IPhone 4s usa sim kilitsiz 7-aylık pasaport kayıtlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aarslan419

Üye
    Konu Sahibi
IPhone 4s usa sim kilitsiz 7-aylık pasaport kayıtlı
Ürün : iPhone 4S
Satın Alındığı Yer : Yurtdışı / Amerika
Garanti Durumu : 1 Yıl uluslararası Garanti (Türkiyede Geçerli Değildir) 5 ay kaldı.
Yazılım Versiyonu : 5.1.1
Hafıza Kapasitesi : 16 GB

Satış Yöntemi : Elden
İstenilen Karşılık : 1250 TL
Durum Bilgisi : Ürün satılmamıştır.

İsim ve Soyisim : ABDURRAHMAN ARSLAN
Yaşadığı Şehir : Talas/Kayseri

İstanbul / Ankara / Kayseri elden teslim satış.

Arkadaşlar iphone 4s imi maddi ihtiyaçtan dolayı satıyorum ürün 5 ay boyunca griffin survivor case denen hayvani kılıf ile kullanıldı kılıf şu an en ucuz 120 liraya satılıyor. Telefonu alana kılıfıda hediye edeceğim. Ayrica ipower 2000 mah sarjli kilifta ekstra hediyem. Kablosu kutusu mevcut. Kulaklığını ilk aldığımda hiç beğenmediğim için satmıştım ben kulaklığı malesef yok. Telefonun arkasında ve önünde tek bir çizik bile yok kılcal dahi yok. 5 ay griffin survivor ile kullandıktan sonra 2 ay arka ön wrapsol takarak kullandım ancak yanlar açık olduğu için yanlarda incelemeden göremeyeceğiniz çok çok ince kılcal 2-3 çizik var. Telefon 1 kere bile yere düşmemiştir. Tertemiz haldedir. Pasaport kayıtı babamın üzerinedir sorunsuz yani. Alana şimdiden hayırlı olsun.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hemşerimin ilanını görmek ne güzel :tebessüm:

ilan kuralları dahilinde;

*24 saat zarfında ilanınıza cihazınıza ait fotoğrafları ekleyiniz :ünlem:

kısa sürede alıcısını bulmanız dileğiyle hayırlı satışlar :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

size PM yolu ile ulaştım mesajımı inceleyip linkleri bana iletirseniz görselleri ben ekleyebilirim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

İlan sahibinin cihazına ait fotoğraflardır, kıymetli moderatörümüz ''Cezzbedici3'' fotoğrafları inana ekleyecektir :tebessüm:
[Resimler ilana eklenmiştir teşekkürler Captain :)]

+ ilan sahibimiz PM (gelen/giden) kutusunu boşaltırsa kendinine rahatlıkla PM(mesaj) atalım aksi takdirde özelden iletişime geçemiyoruz :'(

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

aarslan419

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj limitim tek mesaj heralde çünkü gelen kutum da sadece tek bir mesaj var :) onuda sildim şimdi :)

aarslan419

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

Guncel

Guncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt