USAForever
Üye
IPhone 4S mi ? IPad 2 mi ?
Bazı Sitelerde de araştırdım bayağı araştırdım youtube da videolar izledim iphone 4s gerçekten harika bir telefon daha doğrusu telefon dan daha fala bundan yıllar önce çok fazla değil 2000 li yıllarda gelişmeye başlayan iphone nasıl olduda bir anda böyle muhteşem bir şekilde ios u geliştirdi anlayamadım ama şu bir gerçekki teknolojinin kralı amerika birleşik devletleri ve elektronik aletlerin kralı japonya da herkes sokaklarda ki çocuklar bile bu işe kendini adamış yani amerikada , texas ta yaşayan evinden çıkmayan bir adama siz gidip evine bakın en az 2 televizyon vardır ve bu televizyonlar avrupadaki televizyonlardan farklıdır ve tamamen amerikan yapımıdır. aynı şekildede Nokia , samsung vs gibi harikalar yaratan Japonya da da helal olsun diyorum herkes çok zeki ve akıllı.
ülkemiz henüz telefon konusunda hiçbir başarıya imza atmmış durumda bu durum türkiyenin geleceği açısından pek de iyi olmayabilir , çünk sürekli sürekli dış ticarete bağlı kalmak ekonominin çok zayıf olduğunu gösterebilir , bence artık türklerde yavaş yavaş kendini bu işe adayıp kaliteli ve sağlam , tüm dünya çapında başarıya ulaşacak markalar üretmeye başlamalıdır.
teknoloji , gelecektir ve teknolojiden haberdar olmayanlar geleceklerinden de haberdar değildirler.
- USAFOREVER.
Evet... Sizce IPHONE 4S mi ? yoksa IPAD 2 mi ?
ülkemiz henüz telefon konusunda hiçbir başarıya imza atmmış durumda bu durum türkiyenin geleceği açısından pek de iyi olmayabilir , çünk sürekli sürekli dış ticarete bağlı kalmak ekonominin çok zayıf olduğunu gösterebilir , bence artık türklerde yavaş yavaş kendini bu işe adayıp kaliteli ve sağlam , tüm dünya çapında başarıya ulaşacak markalar üretmeye başlamalıdır.
teknoloji , gelecektir ve teknolojiden haberdar olmayanlar geleceklerinden de haberdar değildirler.
- USAFOREVER.
Evet... Sizce IPHONE 4S mi ? yoksa IPAD 2 mi ?