Yardım IPhone 4S İOS 7.1 Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
IPhone 4S İOS 7.1 Sorunu
Evet arkadaslar iphone 4s mi 7.1 e gecirdim fakat bazi sorunlar ortaya cikti kilit ekraninda bildirim ve denetim merkezinde takilmalar oluyor yavas aciliyor yani ve bazen telefonu kilitledigimde 2-3 dakika hic tepki vermiyor geri acilmiyor ve 2-3 dakika sonrasinda normal kaldigi yerden devam ediyor son olarak da arada wifi menusu acilmiyor ayarlarda takili kaliyor telefonu iki kere restore ettim ancak yine ayni bir bilgisi olan var mi?

0MG90

0MG90

Üye
Dfu modda ipsw attın mı? İstersen öyle yap bi kendine gelsin.

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Dfu modda denemedim hic hemen deneyecegim tesekkurlerKilit ekranındaki bildirim paneli animasyonları hala akıcı değil kasıyor IPhone 4 gibi :/ güncellemeden önce böyle değildi :/

fk555897

fk555897

Üye
Bende hiçblr sorun olmadı

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Neden bende boyle bir sey oldu anlamadim o kadar da restore ettim dfu mod da dahil :/

0MG90

0MG90

Üye
Garip. Telefonda sorun var demek ki.

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Guncellemeden once boyle degildi guncellemeden sonra oldu

0MG90

0MG90

Üye
7.0.6 ya döndür o zaman geri dönüşe izin var mı bilmiyorum ama ipsw indir 7.0.6 nın dfu ile at

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Aklima geldi aslinda 7.0.6 donmek ama denemedim birazdan deneyecegim imzalar kapali degildir insallahİmzalar malesef kapalı dönüş yok çaresi de yok satmak da istemiyorum telimi bu sorunu yaşayan yok mu başka :duvar2:

0MG90

0MG90

Üye
En iyisi sat 5 al :D

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
vallahi düşünmüyor değilim :D

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Bende de tam tersi 7.0.6'da sorunlar çıkmıştı, restore ettim ve düzelmişti sonra 7.1'e yükselttim hiç bir sorunum yok. Dostum sorunun belki de donanımsal olabilir.

mesut1979

Üye
aynen bendede bir sorun yok 7.0.6 varkene biraz takilmalar oluyordu simdi 7.1 ile kaymak gibi oldu telefon.

zamanteknoloji

Üye
güncelemeyi ilk çıktığında yaptım iphone 4s kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama şarj hariç erkenden bitirmeye başladı :)

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Soyle bir sorun var mi peki kilit ekraninda denetim merkeziyle bildiim panelinin akiiligi gitmis gibi sizde de oyle mi? :)

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Ben güncelledim açıkçası mükemmel bence. Çok memnunum fakat tek beğenmediğim bir şey var ki, o da arama geldiğinde konuştuktan sonra bitir butonu güzel değil. Arama geldiğinde cevapla butonu çok güzel ama onu da belirteyim. Şarjla derdim yok zaten öyle ya da böyle şarj günlük bitiyor işte :)

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
    Konu Sahibi
Yani bende de hizli cok iyi hatta fakat kilit ekraninda pek bi akicilik goremedim tek sorunum o 7.0.6'daki akicilik yok :hmmm