Telefon Tavsiyesi iphone 4s mi samsung galaxy s4 mu

Geliştirici seçeneklerini açıp animasyonları kapatırsan hiç bir takılma, gecikme vs yaşamazsın.

[video=youtube;QrjoRfZdssQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=QrjoRfZdssQ#t=48 s[/video]
Biliyorum animasyon kapalı zaten sorun cihazın menü geçişlerindeki yavaşlığı dün tam düzeldi diyordum ama nex launcher'de fayda etmedi yani benim demek istediğim cihaz çok hızlı bir cihaz ama stabil değil yani misal oyundan çıkıyorum menüde geziniyorum başlıyor kasmalar oyunu geçtim s takvimden çıkıp menüde geziniyorum yine ara ara kasılıyor buda beni deli ediyor, öyle çok fazla olmuyor ama arada bir olsa bnm kafam atıyor sonuçta o kadar para vermişim 8 çekirdekli işlemcisi var ama buna rağmen kasması...

Artles

Üye
Her türlü İphone 4s.
peki neden 4S?
Başta STABİL işlemci.

S4 ise sürekli işlemciyi kullanıyor ve 2-3 ay sonra bi bakmışsın geçişlerde bile donma yapıyor.

Kardeş yapma ya 2 sene önce çıkan telefonu daha üstün görmüşsün, yapma yani.
Hadi yapıcaksanda '' Her türlü '' deme bari

MaxipmaN

Üye
Her türlü İphone 4s.
peki neden 4S?
Başta STABİL işlemci.

S4 ise sürekli işlemciyi kullanıyor ve 2-3 ay sonra bi bakmışsın geçişlerde bile donma yapıyor.

ıosa stabil işlemci demiş yeni farkettim muhaha

bence de 5 mi s4 mü dersen iş değişir ama 4s ve s4 karşılaşmasını s4 kazanır

2 yıl önceki telefonu karşılaştırıyorsun aramızda galaxy s4 yavaş dyenler tabikidei arayüzde takılmalar olacak sen de o kadr efek ve özellik koy telefon haliyle anlık donmalar yapar ama sen bir galaxy s4 gameplay videolarını bak kusursuz bir şekilde oynatıyor iphone 4s temple run 2 de bazen kasıyordu ios stabil diyorlar neden derseniz özellik fonksiyon ve tabikide bir arayüz olmadığı için pek takılma olmuyor çünkü telefon her zaman uygulamaar sayfasında açılıyor yani ek bir arayüz yok neyse kardeş benim tercihim paran yetiyorsa s4 al

.caner.

Üye
Hiç kastigini görmedim.

- - - Eklendi - - -

Hiç kastigini görmedim.

- - - Eklendi - - -

Hiç kastigini görmedim.

arkadaşlar bakın galaxy s4 ün bana göre tek sıkıntısı arayüzde biraz kasması ve bence bu bir sorun değil çok abartıyorsunuz zaten uygulama oyun ve internet performansı son derece açık