Iphone 4S Hoparlör Hakkında Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Iphone 4S Hoparlör Hakkında Yardım
Herkese merhabalar iyi forumlar,

Yaklaşık 6-7ay önce aldığım telefonumda taa ki 2gün öncesine kadar bir sorun yoktu ancak tatil amaçlı gittiğim yerde,kumsalda telefon ile çok zaman geçirdim.Muhtemelen altta bulunan hoparlör ün ızgarası tozdan dolayı kapandı ve telefonumdan ses alamiyorum.Telefonum seslide ve sesi sonuna kadar açsamda bir şey farketmiyor ayrıca hiç bir ses ayarında problem yok temizleme konusunu biraz araştırdım ancak sonuca varamadım.Hoparlöre kuvvetli üflediğimde ses gelip gidiyor.Nasil temizlenmesi hakkında bilgisi olan yada bu problem ile daha önceden karşılaşanlar var ise yardımcı olmalarını rica ediyorum.Bu arada alttaki 2 hoparlör yerinin birisinin mikrafon,birisinin hoparlör olduğunu biliyorum ama dediğim gibi ses 0.Kendim halletmek istedim eğer yapamazsam servise göndereceğim...

Yardımcı olmaya calışan herkese şimdiden teşekkür ederim,iyi günler

crysisci

Üye
şurdaki şeylere bak galaxy s3 varken iphone alıyosunuz sonra zırttı pırttı

- - - Eklendi - - -

Yok hata kodu kapanma sorunu

hotlock

Üye

- - - Eklendi - - -

2 ay sonra görüm seni s3 kaç para ve iphon 4s ne kadar en azıdan bir masaya otrduğnda şeklin var

- - - Eklendi - - -

Sana ne kardesim sen fan misin !? Parayla mi tuttular seni iPhone u kotule die !? 4s ile s3 hala karsilastirilabiliyosa bu 4s ne kadar iyi oldugunu gosterir Hadi git fanligini baska yerde yap simdi.

Tepkiler: hotlock
    Konu Sahibi
Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...