iPhone 4S imei kayıtt hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Hope401

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4S imei kayıtt hakkında?
Arkadaşlar merhaba,

Telefonu aldığım yer güya kayıt yaptırıp yollamıştı telefonu lakin imei klon çıktı ve kayıt dışı listesindesiniz diye bir mesaj aldım. Telefon dün kapatılacaktı bu yüzden az zamanım kaldı her an kapanabilir :/

Çin'den arkadaşım geldi 1 ay önce, 1 ay sonra dönecek tekrar. Onun pasaportuyla turkcell'e gidip 5 tl'ye kayıt yaptıramaz mıyım?

Kendisi yeni sisteme göre vergi dairesine 100-150 tl gibi bi miktar ödenmesini gerektiğini savunuyor doğrumudur?

recomanbey

Üye
Dogrudur daha ben dün kayıt yaptırdım turkcellden 100 liraya

Epple

Epple

Üye
Vergi dairesine 100 TL yatiriyorsunuz. Ordan aldiginiz dekont ile herhangi bir abone merkezine gidiyorsunuz. Orda da 10-15 artik ne kadarsa kayit ediyorlar. Bu arada vergi dairesine pasaport sahibiyle gitmeniz gerekiyor

phasan

phasan

Üye
ankarada olanlar telefon kayıt ettırmek ıçın oncepara yatırıp ardında guvenlı olması ıçın bılgı teknolojılerı ne gıtmelı

Epple

Epple

Üye
ankarada olanlar telefon kayıt ettırmek ıçın oncepara yatırıp ardında guvenlı olması ıçın bılgı teknolojılerı ne gıtmelı

Guvenli? Zaten abone merkezinden aldigin dekont yada fatura gibi bi kagitla ilerde sorun cikarsa da hallediyorsunuz. Yani bunun nesi guvensiz ki adam ta btk ya gitsin

yalgin94

Üye
arkadaslar şu kayıt dısı mesaj olayı banada geldi. yakında yurt dısınada cıkmadım. telefonun kapanmaması için ne yapmalıyım?

yalgin94

Üye
arkadaslar imei kayıt dışı mesajı bende aldım. yakında yurt dışına da çıkmadım. telefonun imei numarasını nasıl kaydedbilirim? telefonun kapanmaması için ne yapabilirim? yardımcı olabilir misiniz?