İphone 4s sarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bluee_06

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4s sarj sorunu
Arkadaslar yeni iphone 4s aldim sarji arkadasimdaki 4s e gore daha kisa gidiyor ve bunun sebebinin ilk acildiginda sarja takip bekletmemis oldugumdan oldugunu aoyluyo me yapmaliyim akil verin kutfen

Benim dusundugum ise ios 5.01 de sarjin kisa gitmesinden dolayi apple yeni yazilim guncellemesi cikarmisti acaba benim telde o guncelleme yapilmadimi?

Surum ios 5.0.1
Firmware 1.0.14

Bu surumun uzerine guncelleme varmi?

Türe

Türe

Üye
şu an yok

bluee_06

Üye
    Konu Sahibi
ipeki cidden ilk geldiğinde açar acmaz sarja takmadıgımdan dolayı kısa gşdşyor olabilirmi pil süresi

İncİnat

İncİnat

Üye
li ion batarya oldugu icin onunla alakası yok bence kullanmdıgın zamanlarda 3g yi kapat ve hatsıza al ayrıca wifi taramsını otomatikten çıkar

technoman34

technoman34

Üye
Arkadaslar yeni iphone 4s aldim sarji arkadasimdaki 4s e gore daha kisa gidiyor ve bunun sebebinin ilk acildiginda sarja takip bekletmemis oldugumdan oldugunu aoyluyo me yapmaliyim akil verin kutfen

Benim dusundugum ise ios 5.01 de sarjin kisa gitmesinden dolayi apple yeni yazilim guncellemesi cikarmisti acaba benim telde o guncelleme yapilmadimi?

Surum ios 5.0.1
Firmware 1.0.14

Bu surumun uzerine guncelleme varmi?

selam IOS 5.1 güncellemesi çok yakında tüm kullanıcılar için çıkacak ve şarj sorunu 3g yi açıp kapatma ses sorunları ortadan kalkacaktır. Şuan beta yazılım kullanıyorum ve sorunsuz.

franzliszt

franzliszt

Üye
ben sana söylim en büyük neden konum servisi onu kapat düzeliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt