IPhone 4S mi ? IPad 2 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
IPhone 4S mi ? IPad 2 mi ?
Bazı Sitelerde de araştırdım bayağı araştırdım youtube da videolar izledim iphone 4s gerçekten harika bir telefon daha doğrusu telefon dan daha fala bundan yıllar önce çok fazla değil 2000 li yıllarda gelişmeye başlayan iphone nasıl olduda bir anda böyle muhteşem bir şekilde ios u geliştirdi anlayamadım ama şu bir gerçekki teknolojinin kralı amerika birleşik devletleri ve elektronik aletlerin kralı japonya da herkes sokaklarda ki çocuklar bile bu işe kendini adamış yani amerikada , texas ta yaşayan evinden çıkmayan bir adama siz gidip evine bakın en az 2 televizyon vardır ve bu televizyonlar avrupadaki televizyonlardan farklıdır ve tamamen amerikan yapımıdır. aynı şekildede Nokia , samsung vs gibi harikalar yaratan Japonya da da helal olsun diyorum herkes çok zeki ve akıllı.

ülkemiz henüz telefon konusunda hiçbir başarıya imza atmmış durumda bu durum türkiyenin geleceği açısından pek de iyi olmayabilir , çünk sürekli sürekli dış ticarete bağlı kalmak ekonominin çok zayıf olduğunu gösterebilir , bence artık türklerde yavaş yavaş kendini bu işe adayıp kaliteli ve sağlam , tüm dünya çapında başarıya ulaşacak markalar üretmeye başlamalıdır.

teknoloji , gelecektir ve teknolojiden haberdar olmayanlar geleceklerinden de haberdar değildirler.

- USAFOREVER.

Evet... Sizce IPHONE 4S mi ? yoksa IPAD 2 mi ?

lastairbender21

Üye
Yazdıklarınla sorduğun soru örtüşmüyor.Bu yüzden trident diyorum.Yavaş yavaş destekle Türk yapımı telefonları. :)

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
3G teknolojiside 2000 yılında cıktı cıktı türkiyeye 10 yıl sonra geldi türkiyede iyi birşey yapanları öldürüyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: USAForever
USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeşim haklısın bundan yıllar önce su ile çalışan arabayı bulan adamı da öldürmüşlerdi , e o zaman yarın birgün savaş çıktığında dünyadaki bütün silahların en güçlüsünü elinde bulunduran merika brleşik devletlerinin kim yenebilirki ? cevap : hiçkimse yenemez. bu da demek oluyor ki bazı insanlar hem kendi geleceklerini hem de ülkelerinin gelecekelrini riske atıyorlar.

Avunyali

Üye
Bazı Sitelerde de araştırdım bayağı araştırdım youtube da videolar izledim iphone 4s gerçekten harika bir telefon daha doğrusu telefon dan daha fala bundan yıllar önce çok fazla değil 2000 li yıllarda gelişmeye başlayan iphone nasıl olduda bir anda böyle muhteşem bir şekilde ios u geliştirdi anlayamadım ama şu bir gerçekki teknolojinin kralı amerika birleşik devletleri ve elektronik aletlerin kralı japonya da herkes sokaklarda ki çocuklar bile bu işe kendini adamış yani amerikada , texas ta yaşayan evinden çıkmayan bir adama siz gidip evine bakın en az 2 televizyon vardır ve bu televizyonlar avrupadaki televizyonlardan farklıdır ve tamamen amerikan yapımıdır. aynı şekildede Nokia , samsung vs gibi harikalar yaratan Japonya da da helal olsun diyorum herkes çok zeki ve akıllı.

ülkemiz henüz telefon konusunda hiçbir başarıya imza atmmış durumda bu durum türkiyenin geleceği açısından pek de iyi olmayabilir , çünk sürekli sürekli dış ticarete bağlı kalmak ekonominin çok zayıf olduğunu gösterebilir , bence artık türklerde yavaş yavaş kendini bu işe adayıp kaliteli ve sağlam , tüm dünya çapında başarıya ulaşacak markalar üretmeye başlamalıdır.

teknoloji , gelecektir ve teknolojiden haberdar olmayanlar geleceklerinden de haberdar değildirler.

- USAFOREVER.

Evet... Sizce IPHONE 4S mi ? yoksa IPAD 2 mi ?

1.cisi NOKİA ve SAMSUNG telefonları Japonya'da yapılmıyor...Genelde Romanya Finlandiya İspanya Civarında Yapılıyor Samsung Kore Ve Çin de Tasarlanıp Yapılıyor
2.cisi Türkiye Evet DAha Teknolojiye Atanmadı Böyle Yaparsa Ekonomikten Bitecegiz
3.iPhone'u Tercih Ederim .. :)

• Beğen
Tepkiler: emreilhans
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone4S. Kamera da önemli sonuçta. Bir de iphone daha küçük :)

melikec

Üye
her zaman yanında taşıma imkanın varsa ipad2

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
1.cisi NOKİA ve SAMSUNG telefonları Japonya'da yapılmıyor...Genelde Romanya Finlandiya İspanya Civarında Yapılıyor Samsung Kore Ve Çin de Tasarlanıp Yapılıyor
2.cisi Türkiye Evet DAha Teknolojiye Atanmadı Böyle Yaparsa Ekonomikten Bitecegiz
3.iPhone'u Tercih Ederim .. :)

kendi kendine 3 tane madde belirleyip cahilce yorum yapmışsın. Ne alaka şimdi telefonların üretildiği yerlerle benim söylediklerim ? Ona kalırsa Türkiye deki Mavi jeans da amerikan , fiyat' ta italyan , adamlar bedavaya işçi buluyorlar böyle ülkelerde.

emreilhans

emreilhans

Üye
Farklı segmentteki cihazlar bunlar, karşılaştırmak çok saçma. Ama ben 2000 liram olsa iPhone 4S'i alırdım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

biri telefon diğeri tablet.
Ya da şöyle söyleyeyim;
Biri iPhone diğeri iPad.

Ben olsam iPad alırdım.

gogis

gogis

Üye
kusura bakma dostum fakat sen burada iphone karşılaştırması değil de amerikan milliyetçiliği yapmışsın.
Valla herşey düşündüğün gibi değil ama. O çok zeki dediğin amerikalılarin çoğunun iq su 80in altında. Ülkenin 3de ikisinin obez olduğu marka çılgınlığının yaşandığı belli bir kültürün bile oturmadığı saçma sapan bir devlet. Neden bu kadar büyük dersen. Devletin başındaki zeki birkaç insan yüzünden. Yani teksastaki adam yüzünden değil :)

Jrcan1

Jrcan1

Üye
tabikide iPad :oke:

skurd

Üye
birisi pad birisi telefon .karar ver önce telefonmu pad mi ? ben telefonu tercih ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt