Ocean258
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yazık bu Apple'a.4G'li yüz kilidi açan,1200 üstünde ekran çözünürlüğü taşıyan 4.5 inçli ekranlar havada uçuşurken bu telefonlara 2.750 TL ödeyenin memnun olmamaması imkansız... 200 Saat bekleme süresi (2G)
bu apple karşıtı yorum yapan arkadaşlar kusura bakmasında önlerine bir iphone geldiği zaman neden bakakalıyorlar bir kendilerine sorsunlar herkez desteği apple a veriyor bedava devasa bir program havuzu var---(cydia gibi de ek tamamen kişiselleştiren bir havuz var)---- hemde olarak,oyunlar inanılmaz , programlar inanılmaz, destek,kalite,karizma herşey var , daha neyi kime anlatıyorsunuz . ha parası çok olmayan almaz,almasında zaten, efendi gibide iphoneun diğer cihazları ezdiğini kabul eder susar,niye ezer diyorum çünkü şu sıralar bu cihazlarda program ve oyunlar ilgi görüyor bu alandada bu cihazdan daha iyi bir platforma sahip başka marka yok. ne demişler kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
Onumuze iPhone geldiginde bakakaldigimizi kim soylemis ?
----------Eklendi @ 23:52:37 ---------- Yazıldı @ 23:46:51 ----------
Ha bir kere bakakalmistim itiraf ediyorum, iOs 5 yuklu 3gs gelmisti elime. Mesajlari acarken bile efekt tekliyordu, herkesin ovdugu iPhone iOs 5 bumu diye bakakalmistim
Zaten pahali telefon alinca karizma sahibi oldugunu dusunen birine yorum yazmak bos ama neyse..
Onumuze iPhone geldiginde bakakaldigimizi kim soylemis ?
----------Eklendi @ 23:52:37 ---------- Yazıldı @ 23:46:51 ----------
Ha bir kere bakakalmistim itiraf ediyorum, iOs 5 yuklu 3gs gelmisti elime. Mesajlari acarken bile efekt tekliyordu, herkesin ovdugu iPhone iOs 5 bumu diye bakakalmistim
Zaten pahali telefon alinca karizma sahibi oldugunu dusunen birine yorum yazmak bos ama neyse..
bu apple karşıtı yorum yapan arkadaşlar kusura bakmasında önlerine bir iphone geldiği zaman neden bakakalıyorlar bir kendilerine sorsunlar herkez desteği apple a veriyor bedava devasa bir program havuzu var---(cydia gibi de ek tamamen kişiselleştiren bir havuz var)---- hemde olarak,oyunlar inanılmaz , programlar inanılmaz, destek,kalite,karizma herşey var , daha neyi kime anlatıyorsunuz . ha parası çok olmayan almaz,almasında zaten, efendi gibide iphoneun diğer cihazları ezdiğini kabul eder susar,niye ezer diyorum çünkü şu sıralar bu cihazlarda program ve oyunlar ilgi görüyor bu alandada bu cihazdan daha iyi bir platforma sahip başka marka yok. ne demişler kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
Arayüz değiştimi mükemmel bir cihaz olur iPhone ama cydia var yetiyor her türlü şey var çok şükür. SGS2'm var ip4'ü satıp aldım ama şu an App Store için geri alcam inş bi gelsin satcam sgs2'yi. Market berbat! Adam gibi oyun yok! Arkadaş diyorki az ara bulursun ama bi photo forge 2 dediğimde, bi instagram dediğimde, bi infblade 2 dediğimde ya işte onlar yok falan diyolarE o zaman kabul edin App Store 1 numara. And market'in daha 40 fırın ekmek yemesi gerek.!
böyle artık kağıt üstünden konuşmayalım bir marketi varmı o cihazın adam akıllı desteği varmı ? bendede galaxys2 var görüyoruz işte
Milletin önüne iPhone geldiğinde şaşırmasının nedeni fazla pahalı ve zengin telefonu olmasıdır.Ayrıca Samsung Galaxy Nexus özelliklerini hiç gördünmü sen? (Sanmıyorum) Nekadar çok para verirsen okadar güzel senin için...
İphone kullanıcı olarak söylüyorum daha öncede HTC DESİRE (andorid) kullandım Ama Steve Jobsun nefret ettiği kadar varmış kimsenin telefonuna hakaret edemem ama nokia gibi saçma bi işletim sistemi ve saçma berbat bi telefonda kullanıcak deilim kimse kusura bakmasın İphonu karalayanlar ona sahip olamayanlardır psikolojinizi anlıyorum Apple bu işi biliyo itunese girin konsolları geride bıraktı mobil oyun sektörü uygulama tabiki üstsegment kullanıcılar iphone kullanıyor.Ben 100 Yılda geçse yine iphone kullanırım.Çünkü bişey bu kadar pratik kullanışlı anlaşılabilir ve yazılım uygulama desteği bu kadar güzel yapılabilir.Harikasın Apple Teşekkürler Steve..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?