b.k
Üye
-
Konu Sahibi
-
almanı tavsiye ederim fakat bir iPhone 5'in 900 tl'ye satılacağına inanmıyorum kesin bir oyun vardır bu işte dikkat etArkadaşlar merhaba siyah iphone 5 16GB ekranı orjinali ile değiştirilmiş 900 TL Diyor nasıl sizce alınırmı bir sıkıntı yaratırmı ? telefon nokta hatasız cizik yok sizden acil cevap bekliyorum bu akşam 10'a kadar haber bekliyor satıcı bendenAyrıca telefon orjinal sadece ekranı kırılmış ve değiştirilmiş
Telefon türkcell tim merkezinde ya peki satarken bir sıkıntı yaşarmıyımalmanı tavsiye ederim fakat bir iPhone 5'in 900 tl'ye satılacağına inanmıyorum kesin bir oyun vardır bu işte dikkat et
eğer cihazda sorun yoksa satarken sıkıntı yaşamazsınTelefon türkcell tim merkezinde ya peki satarken bir sıkıntı yaşarmıyım
eğer cihazda sorun yoksa satarken sıkıntı yaşamazsın
900tlye alınabilir ama birazdaha pazarlık et.
Ekranının yumuşak ve renklerin canlı olması lazım.Şuan pazarlık yaptım zor bela ikna oldu 800 tl ye bırakırım en son diyor, ayrıca ekranın değiştiğini biz nasıl anlarız ben ayfon manyağı olarak bu değişimi anlıyamıyorum
Ekran değiştiği için 900 tl diyorum dedi yoksa 1050 liraya satıyorum dediiPhone 5 900 lira mı?Sorunu yoksa kap onu hemen
iPhone 5 900 lira mı?Sorunu yoksa kap onu hemen
Ekranının yumuşak ve renklerin canlı olması lazım.
İşte eline alınca anlarsınEkran değiştiği için 900 tl diyorum dedi yoksa 1050 liraya satıyorum dedi
Orjinal ekranıyla değiştirmişler ama yumuşak olması ne için ? ve renkler zaten canlı değil mi ip5 lerde
Görüntü açısından bana sıkıntı yaratır mı ? yani ekranı değişmemiş ip5s var elimde yani çok bariz belli olurmu renkler sıkarmı beni şuan orda takılı kaldım bide yumuşaklığınaİşte eline alınca anlarsınAnlatamıcam onu
5s varsa neden 5 alıyorsun? Onları yan yana koy bariz belli olur zaten.Görüntü açısından bana sıkıntı yaratır mı ? yani ekranı değişmemiş ip5s var elimde yani çok bariz belli olurmu renkler sıkarmı beni şuan orda takılı kaldım bide yumuşaklığına
Görüntü açısından bana sıkıntı yaratır mı ? yani ekranı değişmemiş ip5s var elimde yani çok bariz belli olurmu renkler sıkarmı beni şuan orda takılı kaldım bide yumuşaklığına
Dedim ya tam bir ayfon manyaklığı var bende, peki 5 ile yanyana koyduğumuzda cidden o kadar çok belli olurmu ya5s varsa neden 5 alıyorsun? Onları yan yana koy bariz belli olur zaten.
Olmaz benceDedim ya tam bir ayfon manyaklığı var bende, peki 5 ile yanyana koyduğumuzda cidden o kadar çok belli olurmu ya
İnşallah olmaz burdaki yorumlara istinaden alıcam telefonu. aklımada soru işaretleri oluştu şimdi yaOlmaz bence
Dokunmatik panel degsmisOrjinal ekransa sıkıntı olmaz
Hayırlı olsun.Arkadaşlar telefonu bu sabah aldım 870'tlye ve şuan 1150ye sattım telefonu karlı bir iş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?