İphone 4S'te Sevilmeyenler..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4S'te Sevilmeyenler..!!
Apple'ın en sevilen iPhone'u iPhone 4S'e olan ilginin, bir ankete göre Siri nedeniyle olduğu ortaya çıktı.

ChangeWave Research tarafından 215 iPhone 4S kullanıcı arasında yapılan ankete kullanıcıların yüzde 96'sını ceplerinden çok memnun veya memnun oldukları cevabını vermiş. Bu memnuniyetin ana nedeni ise ses algılayan kişisel asistan Siri. Kullanıcıların yarısı, cep telefonundaki en iyi özelliğin Siri olduğunu söylerken, yüzde 39'u ise kullanım kolaylığından bahsetmiş. Kullanıcıların yüzde 33'ü ise 8MP'lik kameranın iPhone 4S'de en çok beğendikleri özellik olduğunu söylemiş.

Beğenilmeyen özelliklerde ise yüzde 38 ile pilin çok çabuk bitmesi ve yüzde 30 ile 4G'nin desteklenmemesi önde gidiyor.

ChangeWave, iPhone 4'deki konuşurken hattan düşme sorunun da ortadan kalktığını ortaya çıkarmış. Temmuz ayında iPhone 4 kullanıcılarının yüzde 5.2'si konuşurken hattan düştüğünü söylerken, iPhone 4S ile bu oran yüzde 2.5'e düşmüş. Ancak şirkete göre bu konuda teşekkür edilmesi gereken tam olarak Apple değil, mobil hizmet sağlayıcıları.

Pil sorununu yazılım olarak çözeceklerini söylemişlerdi ama.

Yazık bu Apple'a.4G'li yüz kilidi açan,1200 üstünde ekran çözünürlüğü taşıyan 4.5 inçli ekranlar havada uçuşurken bu telefonlara 2.750 TL ödeyenin memnun olmamaması imkansız... 200 Saat bekleme süresi (2G)

Tepkiler: Ocean258
Buldum da sevmediğim,yönleri kaldı

o kadar para verdikten sonra insan hiç bozulmasın hiç sorun olmasın falan ister

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi

Buyulemıs bunlar mılletı kardesım kapısında yatıyorlar yenı modelı cıktıgında almak ıcın... Turkıye'dekı kullanıcılarına soyleyecek kelıme bulamıyorum zaten Ki Amerika'da bu kadar pahalı degıl zaten..

O kadar para verip elit oluyorsun, deme öyle

bu apple karşıtı yorum yapan arkadaşlar kusura bakmasında önlerine bir iphone geldiği zaman neden bakakalıyorlar bir kendilerine sorsunlar herkez desteği apple a veriyor bedava devasa bir program havuzu var---(cydia gibi de ek tamamen kişiselleştiren bir havuz var)---- hemde olarak,oyunlar inanılmaz , programlar inanılmaz, destek,kalite,karizma herşey var , daha neyi kime anlatıyorsunuz . ha parası çok olmayan almaz,almasında zaten, efendi gibide iphoneun diğer cihazları ezdiğini kabul eder susar,niye ezer diyorum çünkü şu sıralar bu cihazlarda program ve oyunlar ilgi görüyor bu alandada bu cihazdan daha iyi bir platforma sahip başka marka yok. ne demişler kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.

Lenneth

Üye

Onumuze iPhone geldiginde bakakaldigimizi kim soylemis ?

----------Eklendi @ 23:52:37 ---------- Yazıldı @ 23:46:51 ----------

Ha bir kere bakakalmistim itiraf ediyorum, iOs 5 yuklu 3gs gelmisti elime. Mesajlari acarken bile efekt tekliyordu, herkesin ovdugu iPhone iOs 5 bumu diye bakakalmistim

Zaten pahali telefon alinca karizma sahibi oldugunu dusunen birine yorum yazmak bos ama neyse..

pRime.

Üye

Arkadaşımda 3gs mevcut ve ios 5 kurdu, ios 4'teki hataların hiçbiri yok ayrıca senin bahsettiğin takılmalardan da eser yok. Tersine telefon iphone 4 ile nerdeyse aynı hızda çalışıyor artık.

apple ios5 iphone3gs ve takılma ha?? bir ara bunu apple a ilet gülsünler

ve bu beta sürümü.. bence daha fazla kıskanmayın.. ayrıca evet iphone4 galaxys plus dan da çok daha karizmatik ve elit bir cihaz bence . ben sana 10mblık casus programlardan yüklemeni tavsiye ediyorum android marketde bol bol bulabilirsin . git oynadığın oyunların aynılarını birde iphone4 sahibi bir arkadaşınla oynada karşılaştır sonra gel burda tartışalım böyle karavana sıkmak kolay.

Milletin önüne iPhone geldiğinde şaşırmasının nedeni fazla pahalı ve zengin telefonu olmasıdır.Ayrıca Samsung Galaxy Nexus özelliklerini hiç gördünmü sen? (Sanmıyorum) Nekadar çok para verirsen okadar güzel senin için...

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Bı ınsan telefona bakıp neden bakakalsın ya Dagdamı yasıyoruz.. Ne var ıphone 4S'te de bakakalacagım allah askına.. Aldıgı fıyatı soyledıgınde telefonun sahıbıne bakakalırım ama o konuda haklısın

Consul9

Üye
Valla bakmasalar bile kusura bakmayın ama androidler symbianlar iPhone forumundan çıkmıyorsunuz.Keşke eleştirdiğiniz kadar oyun ve program konuları açabilme cesaretini gösterebilseniz de daha somut verilerle insanlara bilgi aktarımı yapabilseniz

Arayüz değiştimi mükemmel bir cihaz olur iPhone ama cydia var yetiyor her türlü şey var çok şükür. SGS2'm var ip4'ü satıp aldım ama şu an App Store için geri alcam inş bi gelsin satcam sgs2'yi. Market berbat! Adam gibi oyun yok! Arkadaş diyorki az ara bulursun ama bi photo forge 2 dediğimde, bi instagram dediğimde, bi infblade 2 dediğimde ya işte onlar yok falan diyolar E o zaman kabul edin App Store 1 numara. And market'in daha 40 fırın ekmek yemesi gerek.!

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi

Aynen hocam Bı android kullanıcısı olarak soyluyorum bunu biraz daha yol alması gerekıyor kesınlıkle android'in İos'a nazaran..

Tepkiler: emreilhans
böyle artık kağıt üstünden konuşmayalım bir marketi varmı o cihazın adam akıllı desteği varmı ? bendede galaxys2 var görüyoruz işte rootlada görüyoruz

guero38

Üye
İphone kullanıcı olarak söylüyorum daha öncede HTC DESİRE (andorid) kullandım Ama Steve Jobsun nefret ettiği kadar varmış kimsenin telefonuna hakaret edemem ama nokia gibi saçma bi işletim sistemi ve saçma berbat bi telefonda kullanıcak deilim kimse kusura bakmasın İphonu karalayanlar ona sahip olamayanlardır psikolojinizi anlıyorum Apple bu işi biliyo itunese girin konsolları geride bıraktı mobil oyun sektörü uygulama tabiki üstsegment kullanıcılar iphone kullanıyor.Ben 100 Yılda geçse yine iphone kullanırım.Çünkü bişey bu kadar pratik kullanışlı anlaşılabilir ve yazılım uygulama desteği bu kadar güzel yapılabilir.Harikasın Apple Teşekkürler Steve..

ilk önce bu testde bir geçsinlerde iphone4s i sonra üstüne konuşuruz , galaxys nexusda var bu testlerde karşılaştırın bakalım

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi

Nokia icin soyledıklerıne katılıyorum hocam.. Ben ocu bucu degılım şahsen.. Optimus black kullanıyorum suan ama ıphone ıcın her zaman soyledıgım sey şu haddinde cok daha fazla pahalı.... :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...