lg1967
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benim görüşüm S4 ten yana 4s bir ara IOS 7 sürümü ile kullandım kasmalar vardı. S4 ün önü 4s e göre daha açık. Bence S4 derim(S4 zoom dan vaz mı geçtin???)
KatılıyorumS4 yerine G2 daha iyi olur.
Neden peki?Katılıyorum
hey gidi benzerlerini zamanında n95le yapardık(S4)birde unutadan akıllı(smart control) özelliklerini de söylemeden geçmemek lazım ses ile fotoğraf çekimi.sesle müzik durdurma ilerietme geri alma. ses ile alarmı durdurma,akıllı duraklatma video izlerken kafayı dödürdüğümüzde video kendiliğinden duracaktır.(iyi ışık ortamları olması lazm)hiç temas etmeden aramayı cevaplama aramayı sesle cevaplama. temas etmeden kendi tarayıcısında aşağı ykarı gitme.ayrıca göz ile aşağı yukarı kaydırma.havadan el ile galeride temassız gezinme. akllı uyarı(telefonda bildirim varsa eline aldığında titre.akıllı arama mesaj çekmekten yorulduğunda kulağına götürüp otomatik arar)temassız görünüm parmağını tam deydirmeden bakabilme.telefon çalarken aşağı doğru çevirirsen kendisi aramayı red eder. hepsini denedim benim cihazda sesle komut hiç şarj yemiyor onun dışındakiler bir miktarda olsa yiyor.
birde unutadan akıllı(smart control) özelliklerini de söylemeden geçmemek lazım ses ile fotoğraf çekimi.sesle müzik durdurma ilerietme geri alma. ses ile alarmı durdurma,akıllı duraklatma video izlerken kafayı dödürdüğümüzde video kendiliğinden duracaktır.(iyi ışık ortamları olması lazm)hiç temas etmeden aramayı cevaplama aramayı sesle cevaplama. temas etmeden kendi tarayıcısında aşağı ykarı gitme.ayrıca göz ile aşağı yukarı kaydırma.havadan el ile galeride temassız gezinme. akllı uyarı(telefonda bildirim varsa eline aldığında titre.akıllı arama mesaj çekmekten yorulduğunda kulağına götürüp otomatik arar)temassız görünüm parmağını tam deydirmeden bakabilme.telefon çalarken aşağı doğru çevirirsen kendisi aramayı red eder. hepsini denedim benim cihazda sesle komut hiç şarj yemiyor onun dışındakiler bir miktarda olsa yiyor.
Acaba alan kaç kişi kullanıyor onları. Boş özellikler.birde unutadan akıllı(smart control) özelliklerini de söylemeden geçmemek lazım ses ile fotoğraf çekimi.sesle müzik durdurma ilerietme geri alma. ses ile alarmı durdurma,akıllı duraklatma video izlerken kafayı dödürdüğümüzde video kendiliğinden duracaktır.(iyi ışık ortamları olması lazm)hiç temas etmeden aramayı cevaplama aramayı sesle cevaplama. temas etmeden kendi tarayıcısında aşağı ykarı gitme.ayrıca göz ile aşağı yukarı kaydırma.havadan el ile galeride temassız gezinme. akllı uyarı(telefonda bildirim varsa eline aldığında titre.akıllı arama mesaj çekmekten yorulduğunda kulağına götürüp otomatik arar)temassız görünüm parmağını tam deydirmeden bakabilme.telefon çalarken aşağı doğru çevirirsen kendisi aramayı red eder. hepsini denedim benim cihazda sesle komut hiç şarj yemiyor onun dışındakiler bir miktarda olsa yiyor.
Günlük hayatta bile kullanılmayan/kullanmadığım şu özellikler. Boşversene.
G2, S4 ' ten daha iyi bir cihaz. Gerek performans gerek kamera. Ekranı için bişey söyleyemicem ama parlak ve güzel bir ekranı var G2'nin. Arkadaki tuşlara basmak ise hiç zor değil. S4' te ne kadar geri besleme varsa bunda da öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?