iPhone 4s 6.1.3 ten 6.1.2 dönüş yardım

Sponsorlu Bağlantılar

muratkisi

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4s 6.1.3 ten 6.1.2 dönüş yardım
iPhone 4s 6.1.3 ten 6.1.2 dönüş yardım nasıl dünülür fikri yada yapan yerler varmı

kemal21

kemal21

Üye
Dönüş yok

silivriserdar

silivriserdar

Üye
S lerde olmuyor bildiğim kadarıyla sadece düz 4 lerde jeal break olabiliyor.

Abdullahksz

Abdullahksz

Üye
şemsiye :)

• Beğen
Tepkiler: vagabond59 ve Puck
sekil_27

sekil_27

Üye
bekle kardeşim ;İOS 7 ye tam jeelbrek gelecegi söyleniyor ;şu ankini tavsiye etmiyorum(6.1.3 için olan)

sekil_27

sekil_27

Üye
2.el iphone aldıysanız shs kaydını taratın 6.1.2 yada önceki sürümler varsa dowgrade yapabilirsiniz ayrıca ve jb ;
aple yine erteledi bu ios 7 sürümü o yüzden biraz daha sabır ;ayrıca 6.1.3 full jb ve ios 7 jb hazır oldugu sitelerde dolasıyor tam sürüm bekleniyor sanırım 18 eylülden sonra olucak diye d

muratkisi

Üye
    Konu Sahibi
Hiç denemeyin vakti nize yazık hepsini denedim her seferinde hata veriyor

sekil_27

sekil_27

Üye
arkadaşım ben şu an kullanıyorum ; neyi yapamadın?
1-teli hiç bir şekilde kapatmıyacaksınız ;yoksa cydia çalışmıyor ,çalıştırmak için jb yaparken uyguladınız 2.kısmı teli pc ye açık vaziyette baglayıp redsnow prosunu açıp teli tanımasını bekleyip ectra deyip yazılımı(6.0) gösterip justbox a tıklayıp dfu moda almak gerekiyor ve ananas geliyor ekrana
ustaya soru iyice bir bir yaparsanız sorun olmuyor her sey yükleniyor;
ses için tavsiye ederim twık ismi volume amplifier ;iphon sesi 2 ye katlansın her konuda
tekrar ediyorum ustaya soru dikkatlice izliyerek tek tek sizde videoylan yapın sorun kalmıyacak

vagabond59

vagabond59

Üye
6.1.3 ten en kötü ihtimal 5.1 ve grubuna dönebilirdiniz shs kaydında ne hikmetse 6.1.2 yok kaldırılmış....

Üst Alt