iPhone 4 ve 4s'in ne farkı var?

Sponsorlu Bağlantılar

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 ve 4s'in ne farkı var?
Merhaba Arkadaşlar Ben BraG abilerim siz de iyi bilirsiniz...
Bende Galaxy Gio Var ama satıcam.
iPhone Almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim.
4'ün fiyatı da uygun kendisi de güzel duruyo ama 4s i tam bilmiyorum.
Sanırsam Görünüşleri bile aynı.
Fiyat olarak ise 4 daha iyi. Sizin İçin Hangisi Lütfen Cevap Yazın Karar veremedim :)
Şimdiden Teşekkürler :)

burakicyar

Üye

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
    Konu Sahibi
Saol Abicm İşime Yaradı Ama Fiyatları Nasıl Oynar ??

asdf1907

Üye
Saol Abicm İşime Yaradı Ama Fiyatları Nasıl Oynar ??

anladığım kadarıyla ikinci el alacaksın. 4'ün fiyatları 800-850'den başlıyor. Garanti ve telefonun yıpranma payı fiyatı etkiliyor. 4s ise 1300 ve üzerinde. Arada birazda olsa maddiyat farkı var ama muazzam fark var 4 ile 4s arasında. 4s için bu fark değer.

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
    Konu Sahibi
4S diosunuz yani

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ben teknosadan ıkı hafta önce 4 aldım çok memnunum sıfır fıyatı 1000 tl ıkıncı elle göç uğraşma ne kullandığını bılırsin

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Tavsiyem iphone yerine xperia z/ nexus 4 gibi android cihazlar almandır ama illa iphone alacam dersen 4s

fk555897

fk555897

Üye
Sadece kamera için bile iPhone 4S alman iyi olur. Oyun performansı ve güncelleme desteği 4S'de 4'ten daha fazla.

sekil_27

sekil_27

Üye
Kameranın 8mp olması,çift anten kasa bölünmüş olması(dış kasaya bırakılan arA)
İşlemci ;sonuç olarak çok bariz bir fark yok;400 tl fark verebilecekten 4s,bence 4yeterli(bendede 4 var)

Symbianize

Symbianize

Üye
Bak kardeşim şöyle sayayım

İşlemcisi 4Sin çift çekirdekli daha güncel
Gpusu 4Sin 4ten 7 kat daha güçlü
4Sin kamerası 8Mp 4ün 5
4Ste siri var
4S daha güncel kalacak
4şuan yeni oyunlar için yetersiz 4S ise gayet yeterli
4te anten problemi var 4Ste yok

sekil_27

sekil_27

Üye
Arkadaslar bu güncelleme. Merakı ne anlamadım;gelen güncellemeler jb acını kapatmayA yönelik geneli, daha ne bekliyorsunuz güncellememden telde anlamadım;yazılımla olabilecek en iyi seviyeye gelmiş durumda teller zaten;parça değişmeden bundan daha fazlasını beklemeyin bence

Symbianize

Symbianize

Üye
Arkadaslar bu güncelleme. Merakı ne anlamadım;gelen güncellemeler jb acını kapatmayA yönelik geneli, daha ne bekliyorsunuz güncellememden telde anlamadım;yazılımla olabilecek en iyi seviyeye gelmiş durumda teller zaten;parça değişmeden bundan daha fazlasını beklemeyin bence

Ya kardeşim sen 4 kullanıyosun diye milleti yanlış yönlendirme aç bi gta vice city oyna cihazının eskidiğini anlarsın burda gelip kullandığın cihazı övme adam 4 nasıldır demiyor farkları ne diyor bizde sayıyoruz neye itiraz ediyosunki

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben iphone 4 alalı yaklaşık 2,5 ay oldu şunu söyleyeyim şuan genpalı iphone 4 turkcellde 1000tl genpalı 4s ise 1800tl arada 800tl fark var yani neredeyse 2 iphone 4 parası Aradaki farka deydiğini düşünüyorsan alabilirsin.

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
    Konu Sahibi
Bence de 4S daha iyi duruyodu ama bi abimiz xperia z dedi ondan xperia ya yöneldim. Yine de hepinize Teşekkürler (:

fk555897

fk555897

Üye
Ben iphone 4 alalı yaklaşık 2,5 ay oldu şunu söyleyeyim şuan genpalı iphone 4 turkcellde 1000tl genpalı 4s ise 1800tl arada 800tl fark var yani neredeyse 2 iphone 4 parası Aradaki farka deydiğini düşünüyorsan alabilirsin.

Şuanda iPhone 4S 1650 TL civarında.

MrExpert

MrExpert

Üye
Şuanda iPhone 4S 1650 TL civarında.

Ben turkccell in ithal ettiği genpa ürünlerinden bahsediyorum yoksa araştırıp 1500tlye kadar bulunabilir.

Fiyatı 999tl.

Fiyatı 776 Euro dur Buda 1821tl yapar.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Bence 4s almaya değmez o kadar para verebilecek kişi 5 almaya kendini zorlaşın derim. 4 ün cazip tarafı fiyatı gerisi yalan. Bende iki hafta önce teknosadan aldım 20taksitle 53tl olarak ödeme yapacagım. Arkadaşta 4s te var kıyasladık o kadar farkı malesef haketmiyor.kimse alınmasın.

Üst Alt