İphone 4

Sponsorlu Bağlantılar

frk uzn

frk uzn

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4
Herkese iyi forumlar ben iphone 4 fiyatlarını araştırdım her yerde 999tl.

İndirimli fiyat arıyorum yardımcı olurmusunuz media markt vb yerler olabılır

Karne gununu beklıyorum aslında indirime girmesi için girermi ?

android telefon önerisi bulunmayın lütfen...

Matthe

Matthe

Üye
979'a vardı Vatan'da sanırım

Kerim.

Kerim.

Üye
8gb yetmez.en az 16lik al

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
ucuzlar nede olsa satışları yasaklandı ellerinde kalan son ürünleri ucuza satarlar

serihan

serihan

Üye
979'a vardı Vatan'da sanırım

inermi acaba daha 899 veya 850 olsa alıcamda

ucuzlar nede olsa satışları yasaklandı ellerinde kalan son ürünleri ucuza satarlar

Ucuz ürünler paralel oluyor onlar yurt dışından gelmişler. Bazı sorunları oluyor. Garanti farklı. Ucuza tavsiye etmem. Piyasadakiler inmez. 5S gelecek diye 1 yıl öncesinden indirdiler. İnmez malesef. Piyasadan kalkarken ufak birşey olur ama onun dışında inmez.

SANA TAVSİYEM S3 mini 1 GB Ram 1.0 GHZ hız var ve çift çekirdekli işlemci daha iyi. Iphone 4 ise 512 MB Ram 1.0 GHZ hız tek çekirdekli uygulama sınırlı. Android açık ve güzel.

frk uzn

frk uzn

Üye
    Konu Sahibi
Ucuz ürünler paralel oluyor onlar yurt dışından gelmişler. Bazı sorunları oluyor. Garanti farklı. Ucuza tavsiye etmem. Piyasadakiler inmez. 5S gelecek diye 1 yıl öncesinden indirdiler. İnmez malesef. Piyasadan kalkarken ufak birşey olur ama onun dışında inmez.

SANA TAVSİYEM S3 mini 1 GB Ram 1.0 GHZ hız var ve çift çekirdekli işlemci daha iyi. Iphone 4 ise 512 MB Ram 1.0 GHZ hız tek çekirdekli uygulama sınırlı. Android açık ve güzel.

ben s3 minide düşündüm ama androide yaklaşmak istemiyorum ya zamanla şişiyor donuyor...
artık karne gunune kadar beklıyıp alıcam teşekkürler yorumlarınız için.

MaxipmaN

Üye

iphone 4 oyunlarda mini ile kapışır

Matthe

Matthe

Üye

Donanım karşılaştırması yapmışsın ama birinin sistemi iOS diğer Android. iOS'a 1 ghz tek çekirdek işlemci ve 512 mb ram rahat yetiyorken android'e 4 çekirdekli 1.9 ghz işlemci 2 gb ram bile takılma donma vs. yaşattırabiliyor. Donanım karşılaştırmaktan vazgeçin artık

MrExpert

MrExpert

Üye
Daha inmez zaten şuanda indirimde.

frk uzn

frk uzn

Üye
    Konu Sahibi
Daha inmez zaten şuanda indirimde.
bende sizi bekliyordum forumda iphone le ilgili herkese yardım ediyosunuz teşekkürler.
1 hafta önce 899 a gördüm saturnde alamadım. şimdi ise 979 o yuzden beklıyorum yoksa alıcam..

Arada fazla fark yok ama alırsam düşerse üzülürüm :)

MrExpert

MrExpert

Üye

sadece amerikada yasaklandı.

- - - Eklendi - - -

bende sizi bekliyordum forumda iphone le ilgili herkese yardım ediyosunuz teşekkürler.
1 hafta önce 899 a gördüm saturnde alamadım. şimdi ise 979 o yuzden beklıyorum yoksa alıcam..

Arada fazla fark yok ama alırsam düşerse üzülürüm :)

zaten min. 900tlye iner.

- - - Eklendi - - -

16gblık versiyon piyasada yok sadece 8gb ve 32gb var ama 32gb bulmak zor.

ayrıca şunuda belirteyim 8gblık versiyonda kullanılabilir hafızaa 6.2gb az sayılmaz.

Legendary.

Legendary.

Üye
Donanım karşılaştırması yapmışsın ama birinin sistemi iOS diğer Android. iOS'a 1 ghz tek çekirdek işlemci ve 512 mb ram rahat yetiyorken android'e 4 çekirdekli 1.9 ghz işlemci 2 gb ram bile takılma donma vs. yaşattırabiliyor. Donanım karşılaştırmaktan vazgeçin artık

Aynen..

MrExpert

MrExpert

Üye

s2in zaman zaman kastığı RR3 ü kasmadan saatlerce oynuyordum 3gste ben.

phasan

phasan

Üye

Çıkabilirdide ama çok kısıtlanırdı buda kullanıcıların hoşuna gitmez.

Zaten suan en son 6.1.2 var buda fazla fazla en az 2 yıl destek yeter

- - - Eklendi - - -

Ayrıca iphone 4 kullanıcısı olarak tavsıye ederım suan piyasada olan en son telefonlarla cogu uygulamayı açar

Kerim.

Kerim.

Üye

sadece amerikada yasaklandı.

- - - Eklendi - - -

zaten min. 900tlye iner.

- - - Eklendi - - -

16gblık versiyon piyasada yok sadece 8gb ve 32gb var ama 32gb bulmak zor.

ayrıca şunuda belirteyim 8gblık versiyonda kullanılabilir hafızaa 6.2gb az sayılmaz.

bilmiyordum:hmmm ama 6.2de yetmezki.2gb muzik olsa 2 gb resim falan olsa doldu hafiza.sahsen ben almam

fingerback5

fingerback5

Üye
16 bile zar zor yetiyor.8liğin lafı bile olmaz.

fk555897

fk555897

Üye
Eğer telefona çok şey yüklüyorsan 16 GB sana yetmeyebilir. Alabilirsen 32 GB'lık versiyonu almanı öneririm. Ama fazla şey yüklemezsen 8 GB'lık versiyon bile yetebilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt