Iphone 4s tr servis yok sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4s tr servis yok sorunu
Öncelikle yardımlarınız için teşekkürler , iphone 4s cihazım Avea ve Turkcell hattı açtığı halde vodafone de servis yok hatası veriyor.. Sadece vodafone hatlarda böyle oluyor.. Müşteri hizmetlerini aradım imei ile sim kartın eşleştirilmesi dedi bayimizden yapın dedi , bayii böyle birşey bilmiyoruz dedi.. Ne yapmalıyım bir çözüm bilen varsa çok minnettar olurum..!!! Cihazım yurtiçi cihaz yurt dışı felan da değil..

0MG90

0MG90

Üye
Hattın sorunu. Operatör çözecek o işi. İmei şeyinide ilk defa duydum.

• Beğen
Tepkiler: obaspinar
obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Müşteri hizmetleri imei ile sim kart bayii lerimizde eşleştiriliyo ancak öyle hat açılır diyor bayii ye gidiyorum bizim böyle birşeyden haberimiz yok dediler 3defa aradım cepşubeye gidin destek ekibi yardımcı olsun dedi en son aramada müş.tem.. Yarın biraZ daha soracağım bakalım nolcak ..

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Yeni bir hat çıkartın aynı numaradan o imei işlemi imeisi klonlanmış telefonlarda yapılıyor sizde de iki operator calistigina göre imeide sorun yok

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Onceki hatti telefoncuda kestirip mikro hale getirmistim okumadi diye dedim eski belki ondan mikro olarak yedegini cikardim yine olmadi... musteri hizmetlerini aradim cihaz ile sim eslesmeli diyor vfone bayisine goturuyom haberimiz yok diyo , birbirlerinden haberi yok bunlarin boyle giderse hatti tasiyip temelli kurtulacam...

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Onceki hatti telefoncuda kestirip mikro hale getirmistim okumadi diye dedim eski belki ondan mikro olarak yedegini cikardim yine olmadi... musteri hizmetlerini aradim cihaz ile sim eslesmeli diyor vfone bayisine goturuyom haberimiz yok diyo , birbirlerinden haberi yok bunlarin boyle giderse hatti tasiyip temelli kurtulacam...
Eğer öyleyse operator değiştirin bence

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
telefoncuya götürdüm yazılımsal da olablir donanımsal da dedi yazılımı tekrar atıyom olmazsa tamir ettirecez ne yapalım...

Baranbaris

Baranbaris

Üye
telefoncuya götürdüm yazılımsal da olablir donanımsal da dedi yazılımı tekrar atıyom olmazsa tamir ettirecez ne yapalım...
Diğer hatları tanıyıpta sadece vodafone'u tanımaması garip geldi bana başka vodafone hat denediniz mi? İlginç bi sorun birde benim bi sorum var siz birini ararken telefonu kulağınıza koyunca ışık kapanıyor mu bizde kapanmıyor da internette baktım iOS 7 ye geçen çoğu kişide böyle bazıları reset atıp düzeltmiş bazıları yazılımı tekrar yükleyerek?

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Tam 4tane vodafone hat denedim hepsi aynı farklı hat bulunca arkadaslardan felan onlarıda deneyecem arama yapamadığım için dediğine bakamıyorum112yi aradım isigı kapanıyor normal yaniArkadaslar yeni birsey fark ettim telefonu almadan once hatlar calisken sifirladiktan sonra sadece vodafone hatti okumuyor saniyordum megerse hic bir hatti okumuyor yani sim karti goruyor pin giriyorum araniyor yaziyo daha sonra servis yok yazisi cikiyo .. sebekesinde mi sorun yaziliminda mi bilmiyom.. ne yapabilirim bilen varmi yada basina boyle bir olay gelen var mi yardimci olurmusunuz?????

0MG90

0MG90

Üye
Telefonu sıfırla ayarlardan
Yedekleme yap ama iCloud'dan öyle sıfırla

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak nasil sifirlamaliyim daha once pek iphone kullanmadigim icin bilmiyorum ... yardimci olur musunuz yedeklemeye gerek yok hic bisey yok zaten ..

0MG90

0MG90

Üye
Cihaz senin dimi? iCloud ile giriş yaptın mı?

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
Telefon arkadasimindi tamamen sifirla ver dedim kimliklerini de sil dedim onun hatlari calisiyordu silmeden once tamamen sifirladik apple ve icloud kimliklerini de sildi benim hatti taktim goruyo pin soruyo sonra araniyo diyo ve servis yok yaniti aliyorum.. simdi teldeki kimlikler bana ait icloud devre disi zaten.. sifirlayinca sikinti olmaz yani..

0MG90

0MG90

Üye
Olmaz ayarlardan sıfırla

obaspinar

obaspinar

Üye
    Konu Sahibi
telefonu teknik servise goturdum cihazin gray kayitli oldugunu bundan dolayi bu sikinti ciktigini soylediler.. gray ne demek oluyo sonucta yurtici gozuken bir cihaz nasil boyle bir hata verir ki..

Takipçi Satın Al

Üst Alt