iphone 4s aldım :)

Sponsorlu Bağlantılar

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Okey,angry birds,fifa 12(harika.),bide instagram yükle :)

ahmetc503

Konu Sahibi
arkadaşlar new yorkdaki apple storeden alınan iphonenin garantisi türkiyede devam edermi

Jomolocco

Jomolocco

Üye
hayir

-Emre

-Emre

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan :) bi biz alamadık şu mereti :(

WebStyle

WebStyle

Üye
İphone 4S sahipleri için Gta 3, Max Payne, Nova 3, Modern Combat 3, Asphalt 6 ve Real Racing 2 mutlaka yükleyin derim. Bu oyunlar oyun konsolunu aratmıyor. :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
İphone 4S sahipleri için Gta 3, Max Payne, Nova 3, Modern Combat 3, Asphalt 6 ve Real Racing 2 mutlaka yükleyin derim. Bu oyunlar oyun konsolunu aratmıyor. :D

küçük ama zevkli oyunlar da var. Cut the rope, temple run ve tipoff basketball gibi :)

crysisci

Üye
Benim size tavsiyem birakin iphoneleri Galaxy s2 Galaxy s3 S2 bende o kadar memnunumki

zfemx

Üye
iPhone 4 vardı sattım iPhone 4s aldım androide toz kondurmayan biri olarak kalıcı olarak iosa geçtim .

Eykul

Eykul

Üye
Bende iphone 4s ve galaxy S3 arasinda kaldim... Galaxy S2 var su an

ahmetc503

Konu Sahibi
galaxy s serisini kullanmadım ama iphone gerçekten acayip bişey retina ekranı, başka hiçbir ekran ile karşılaştırılamaz. oyunları desen anlatmama gerek yok. Ayrıca benim babam iphoneyi eline alıp kullanmadan önce; o neymiş telefona o kadar para verilirmi,telefon konuşmak içindir,küçücük ekranda nasıl internete gireceksin gibi ifadelerde bulunuyordu. sonra iphone eline bi aldı bu acayip bişeymiş kendimede mi alsam ne falan diyordu ve bikaç hafta sonra ipad de alacak anlıcan hayran oldu aynı ben gibi veya diğer binlerce kullanıcı gibi

Eykul

Eykul

Üye
Dusunmem lazim. Samsung da cok rahat aslinda internet konusunda

ahmetc503

Konu Sahibi

ahmetc503

Konu Sahibi
karar verdinmi ?

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
Dusunmem lazim. Samsung da cok rahat aslinda internet konusunda

Kardeşim SIII al keyfine bak ;) iPhone'un kısıtlamaları var ve bunları kırmak için biraz çaba lazım . Kendimi yoramam diyorsan SIII yok benim için sorun değil dersen de iPhone 4S öneririm ;)

ahmetc503

Konu Sahibi
arkadaşlar jalibreak risklimi veya kötü yanları varmı

wolfblade79

wolfblade79

Üye
yetkilendirme telefona indirdigin uygulamaları pc aktarmasını saglıyor daha fazla özelligi warsa bilemiyorum ayrca en fazla 5 pc yetki verilebiliyor

ahmetc503

Konu Sahibi
arkadaşlar dungeon hunter 3 oyunu için hile mevcutmu :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt