Tarık Sabırman
Üye
bencede en iyisi nexus 5 veya G2 al. pişman olmazsın.
bu iki cihaz arasında S4 donanım olarak biraz geride kaldi.
Cidden soruyorum 4+4 sistem gerçekten donanım olarak geri mi yoksa hepsinden çok çok daha ileri mi???
Cidden soruyorum 4+4 sistem gerçekten donanım olarak geri mi yoksa hepsinden çok çok daha ileri mi???
İleri değil, geri de diyemeyiz ama ben başarılı olduğunu düşünmüyorum.
+985754524Güzel insan/Güzel abim veya kardeşim,herkesin fikrine saygım var fakat o donanım düzgün çalışmadıktan sonra neyleyim öyle donanımı,bak İphone'ye adamlar 1.2 ghz ile havalanmadıkları kaldı biz 1 gb sisteme harcıyorken adamlar 1 gb ram'li cihazlar çıkarıyorlar,namussuzların işletim sistemi çok stabil.
Güzel insan/Güzel abim veya kardeşim,herkesin fikrine saygım var fakat o donanım düzgün çalışmadıktan sonra neyleyim öyle donanımı,bak İphone'ye adamlar 1.2 ghz ile havalanmadıkları kaldı biz 1 gb sisteme harcıyorken adamlar 1 gb ram'li cihazlar çıkarıyorlar,namussuzların işletim sistemi çok stabil.
sence s4 ün 4x4 modeli dahami iyi yoksa sadece 4 çekirdekli s800 modeli daha iyi?Cidden soruyorum 4x4 sistem gerçekten donanım olarak geri mi yoksa hepsinden çok çok daha ileri mi???
sence s4 ün 4x4 modeli dahami iyi yoksa sadece 4 çekirdekli s800 modeli daha iyi?
Tegra tabikide A7 yi ve s800 ü ×2 ye katlıyor exynos udasence s4 ün 4x4 modeli dahami iyi yoksa sadece 4 çekirdekli s800 modeli daha iyi?
Ne de güzel konuştun +1S4'ün tek sorunu yazılımsal kaynaklı sorunları olması. Android 4.4 sorunlar giderilir ve daha performanslı hale gelmiş olur. Isınmayı ben bir sorun olarak görmüyorum ayrıca abartı bir ısınma söz konusu değil. Tasarım konusunda bence S4 ince yapısı ile kazanıyor. Şık duruyor. G2'yi elime aldığım zaman o hissi alamıyorum. Donanım konusunda evet G2 üstün gözükebilir ama yazılımlar geliştiği için farkını her zaman hissettirmiyor.
S4 ve 4S arasında ben S4 derim tabi ama seçenek çok iyi değerlendirmek lazım.
S4'ün tek sorunu yazılımsal kaynaklı sorunları olması. Android 4.4 sorunlar giderilir ve daha performanslı hale gelmiş olur. Isınmayı ben bir sorun olarak görmüyorum ayrıca abartı bir ısınma söz konusu değil. Tasarım konusunda bence S4 ince yapısı ile kazanıyor. Şık duruyor. G2'yi elime aldığım zaman o hissi alamıyorum. Donanım konusunda evet G2 üstün gözükebilir ama yazılımlar geliştiği için farkını her zaman hissettirmiyor.
Tegra mı?
O fiyat aralığında önerdiğin cihaz varmı dostum.Şuan aklımda Nexsus5 var mesela ekstraS4'ün tek sorunu yazılımsal kaynaklı sorunları olması. Android 4.4 sorunlar giderilir ve daha performanslı hale gelmiş olur. Isınmayı ben bir sorun olarak görmüyorum ayrıca abartı bir ısınma söz konusu değil. Tasarım konusunda bence S4 ince yapısı ile kazanıyor. Şık duruyor. G2'yi elime aldığım zaman o hissi alamıyorum. Donanım konusunda evet G2 üstün gözükebilir ama yazılımlar geliştiği için farkını her zaman hissettirmiyor.
Açıkça konuşacak olursak, her ne kadar samsungun bana göre dandik tasarımını hiç sevmesem de G2den daha güzel duruyor S4.
Ama özellik olarak istediği kadar 4.4 alsın G2den geride.Ayrıca batarya sorununu da atlamamak lazım.
O fiyat aralığında önerdiğin cihaz varmı dostum.Şuan aklımda Nexsus5 var mesela ekstra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?