçirilmiş yazılımalarla şu an lık benchmarkalrda rakibi yok he eskiş benchmarkalrdan bahsetmeyin dediğim gibi güncelleme ve elden geçirilmiş yazılım

itiraf etmeliyim Performanslı olsa alacağım ilk android one x olur , (babam para vermediği için alamadım aslında one x i) sense 4 muhteşem bişey , malzeme kalitesini söylemiyorum bile

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
bende sensei sevmiyorum iyi güzel hoş görünüyorda şişiriyor rami

elvedanokia

Üye
Bi turkde cikip cipset filan yapmiyo

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Uruloki

Uruloki

Üye
bende sensei sevmiyorum iyi güzel hoş görünüyorda şişiriyor rami

sense 4.5 ile çözeceğinin sözünü verdi htc ama bilemicem tabii ayrıcana yüksek çözünürlüklü grafik kullanıyorlar çok yer kaplıyor yani touchwiz 20*20 kullanırken bir simgeyi sense belkide 40*40 kullanıyor göze hoş gözüksün diye

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi

Tabiki . Ben o kadar performanslı ve güzel arayüz varken niye gidip diğerlerine para vereyim değil mi ;)

​htcnin yöneticileri biraz akıllı olsaydı şimdi samsungun yerinde htc olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt