inermi acaba daha 899 veya 850 olsa alıcamda979'a vardı Vatan'da sanırım
979'a vardı Vatan'da sanırım
inermi acaba daha 899 veya 850 olsa alıcamda
8gb yetmez.en az 16lik al
ucuzlar nede olsa satışları yasaklandı ellerinde kalan son ürünleri ucuza satarlar
Ucuz ürünler paralel oluyor onlar yurt dışından gelmişler. Bazı sorunları oluyor. Garanti farklı. Ucuza tavsiye etmem. Piyasadakiler inmez. 5S gelecek diye 1 yıl öncesinden indirdiler. İnmez malesef. Piyasadan kalkarken ufak birşey olur ama onun dışında inmez.
SANA TAVSİYEM S3 mini 1 GB Ram 1.0 GHZ hız var ve çift çekirdekli işlemci daha iyi. Iphone 4 ise 512 MB Ram 1.0 GHZ hız tek çekirdekli uygulama sınırlı. Android açık ve güzel.
Ucuz ürünler paralel oluyor onlar yurt dışından gelmişler. Bazı sorunları oluyor. Garanti farklı. Ucuza tavsiye etmem. Piyasadakiler inmez. 5S gelecek diye 1 yıl öncesinden indirdiler. İnmez malesef. Piyasadan kalkarken ufak birşey olur ama onun dışında inmez.
SANA TAVSİYEM S3 mini 1 GB Ram 1.0 GHZ hız var ve çift çekirdekli işlemci daha iyi. Iphone 4 ise 512 MB Ram 1.0 GHZ hız tek çekirdekli uygulama sınırlı. Android açık ve güzel.
bende sizi bekliyordum forumda iphone le ilgili herkese yardım ediyosunuz teşekkürler.Daha inmez zaten şuanda indirimde.

ucuzlar nede olsa satışları yasaklandı ellerinde kalan son ürünleri ucuza satarlar
bende sizi bekliyordum forumda iphone le ilgili herkese yardım ediyosunuz teşekkürler.
1 hafta önce 899 a gördüm saturnde alamadım. şimdi ise 979 o yuzden beklıyorum yoksa alıcam..
Arada fazla fark yok ama alırsam düşerse üzülürüm![]()
8gb yetmez.en az 16lik al
Donanım karşılaştırması yapmışsın ama birinin sistemi iOS diğer Android. iOS'a 1 ghz tek çekirdek işlemci ve 512 mb ram rahat yetiyorken android'e 4 çekirdekli 1.9 ghz işlemci 2 gb ram bile takılma donma vs. yaşattırabiliyor. Donanım karşılaştırmaktan vazgeçin artık
işte bu yuzden iphone adamlar işini yapıyo
s2in zaman zaman kastığı RR3 ü kasmadan saatlerce oynuyordum 3gste ben.
utanmasalar 3gs ye ios 7 yi bile verirler 
işte bu yuzden iphone adamlar işini yapıyoutanmasalar 3gs ye ios 7 yi bile verirler
![]()
Çıkabilirdide ama çok kısıtlanırdı buda kullanıcıların hoşuna gitmez.
sadece amerikada yasaklandı.
- - - Eklendi - - -
zaten min. 900tlye iner.
- - - Eklendi - - -
16gblık versiyon piyasada yok sadece 8gb ve 32gb var ama 32gb bulmak zor.
ayrıca şunuda belirteyim 8gblık versiyonda kullanılabilir hafızaa 6.2gb az sayılmaz.
ama 6.2de yetmezki.2gb muzik olsa 2 gb resim falan olsa doldu hafiza.sahsen ben almam