iPhone 4S'in kamerası mı daha iyi yoksa S3'ün mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakupb03

yakupb03

Üye
abi dalga mi geçiyorsun kamera'dan ayarlar koymuş adam ilk fabrika sürümün'de netlme olayı yoktu ama artık sıkıntı yok :-)

Türe

Türe

Üye
abi dalga mi geçiyorsun kamera'dan ayarlar koymuş adam ilk fabrika sürümün'de netlme olayı yoktu ama artık sıkıntı yok :-)

Ben gördüğümü söylüyorum. Yazılım güncelleme ile duzeldiyse bilmiyorum

yakupb03

yakupb03

Üye
ben kullanıyorum diye değil kardeşim yalnış anlama :-)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
En iyi kamera Nokia Lumia 920 ve Nokia 808 PureView

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
iphone4s daha guzel çekiyo video olarakta samsung ama en iyisi kim derseniz nokia 803 en iyi kameraya sahip

yakupb03

yakupb03

Üye
Abi teknoloji ile yarıslmaz gidin fotoğraf makinası alın mantıken bu işler boş işler en iyi telefon değil kullanıcının isteklerini yerine getirebilen her telefon iyi'dir :-)

ByMadLy

Üye
Şimdi çekimde birde şöyle birşey var samsungun kullandığı Super AMOLED HD ekran da görüntüleri çok daha iyi bir şekilde yansıtacaktır ekran ama iphoneun bildiğim kadarıyla ekranı IPS ledmiydi pentile ekran gibi birşeydi hatırlayamıyorum şimdi super amoled ekran ile iphone ekranını karşılaştırırsanız ( Telefonsal olarak ) bence samsungun kamerası daha iyi ve net güzel gözükecektir.Ama bunu bilgisayar ortamında karşılaştırırsanız aradaki farkı yine anlayabilirsiniz.Ama iphone de çekilen resmi s3 telefonda görüntülerseniz yine farkı anlarsınız ben bu açıdan baktım.

lordufuk

lordufuk

Üye
En iyi fotoğrafı s3 çekiyor

Türe

Türe

Üye
Bugün 4 ile bir makro bir de normal Çekim olmak üzere karşılaştırma yapicam.

Türe

Türe

Üye
Buyrun fotoğraflar ;

iPhone 4 :

S3 :

Türe

Türe

Üye
Not : s3 cok yakindan netleyemedig icin bu mesafeden cekildi

furkey

Üye
S3 u tam da zayıf noktasından yakalamissin :) (düşük ışıktan bahsediyorum) ona rağmen çok az fark var

lordufuk

lordufuk

Üye
S3 de birde byealar çok sarımsı renginde çıkıyor nedense :hmmm amoledden dolayıymış

Türe

Türe

Üye
Renk doğruluğu için ikisi de aynı rengi verdi. Ama şunu söyliyim ; üstteki fotoğrafı ablamın iPhone'undan çektim. Keşke kendiminkini satmasaydım. Zira çok iyi fotoğraf çekerdi meret :zzz:

Bkz. :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt