iPhone 5, değiştirilmiş Samsung Exynos 4 Quad çipsetle gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
64lük modeli an itibariyle 849$ dır apple ın kendi store unda

Uruloki

Uruloki

Üye
ben alırsam sırf appstore için alacağım için 64lük düşünüyorum yani oyun kurmalık alıcam hatta locked bile olsa fark etmez o derece sonuçta burda kırılır kırdırmasam bile wifi ile devam çünkü telefon olarak one x düşünüyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben alırsam sırf appstore için alacağım için 64lük düşünüyorum yani oyun kurmalık alıcam hatta locked bile olsa fark etmez o derece sonuçta burda kırılır kırdırmasam bile wifi ile devam çünkü telefon olarak one x düşünüyorum

gidersem ilk sana pm atarım o zaman :ehe

Türe

Türe

Üye

One X ' e 2 büyük güncelleme = The New iCanavar :kop2:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
obaaa, bu habere oynanır :halay2:
:D

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
one x te güncelleye güncelleye bitiremediler ne sorunlu telefonmuş

Uruloki

Uruloki

Üye

one x'e 2 tane büyük güncelleme gelsin canavar olur diyorum ;) zaten öyle deme hala eksiklikleri var

zaten bir şey yok yeni kernel gelicek 2.05 öyle çoşuyor sonra linux kernel gelicek tegra çipler için o zaman 12 çekirdekli gpu neymiş millet anlaycak benim iphone alma derdim yukarıda belirttiğim gibi oyun yani marketi çok iyi şu anlık yoksa bir artısı yok başka

• Beğen
Tepkiler: klongs
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt