Haber Iphone 4in1 Lens

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4in1 Lens
Merhaba arkadaşlar.

Sizlere piyasaya yeni sunulmuş Ollclip 4in1 lens ürününü tanıtacağım. Bildiğiniz gibi daha önceden piyasada 3in1 iPhone lenslerin yerini özellik sayısı 4 e çıkarmış olan Olloclip, 4in1 lensleri ile karşımızda. Bu lensle birlikte iPhonunuzu artık profesyonel bir çok kameranın yapamadığı fonksiyonlarda kullanabileceksiniz. Her an yanınızda taşıyıp anı yakalamanız artık çok daha kolay. Gelin cihazın özelliklerinden bahsedelim;

1. Balık gözü lens :
Balık gözü lens ile 180° görüş alanı görünümü yakalar.

2. Geniş açılı Lens :
iPhonun normal kamerasının açısını tam olarak 2 katına çıkarır.

3. Makro lens 10x
18mm odak mesafesiyle 10x büyütme mesafesi sunuyor, bu sayede daha parlak ve daha odaklanmış görüntüler sunabiliyor.

4 Makro lens 15x
12mm odak mesafesi ile 15x büyütme mesafesi sunuyor.

Bu özellikleriyle birlikte iPhone ile fotoğraf çekmek artık daha profesyonel ve çok daha eğlenceli olacak.

mehmettech

mehmettech

Üye
bilgi için sağol bende kendin satıyorsun sandim :)

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
    Konu Sahibi
yok hayır ben satmıyorum :) Türkiye'de satışını yapan firma bulamadım, sadece 3in1 lens satışı yapan fonefon.com çıktı karşıma.

PriZm

PriZm

Üye
Yararlı birşey Note 2 için olsa direkt alırdım.

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
    Konu Sahibi
note 2 için de var sanırım şöyle bir araştırdım, sende bakarsan bişeyler bulabilirsin hiç olmadı yabancı sitelerde illaki kaynak vardır.

PriZm

PriZm

Üye
Pardon yukarıdaki yazıyı yanlış yazmışım.Yaşadığım çevrede demek istemiştim :ehe

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
    Konu Sahibi
:) İnternet ile artık herşey elimizin altında gibi bence :) Geçenlerde çin den çanta sipariş etmiştim getirdiklerinde baya şaşırmıştım dedim kendine "olum bak pazardan alışveriş etmezsin çinden alışveriş ediyorsun be."dedim :)

0MG90

0MG90

Üye

Bu her telefona uyar mı acaba?

MrExpert

MrExpert

Üye
Bendemi alsam bundan bitane hoşuma gitti :D

boran9999

boran9999

Üye
Örnek resimler tamamıyla fake bu kaliteyi beklemek hayal.

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
    Konu Sahibi

Bu her telefona uyar mı acaba?
arkadaşım buradan 3in1 almıştı :
Bu gönderdiğim iPhone5, iPhone4 için uyumluları var. Gerçekten inanılmaz derecede fark ediyor.
Örnek resimler tamamıyla fake bu kaliteyi beklemek hayal.
Denemeden bu yorumu yapman bence biraz gereksiz olmuş gözlerimle gördüm kalitesini denemeniz gerek.

boran9999

boran9999

Üye
Denemeden bu yorumu yapman bence biraz gereksiz olmuş gözlerimle gördüm kalitesini denemeniz gerek.

Görsellerin Bahsi geçen cihaza ait olduğuna dair en ufak bir iz yok tamamıyla sonradan düzenlenip yayınlanmış resimler bilgilerinize. Ekran alıntısı aşağıda Buyrun;

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
    Konu Sahibi
Görsellerin Bahsi geçen cihaza ait olduğuna dair en ufak bir iz yok tamamıyla sonradan düzenlenip yayınlanmış resimler bilgilerinize. Ekran alıntısı aşağıda Buyrun;

Ben ondan bahsetmemiştim, yani anlatmaya çalıştığım kalitesini deneyerek görebileceğindi, yoksa fotoğraflarla ilgili bir yorum yapmadım.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar fiyatları ne kadar bu lenslerin

0MG90

0MG90

Üye

vay uyanıklar photoshoplu resim koyup milleti kandırıyorlar :D

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
    Konu Sahibi
benim bulduğum yerde 3in1 leri 79 TL :

Üst Alt