iPhone 4S'den Galaxy SIII'e, popüler telefonlarda en çok karşılaşılan sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

doctorrr

Üye
ya valla bırakın şu 3310 geyiğini gözünüzü sevem :aha: :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Az ama aralarında ki en önemli sorun ısınma sorunu

Placebo-

Placebo-

Üye
Isınma sorunundan hiç bişi olmaz.^^

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
S3 patlamamış zaten.

cyber

cyber

Üye
lumia 900 sprunu en az olan bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia900 icin nokia tarafindan yayinlanan 8779 surum kodlu guncelleme duşuk işik seviyesindeki mor ekran sorunu giderdi. Şarz sorunu da ben yaşamiyorum hatta beklentimin uzerinde şarz suresi var diyebilirim. Bu rapor kullanici geribildirimleri derlenerek oluşturulmuş. Yani butun durumlar ve sosyal aglar acikken biraz yogun kullanimda 10 saat falan şarz gider tabi bu kullanicilara az geldigi icin rapor bu şekilde oluşmuştur. Şunu da belirteyim konum servisleri acikken ortalama bir dakikada bir konnum belirleyip kaydeden bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
lumia900 icin nokia tarafindan yayinlanan 8779 surum kodlu guncelleme duşuk işik seviyesindeki mor ekran sorunu giderdi. Şarz sorunu da ben yaşamiyorum hatta beklentimin uzerinde şarz suresi var diyebilirim. Bu rapor kullanici geribildirimleri derlenerek oluşturulmuş. Yani butun durumlar ve sosyal aglar acikken biraz yogun kullanimda 10 saat falan şarz gider tabi bu kullanicilara az geldigi icin rapor bu şekilde oluşmuştur. Şunu da belirteyim konum servisleri acikken ortalama bir dakikada bir konnum belirleyip kaydeden bir cihaz.
10 saat oldukça iyi hünkarım.Bunlar da buldular da..:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt