iphone 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jomolocco

Jomolocco

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4
elime iphone 4 gecti ne ile degistireyim dostlar elimde zaten 4s var tesekkurler :)

15097

15097

Üye
Nasıl geçtiğini çok merak ettim :D Sana hangi telefonları veriyorlar ki?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sat diyeceğim de 2 tane telefonun mu olsun istiyorsun anlamadım :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Sat yerine bi PS3-XBOX360 ya da PSVita al derim ben :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
PlayStation3 çok iyi olur, eğer sende yoksa tabi :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

kırık PS için daha fazla oyun var :ehe

Kırdırmazsa Xbox Live PSN'den çok daha üstün.Ayrıca gamepad'i şaheser tam olarak yetişkin insan eli için üretilmiş.Çocuklara olmuyor ama bak parmakları rahatça yetişmiyor :ehe Birde bir çok oyunun grafikleri daha iyi.FPS'de daha başarılı ama exclusive oyunlarda malesef Sony daha iyi :(

El-CD

El-CD

Üye
yakında xbox720 çıkacak . xbox360 almak şu an mantıklı değil

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
yakında xbox720 çıkacak . xbox360 almak şu an mantıklı değil

Xbox 720 çıkması XBOX 360'ın fiyatlarını ya da desteğini etkilemez.XBOX 720 yüksek bir fiyattan ve yüksek oyun fiyatlarıyla çıkar tabi Xbox 360'ın hala bi PS3 kadar ömrü var.Gidip 720 alabilecek durumun yoksa XBOX 720 gelsin diye beklemek biraz saçma.Birde çıkmasına en az 1 yıl var daha -.-

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Kırdırmazsa Xbox Live PSN'den çok daha üstün.Ayrıca gamepad'i şaheser tam olarak yetişkin insan eli için üretilmiş.Çocuklara olmuyor ama bak parmakları rahatça yetişmiyor :ehe Birde bir çok oyunun grafikleri daha iyi.FPS'de daha başarılı ama exclusive oyunlarda malesef Sony daha iyi :(

ben PS'i tercih ederim. Zaten FIFA ve NBA'den başka oyun oynamaya vaktim kalmıyor. PSN bunun için yeterli :D

- - - Eklendi - - -

konu dağıldı :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Admin
xbox720 2014/15 arasinda cikarilmasi duşunuluyor:)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
iPhone 4 sıfır ise benim s2 yi vereyim üstüne 100-150 :tl: alayım Anlaşalım :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
sony kral bu işte

Yalnız Microsoft olmasaydı Sony size PS2'nin azıcık gelişmiş halini veriyordu PS3 diye :kotu: Ayrıca XBOX gerek Kinect gerek grafik gerek gamepad ve online desteği ile PS3'ten daha başarılı.Zaten satış rakamlarıda bunu gösteriyor :dry:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Yalnız Microsoft olmasaydı Sony size PS2'nin azıcık gelişmiş halini veriyordu PS3 diye :kotu: Ayrıca XBOX gerek Kinect gerek grafik gerek gamepad ve online desteği ile PS3'ten daha başarılı.Zaten satış rakamlarıda bunu gösteriyor :dry:
Şunlardan gram anlamıyorum :eheSadece çok iyi Pes12 oynarım :d:

El-CD

El-CD

Üye

Xbox 720 çıkması XBOX 360'ın fiyatlarını ya da desteğini etkilemez.XBOX 720 yüksek bir fiyattan ve yüksek oyun fiyatlarıyla çıkar tabi Xbox 360'ın hala bi PS3 kadar ömrü var.Gidip 720 alabilecek durumun yoksa XBOX 720 gelsin diye beklemek biraz saçma.Birde çıkmasına en az 1 yıl var daha -.-

1-2 ay sonra çıkacağı söyleniyor (Y)

- - - Eklendi - - -

öyle duydum yanlış olabilir

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
1-2 ay sonra çıkacağı söyleniyor (Y)

- - - Eklendi - - -

öyle duydum yanlış olabilir

DVD Player'ı biraz yetersiz kalıyor o boyuttaki oyunlar için bu yüzden biz kullanıcılar 2 CD ile oyun yüklemek zorunda kalıyoruz bazen PC'deki gibi.Bu biraz sinir bozucu bu yüzden tıpkı PS4 çıkacak denilmesi gibi XBOX çıkacak deniliyor.Yani hergün çıkan telefon konseptlerinden farksız :)

- - - Eklendi - - -

Şunlardan gram anlamıyorum :eheSadece çok iyi Pes12 oynarım :d:

Ben severim konsolları :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt