Telefon Tavsiyesi İphone 4S mi Samsung Galaxy S4 mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Invoke

Üye

Aynen, sonuçta 1 devir öncesi. Batarya sorunu dediğim şu batarya şişmesi olayı, haberleri de çıkmıştı. Herkesin başına gelmiyor tabi. Akşama kadar yetiyorsa sorun değil ki yazılım düzgün olsa bence batarya pek mühim değil. 4.4den ziyade 4.4 ile birlikte samsungun getireceği yenilikler önemli. Umarım, iyi işler yapmıştır. =)

Yenilikler hakkında forumda bu konuyu incele derim

Haber - Samsung yeni TouchWiz arayüz görselini paylaştı - MaxiCep

S4 farkı işte görün,siz halen fayfon,elci ceiki falan deyin.

Tepkiler: Dede, Türe ve B.A.R.O.N
iphone kalitesine bak be 3 yıllık 4s samsungun en iyi telefonu ile tartışılıyor iphonedan şaşma

Bırakın 4s i 5 bile s4 ün rakibi olamaz

Tepkiler: B.A.R.O.N

fk555897

Üye
iPhone 4s çok eskidi. S4 yerine de LG Nexus 5 almanı öneririm.

Tepkiler: Invoke

Türe

Üye
iPhone ile Android'deki cihazları kıyaslayanı da anlamak hiç içimden gelmiyor açıkçası. 2 sinin mantığı tamamen farklı. Çalışma Sistemleri ve hizmet ettikleri sundukları deneyimler. Birisi özgürlük vaad ediyor , diğeri stabillik en basitinden. Tercihlerinizi net belirlemeden lönk diye yorum atıyorsunuz sonra vay efendim S4 kimmiş vay efendim 4S bile yeter bilmem ne. 2 si de emele göre alınacak cihazlar. Tercih kriterlerini bilen adam zaten yok şu şundan iyi bu bundan kötü demez. (iOS & Android)

Tepkiler: Invoke ve Dede

ARM_TR

Üye
Ayrıca Android'e güvenmemen saçma bence iOs'a güvenmemelisin. iOs kapalı ve oldukça sorunlu bir işletim sistemi. Android ise tamamen özgür bir sistem

0MG90

Üye
iOS mu sorunlu? Sorunlu kısımlarını yazar mısınız? Sadece yazıp geçmeyin.

Oyun ve uygulama yönünden rahatlik olarak ios daha iyidir cunku,ilk uygumalar,programlar vs genelde ios icin cikarilir daha sonra android'e optimize edilip verilir. Yaygin kullanim olarak iphone basta oldugundan,kisacasi sorunlu bir sistem degil. Android'in şu yani var ekran genişligi ve daha iyi bir işlemci vs ama bir android telefonun arkasinda yasal olarak yillar boyunca buyuk degisimler yaratan yazilimlar yapilmaz,ios'un basta en guzel yani saatigi urun yelpazesi tek-tuk ama urunlerinin arkasinda durup yillar gecsede guncel tutmaya calisiyorlar bir onceki urununu. Yeni model cikardik,aradan 1 yil gecti hemen yazilimi keselim de,yasal guncelleme almasinlar mantiginda yurumez ios. Bir kisi ihtiyaclarini karsiliyorsa ve cebinde ki parada ona el veriyorsa icinin sindigini alir,istedigini de almaktada özgürdür onun dusuncesidir ama işin şu yani var bu bir gercek siz ister ios kötü diyin yada bir baskasi ios'a iyi desin oda onun gorusudur. Sadece size olumsuz geliyorsa,sevmiyorsaniz butun hepsi kotu demenizde yanlistir. @ARM_TR

Tepkiler: 0MG90 ve Jelly Beanci
İphone 4s vs S4 mü dalgamı geçiyorsunuz ya ? Tabikide S4.Böyle saçma sapan sorular sormaya gerek yok neden bu kadar Apple fanı çok anlayamıyorum.Appstoredeki aldıgınız paralı bir oyunu sildiginiz zaman ve biraz zaman geçtikten sonra tekrar yüklemek istediginizde gene aynı ücreti vermek zorundasınız.Bunu kullanıcıları düşündüğü için yapıyorlar her halde Hadi diyelimki o konuyu geçtik android telefon oyun oynamak internette dolaşmak için vardır.İphone boyutlarıyla oyunmu oynayabileceginizi sanıyorsunuz tabikide hayır.Lütfen düzgün yorumlar yapalım.Android güvenim kalmadı diye birşey yok tamamen kullanıcaya bağlı.Bana kalırsa o kadar para iPhone bayılcağınıza Samsung-HTC-LG gibi firmalar kat kat daha iyi telefonlar yapıyor fakat gel gelelimki iPhone çok tutuluyor.Neden çünkü telefon pahalı oldugu için her yönden iyi sanıyorlar fakat Avrupa ülkelerinde böyle degil ucuz oldugu için iPhone tercih ediyorlar.Kusra bakmayın android'i babamın malı gibi savundum fakat gerçekler bu herzamanda android'i savunacağım.Yorumlarımda bir kusurum olduysa affola.

Tepkiler: ARM_TR, B.A.R.O.N ve Jelly Beanci
Çok doğru ve sonuna kadar arkandayım ama android in güncelleme almaması çok Fazla cihaz var ve farklı varyasyonlar ile geliyor buda cihaz üreticilerine tek model üzerinde bile en fazla 3 4 tane güncelleme verebiliyor (stabilleştirme güncellemelerini kast etmiyorum) ama Apple ın iphone modelleri parmakla Sayabilecek kadar az u yüzden üzerinde çalışmak için yeterli zamanları olabiliyor

Tepkiler: nokia_belle
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...