Iphone 4S 349 TL - ACİL BAKIN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4S 349 TL - ACİL BAKIN
Arkadaşlar son günlerde heryerde gezen bi site var bu sitede iphone 4s 349 tl ye satılıyor. kesinlikle garantili orjinal iphone yazıyor. Bu siteden telefon alan var mı ? yada almasa bile neden böyle ucuz olduğunu bilen var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim almayı düşünüyorumda.

Site

Kingmortall

Kingmortall

Üye
iyide arkadaşım iphone ios kullanmıyomu ne zaman androide geçti bence vardır bişeyler

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kardeş kimse o fiyata o telefonu vermez. Ayrıca hiç özelliklerine baktın mı sitede yazan. İphone 4s android ve 5 megapixel yazıyor yani sahte.

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
tamamda bu adamlar firma ve orjinal diyorlar. ayrıca 3090 kişi almış ki bunların gerçekten aldığını biliyorum eminim cünkü orda günden güne takip ediyordum. yani hepsi deilse bile yarısı gerçekten almıştır. şimdi bu adamlar bunca kişiyi dolandırıyor mu? dolandırmıyorlarsa bu telefonun özellikleri neden farklı?

maxikral12

Üye
trident mode on

xPaSHax

xPaSHax

Üye
iphone 4s ne dersende tam fıyat veremem ama 1200 tl uzerı o sıteler yalan dolan ınsanları kandırma pesınde o fıyata 4s olurmu mantıklı dusunelım ıkıncı ellerden bahsedıyorum ha bu fıyata bıldıgın fake bu kanma sakın sahte bu yani çin malı

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
beyler şimdi siteye mesaj atıp orjinal iphonemi diye sorcam. eğer orjinal derse kayıt edip konuşmaları , ödemeyi yapıp telefonu sipariş vercem. gelen telefon orjinal çıkmazsa mahkemeye verip hop hop hoplatcam bu adamları iyi izleyin şimdi beni :d:

maxikral12

Üye
virüsle reklam dağıtan siteden ne bekliyonuz ya böyle konu açmak bile saçma

capadent

Üye
beyler şimdi siteye mesaj atıp orjinal iphonemi diye sorcam. eğer orjinal derse kayıt edip konuşmaları , ödemeyi yapıp telefonu sipariş vercem. gelen telefon orjinal çıkmazsa mahkemeye verip hop hop hoplatcam bu adamları iyi izleyin şimdi beni :d:

Replika: %100 1. Sınıf replikadır. özellikleri tam okusaydın en alttaki yazıyı görürdün.çakma yani

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
replika ne demekki onu okudumda replikanın anlamını bilmediğimden malzeme kalitesinden felan bahsediyodur diye şeettim

capadent

Üye
replika ne demekki onu okudumda replikanın anlamını bilmediğimden malzeme kalitesinden felan bahsediyodur diye şeettim
çakması demek.yalnız ben telefoncuda inceledim.çok iyi yapmışlar.ayırt etmek çok zor.ekranı ve malzemesi çok kaliteli

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
anladım aga eyvallah vazcaydım almaktan

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Orijinal çakma yahu :hmmm 5 mp ve Android :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
1. 4s'in kamerası 5 değil 8 mp
2. 4s Android deil ios ;)

Sahte olma ihtimali çok yüksek :)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
1. sınıf replikadır ürün diyo yani gerçek değil gerçeğe yakın bi biçimde taklit ama onu da yapamamışlar androidli iphone :))

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yahu ne ramden ne romdan nede yüklü olan android sürümünden bahsetmişler.
Bu telefonu ancak bilinçsiz kullanıcılara satarlar.

MrExpert

MrExpert

Üye
Çakma bunlar 1.sınıf imitasyon cihazlar, zaten işletim sistemine android yazıyor sitede...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt