Telefon Tavsiyesi İphone 4S mi Samsung Galaxy S4 mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4S mi Samsung Galaxy S4 mü?
Arkadaşlar fiyat aralığı yüzünden bu 2 başarılı telefon arasında kaldım.İlk başlarda Galaxy S4 ağır basıyordu fakat Android'e olan güvenim çok az bu yüzden Iphone 4S'de seçeneklerimin arasına girdi, Iphone 4S'i hala kullanan arkadaşlarım oldukça memlun olduklarını söylüyorlar.

Siz olsanız ne yapardınız?Neden?

Benim görüşüm S4 ten yana 4s bir ara IOS 7 sürümü ile kullandım kasmalar vardı. S4 ün önü 4s e göre daha açık. Bence S4 derim (S4 zoom dan vaz mı geçtin???)

bu fiyata android olarak g2 daha iyi olur ama bence lumia bak

ios 7.1 ile 4s teki kasma sorunları çözülecek
ben 4s ederim
eğer android daha iyi bi telefon dersen g2 derim

ARM_TR

Üye
Ben olsam galaxy s4 derim daima tercihimdir

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Benim görüşüm S4 ten yana 4s bir ara IOS 7 sürümü ile kullandım kasmalar vardı. S4 ün önü 4s e göre daha açık. Bence S4 derim (S4 zoom dan vaz mı geçtin???)

Kaba bir telefon olması gerçekten bir sorunmuş rasgele bir dost sayesinde denedim.Ayrıca kamera özelliği bakımındanda normal S4 gayet tatminkar bir telefon

Türe

Üye
S4 yerine G2 daha iyi olur.

Tepkiler: Dede
Daha yüksek veri aktarım hızı LTE 100Mbps vs HSDPA (42
Mbps) Telefon şebekeleri üzerinden teorik olarak daha
yüksek veri aktarım hızı (Yaklaşık 2 katı) Daha güçlü işlemci Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 Quad- core 2260MHz vs Exynos 5 Octa
5410 Quad-
core 1.6 GHz
Cortex-A15 &
quad-core 1.2
GHz Cortex-A7 Uygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve
hızlı bir işlemci (%41 civarında daha hızlı) Daha büyük ekran 5.2" vs 5" Yaklaşık %8 daha büyük ekran (3G açık) Çok daha uzun ömürlü
batarya 900 saate kadar vs 370 saate
kadar 3G açıkken yaklaşık 2 kat daha fazla bekleme
(stand-by) süresi (3G açık) Daha fazla konuşma
süresi

ekran vemalzeme olarak samsung daha kaliteli.
eğer g2'nin yeni tasarımını beğenmediysen bu sebeb bile bence s4 almak için yeterli.
arka tuş yapılandırması kameranın ikidebir parmak izi oluşmasına ve arka tarafta devamlı bir parmak izi görünmesüne sebeb olur. G2'NİN arka kapak malzemesi emin ol samsung s4 ün kinden daha çok kaitesiz. işlemci farkı hissedilecek kadarda çok değil +8 çekirdek var unutmamak lazım ileride belki samsung 8 çekirdek birden çalıştırma özelliği getirebilir...

hmm... ben s4 derim en azından güncel bir telefon kullanırsın

daha fazlası için s4 kullanıcı kulübü veya iphone 4s kullanıcı kuluplerine , iphone veya samsung genel foruma başvurabilirsiniz

birde unutadan akıllı(smart control) özelliklerini de söylemeden geçmemek lazım ses ile fotoğraf çekimi.sesle müzik durdurma ilerietme geri alma. ses ile alarmı durdurma,akıllı duraklatma video izlerken kafayı dödürdüğümüzde video kendiliğinden duracaktır.(iyi ışık ortamları olması lazm)hiç temas etmeden aramayı cevaplama aramayı sesle cevaplama. temas etmeden kendi tarayıcısında aşağı ykarı gitme.ayrıca göz ile aşağı yukarı kaydırma.havadan el ile galeride temassız gezinme. akllı uyarı(telefonda bildirim varsa eline aldığında titre.akıllı arama mesaj çekmekten yorulduğunda kulağına götürüp otomatik arar)temassız görünüm parmağını tam deydirmeden bakabilme.telefon çalarken aşağı doğru çevirirsen kendisi aramayı red eder. hepsini denedim benim cihazda sesle komut hiç şarj yemiyor onun dışındakiler bir miktarda olsa yiyor.

0MG90

Üye
Ben Samsung almam. iP4s hala iyi telefon alacaksan öneririm 16gblık.

hey gidi benzerlerini zamanında n95le yapardık(S4)

Tepkiler: B.A.R.O.N

Türe

Üye

Günlük hayatta bile kullanılmayan/kullanmadığım şu özellikler. Boşversene.

G2, S4 ' ten daha iyi bir cihaz. Gerek performans gerek kamera. Ekranı için bişey söyleyemicem ama parlak ve güzel bir ekranı var G2'nin. Arkadaki tuşlara basmak ise hiç zor değil. S4' te ne kadar geri besleme varsa bunda da öyle.

Tepkiler: Dede

0MG90

Üye
Acaba alan kaç kişi kullanıyor onları. Boş özellikler.

valla alışmadıysanız tabi kullanmak zor gelir biraz yenilikçi olmak lazım ben hepsini kullanıyorum arka kapak gerçekten g2 kötü herkes bunu rahatlıkla fark edebilir...

Tepkiler: Tarık Sabırman ve lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
S4 süper cihaz cidden kullandım Bu arada Iphone 4S'in şansı yok mu yav?

Tepkiler: B.A.R.O.N
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...