iPhone 5 batarya sorunu yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 batarya sorunu yardım lütfen
merhaba arkadaşlar galiba klasik 5 kullanıcıları sıkıntısı olan bişeyi dillendiricem ; ''BATARYA PROBLEMİ'' bugünlerde bataryam %20 %15 deyken bitiyor aniden kapanıyor çareyi bataryayı değiştirmekte buldum ama açıkçası bir yer bilmiyorum başka bir tavsiyesi olan veya batarya değiştirebiliceğim bir yer var mı?

Jsnow492

Jsnow492

Üye
Kendin Değiştir.

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
kendimiz değiştirmek sıkıntılı değil mi @bahaduygal1

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Hocam bi pupa ya git ya da akasya ya git. Kendin girişme öyle işlere.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Batarya sorunu iPhone 5 ciktigindan beri var :D
Batarya sorunu iPhone 5 ciktigindan beri var :D

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
@bahaduygal1 hacı abi haklısın zevkli olabilir ama pek güvenemedim kendime açıkçası veriyim 50 - 60 değiştiriyolar biraz araştırdım.... hacım senin var mı pendik tarafı veya kağıthane tarafında değiş,im işini yapıcak bi yer @efsane2bin6 ?

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
@bahaduygal1 hacı abi haklısın zevkli olabilir ama pek güvenemedim kendime açıkçası veriyim 50 - 60 değiştiriyolar biraz araştırdım.... hacım senin var mı pendik tarafı veya kağıthane tarafında değiş,im işini yapıcak bi yer @efsane2bin6 ?

Maalesef bilmiyorum hocam

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Servise göndersek değişim yaparlar mı ki

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
@Mr. Turk servis 200 250 lira istiyor değer mi ki

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
apple açıklama yapmış bazı iphone 5 bataryaları sıkıntılı diye bunu haricindeki telefonlar garanti dışıymış imei numarasını girerek kontrol ediyosun ben baktım benimki o sıkıntılı bataryalar arasında değilmiş... yani 200 lira civarı ücreti var şimdi @Mr. Turk

UpOneTR

UpOneTR

Üye
apple açıklama yapmış bazı iphone 5 bataryaları sıkıntılı diye bunu haricindeki telefonlar garanti dışıymış imei numarasını girerek kontrol ediyosun ben baktım benimki o sıkıntılı bataryalar arasında değilmiş... yani 200 lira civarı ücreti var şimdi @Mr. Turk
Nerden bakcam link atar mısın

avast

avast

Üye
Hocam hava soğuksa %20 de direk kapanıyor onun yerine appşe ı arayın cihazınıza bişet atıyolar yetki veriyosunuz bakıyorlar batarya bozuksa değiştirirsiniz

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hocam hava soğuksa %20 de direk kapanıyor onun yerine appşe ı arayın cihazınıza bişet atıyolar yetki veriyosunuz bakıyorlar batarya bozuksa değiştirirsiniz
Aynen dikkat ettim evde hiç kapanmadı ama dışarda kapanmıştı

avast

avast

Üye
Aynen dikkat ettim evde hiç kapanmadı ama dışarda kapanmıştı
Apple ı arayın bi mail atıyolar ordam eam kullanımınızı işlemcinizi şunu bunu herşeye ulaşıyor ben batarya değiştiriyimmi dedim gerek yok telefonunuz 5 ay önce sıfırıyla değişmiş çok iyi kondisyonu dedi

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
@Mr. Turk

Tgy_67

Tgy_67

Üye
Valla kardeşim tek çare garantisi varsa tekniğe göndermek ben gönderdim 0'ı geldi garantisi yoksada, genius bar'dan randevu al ;) sorunun çözülecektir emin ol. Bosuna dışarda satılan Çakma bataryaları taktırma teline yazık...kg

Takipçi Satın Al

Üst Alt