PlayStation3 çok iyi olur, eğer sende yoksa tabi![]()

Xbox daha iyi olur![]()

kırık PS için daha fazla oyun var![]()
Birde bir çok oyunun grafikleri daha iyi.FPS'de daha başarılı ama exclusive oyunlarda malesef Sony daha iyi 
yakında xbox720 çıkacak . xbox360 almak şu an mantıklı değil
Kırdırmazsa Xbox Live PSN'den çok daha üstün.Ayrıca gamepad'i şaheser tam olarak yetişkin insan eli için üretilmiş.Çocuklara olmuyor ama bak parmakları rahatça yetişmiyorBirde bir çok oyunun grafikleri daha iyi.FPS'de daha başarılı ama exclusive oyunlarda malesef Sony daha iyi
![]()

ben PS'i tercih ederim. Zaten FIFA ve NBA'den başka oyun oynamaya vaktim kalmıyor. PSN bunun için yeterli
- - - Eklendi - - -
konu dağıldı![]()

xbox720 2014/15 arasinda cikarilmasi duşunuluyor![]()
Evet ama biraz yetersiz kalıyor artık bana göre.DVD ile bu iş yürümez onca sene.Bak Sony'e mis gibi Blue-Ray koydu şimdi derdi falan yok 
sony kral bu işte
Evet ama biraz yetersiz kalıyor artık bana göre.DVD ile bu iş yürümez onca sene.Bak Sony'e mis gibi Blue-Ray koydu şimdi derdi falan yok
![]()
sony kral bu işte

Şunlardan gram anlamıyorum
Yalnız Microsoft olmasaydı Sony size PS2'nin azıcık gelişmiş halini veriyordu PS3 diyeAyrıca XBOX gerek Kinect gerek grafik gerek gamepad ve online desteği ile PS3'ten daha başarılı.Zaten satış rakamlarıda bunu gösteriyor
![]()
Sadece çok iyi Pes12 oynarım 
Xbox 720 çıkması XBOX 360'ın fiyatlarını ya da desteğini etkilemez.XBOX 720 yüksek bir fiyattan ve yüksek oyun fiyatlarıyla çıkar tabi Xbox 360'ın hala bi PS3 kadar ömrü var.Gidip 720 alabilecek durumun yoksa XBOX 720 gelsin diye beklemek biraz saçma.Birde çıkmasına en az 1 yıl var daha -.-
1-2 ay sonra çıkacağı söyleniyor (Y)
- - - Eklendi - - -
öyle duydum yanlış olabilir

Şunlardan gram anlamıyorumSadece çok iyi Pes12 oynarım
![]()