Karşılaştırma iPhone 4 vs. S3 Mini

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 vs. S3 Mini
Arkadaşlar benim demek istediğim sıradan bir karşılaştırma değil, S3 mini'min anakartı yandı, tamir için 150TL istiyorlar, ama 650TL'ye de 2.el iPhone 4 var, özellikler bakımından çok fark var, S3 mini her koşulda daha iyi, fakat mantık açısından hiç uygun değil. Yani root'lanmış, Rom'u değiştirilmiş, 3 kez tamirden çıkmış S3 mini'ye 150TL vermek mi, yoksa 2. el iPhone 4 mü? iOS 7 iPhone 4'te kasıyor demeyin hiç, 7.1'de bu kasmalar düzeltildi, yani stabilitesi S3 miniden çok daha iyi. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

0MG90

Üye
iPhone 4 al ama iCloud devre dışı bırakılmış olsun.

iphone 4 al bence hiçde kascağını sanmam

Tepkiler: RNavy
S3 mini; novafusion takımından çıkan bir cyanogenmod 11(kitkat) ve apex pro launcher ile harikalar yaratıyor

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
Bence de iPhone doğru bir karar olacak fakat alıp da pişman olmak istemiyorum, şu ana kadar kimse de alma demedi
S3 mini; novafusion takımından çıkan bir cyanogenmod 11(kitkat) ve apex pro launcher ile harikalar yaratıyor

Bende CM11 yüklüydü ve pili su gibi akıyordu... NovaFusion'u 6 aydır takip ediyorum ve 50-55 kere ODIN ile yükledim. CWM ile yüklediklerimi saymıyorum bile... Fakat hiçbiri pilini düzgün kullanamıyor! Ayrıca hiçbiri stabil değil. Kimse Apple'ın eline stabilite konusunda su dökemiyor. Bu yüzden iPhone daha iyi derim. Tabi cihaz konusunda S3 mini.

Evet eskiden 1Ghz problemi varmış ancak 20 Nisan güncellemesini kullanıyorum ve yarın sabah 2. günü olacak şarjsız geçen. Dead trigger falan oynuyorum cihazda

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
Evet eskiden 1Ghz problemi varmış ancak 20 Nisan güncellemesini kullanıyorum ve yarın sabah 2. günü olacak şarjsız geçen. Dead trigger falan oynuyorum cihazda

Herneyse benim cihazımda nedense hiç stabil olmadı, Android ile uğraşmaya değmez, zaten gelecek stock güncelleme de yok. Yine de CM11den memnunsan ne mutlu sana

Kesinlikle iPhone 4. Ama IOS 7 yükleme.

s3 mini sıfırı 150 tl olsa yine de i4 al derim eğer kalite senin önemliyse tabi.

Sen kafanda kararı vermişsin arkadaşım. Biz de destekliyelim. İphone 4.

Tepkiler: RNavy
Bence de iPhone4 tabi ki. Özellikle S3 mini ile kıyaslanıyorsa. Kalite konusunu kesinlikle tartışmıyorum bile.
Ancak istenirse S3 Miniden de cihaz sınırları dahilinde verim alınabiliyor. Arkadaşın mecburiyeti var ise S3 miniden verim alabilir; demek istediğim

RNavy

Üye
    Konu Sahibi

Anladım, ben cihazı en iyi şekilde kullandım zaten, ama çok çileli be arkadaş! iPhone 4'e kararımı verdim sağolun