Samsung s3/s4, iphone 4/4s-5/5s için sert kılıf

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fser41

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s3/s4, iphone 4/4s-5/5s için sert kılıf
Merhaba arkadaşlar.

Sattığım ürün ;

Cihazlarınız yere düştüğünde cihazının zarar görmesini büyük ölçüde azaltır. Kılıf iki katmandan oluşmaktadır. En üst katmanı yumuşak lastik kılıf ikinci katmanı telefonu tamamı ile kaplayan sert plastik katmandır. Telefonlarınız düştüğünde gönül rahatlığı ile yerden kaldırabilirsiniz.

Teslimat en geç 3 gün içinde olup ücretsiz kargo ile teslimi yapılacaktır. Şu an elimde sınırlı sayıda mevcuttur. Bu ürünü kendim yurtdışında yaşıyan bir arkadaşımdan görerek ve telefonunu yere çok düşüren biri olarak beğendiğim için getirttim ve 5.5 ekranlı telefon kullanmaktayım ve gnül rahatlığı ile (Biraz kaba olsada 700 tl ekran tamirine vermektense cüz'i miktar kılıfa verip kullanmayı tercih ettim) telefonumu düşürebiliyorum =)).
Sizlerinde beğenmeleri umudu ile saygılar sevgiler.



Not: Moderatörlerin dikkatine, GG gibi e-ticaret sitelerinin linklerini paylaşmak yasakmıdır bilemediğim ve bu konu ile ilgili forum kurallarında bir başlık göremediğim/bulamadığım için linki paylaştım. Link GG de kendime aittir. Eğer kurallara aykırı ise modlar kaldırabilirler. K bakmayın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt