iphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catay95

catay95

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s
Arkadaşlar sim free ne demek 4s almayı düşünüyordum da sim free ile aralarında 300 tl ye kadar fark var tavsiye eder misiniz bu arada tavsiye eder misiniz şimdiden teşekkürler

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Simfree demek cihazda sim kilidi yok demektir.
Simfree cihazı istediğiniz hattı takıp hiçbir işlem yapmadan kullanabilirsiniz,istediğiniz gibi güncelleyebilirsiniz.
Sim lock cihazlar ise alındığı operatör hattına kilitlidir o operatörün kartı olmadan çalışmaz,çalıştırma yöntemleri vardır fakat sıkıntılı işlerdir.
Simlock cihazı istediğiniz hatla kullanamazsınız bulunduğu versiyon için unlock yada gevey tarzı aparat yoksa kullanamazsınız istediğiniz zaman güncelleyemezsiniz.

Cihaz alımında tercihiniz her zaman için simfree cihazdan yana olsun simlock cihaz bıktırır sıkıntı çıkarır cihazı zevk akarak kullanamazsınız.

Not: sim kilidi ile pasaport kaydını bir birine karıştırmayınız ikisi farklı şeylerdir.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
catay95

catay95

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirme için sagol arkadaşım peki bu cihazlar diğerlerine göre nedne ucuz açıkcası iphone a taktım kafayı alcam ama simfree dediği sanalpazarda simfree dedi ve kafam karıştı açıkcası ve fiyatıda uygunda 42 1.400 olması lazım sanırım bu simfree dediğin olay iyi birşer

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
bilgilendirme için sagol arkadaşım peki bu cihazlar diğerlerine göre nedne ucuz açıkcası iphone a taktım kafayı alcam ama simfree dediği sanalpazarda simfree dedi ve kafam karıştı açıkcası ve fiyatıda uygunda 42 1.400 olması lazım sanırım bu simfree dediğin olay iyi birşer

Ucuz olmasının nedeni simlock olması.

WebStyle

WebStyle

Üye

Başınızın ağrımasını istemiyorsanız 200-300 TL daha fazla verip pasaport kayıtlı sim free ürün alın. Sim kilitsiz kesinlikle tavsiye etmem. Ancak ben İpod Touch niyetine kullanacağım dersen tabi o senin tercihin olur. O zaman sim kilitli pasaport kaydı olmayan 4S düşünülebilir..

Lenneth

Üye
Simlock 3GS'i olup yanlışlıkla güncelleyince 3 ay ipod olarak kullanan arkadaşım var, bence simlock cihazlardan uzak durmak lazım ne kadar ucuz olsada, sonunda ne olacağı belli olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt