Telefon Tavsiyesi iphone 4 ten vazgeçmelimiyim

Sponsorlu Bağlantılar

erdiozgor

erdiozgor

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 ten vazgeçmelimiyim
iphone 4 kullanıyorum biliyosunuz 512 mb ram var. sizce üste 300 lira verip ne alabilirim 1 gb ramli. androide geçeyim mi yani ne önerirsiniz

halittosun

Üye
1Gb Android Devri Bitti Dersek Yalan Olmaz Aslın da Eğer Android Düşünüyorsan Elindeki Cihazı Nakte Çevir Ve Üzerine Biraz Daha Ekleyip Zenfone Serisinden 2 Gb Remli En Az Dört Çekirdekli Birşey Al O Zaman Android Kullanmanın Zevkine Varırsın.

erdiozgor

erdiozgor

Üye
    Konu Sahibi
1Gb Android Devri Bitti Dersek Yalan Olmaz Aslın da Eğer Android Düşünüyorsan Elindeki Cihazı Nakte Çevir Ve Üzerine Biraz Daha Ekleyip Zenfone Serisinden 2 Gb Remli En Az Dört Çekirdekli Birşey Al O Zaman Android Kullanmanın Zevkine Varırsın.
ustam zenfone falan ne biliyim sankı 3-4 ay sonra bozukcal gibime gelıyo cunku kalıte marka degıl güvenemiyorum

halittosun

Üye
Asus Bilgisayar Sektöründe Bilinen Bir Marka Akıllı Telefon Pazarına Yeni Girdiği İçin Fiyatları Makul Biraz Pazar Yapıp Bilinirliğini Artırınca Fiyatları Şişirir Şu Anda F/P Ürnü Olarak Gerçekten Düşünülebilecek Bir Cihaz Malzeme Kalitesi Gerçekten Güzel Gorilla Glass Cam Aliminyum Gövde Malzeme Kalitesini Samsung İle Kıyaslarsan Ne Demek İstediğimi Anlarsın Donanım Olarak Haziran da Gelecek Olan Zenfone 2 Bekle Derim.

Lg Ve Sony de Güzel Düşünülebilir Ama Her İkisininde Belirli Bir Piyasası Olduğu İçin Fiyatları Oldukça Tuzlu Ayrıca Güncelleme Konusun da Oldukça Sıkıntılılar Cihazlara Güncelleme Vermektense Yeni Cihaz Çıkartmayı Tercih Ediyorlar Bunun Başlıca Nedeni de Yazılım Sektörünün Oldukça Pahalı Olması Gösterilebilir.

Benim Düşüncem Bu Yönde Kesinlikle Ben Doğru Biliyorum Demiyorum Mutlaka Daha Bilgili İnsanlar Vardır Onlar da Bu Başlık Altında Yardımcı Olacaklardır Diye Düşünüyorum.

erdiozgor

erdiozgor

Üye
    Konu Sahibi
Asus Bilgisayar Sektöründe Bilinen Bir Marka Akıllı Telefon Pazarına Yeni Girdiği İçin Fiyatları Makul Biraz Pazar Yapıp Bilinirliğini Artırınca Fiyatları Şişirir Şu Anda F/P Ürnü Olarak Gerçekten Düşünülebilecek Bir Cihaz Malzeme Kalitesi Gerçekten Güzel Gorilla Glass Cam Aliminyum Gövde Malzeme Kalitesini Samsung İle Kıyaslarsan Ne Demek İstediğimi Anlarsın Donanım Olarak Haziran da Gelecek Olan Zenfone 2 Bekle Derim.

Lg Ve Sony de Güzel Düşünülebilir Ama Her İkisininde Belirli Bir Piyasası Olduğu İçin Fiyatları Oldukça Tuzlu Ayrıca Güncelleme Konusun da Oldukça Sıkıntılılar Cihazlara Güncelleme Vermektense Yeni Cihaz Çıkartmayı Tercih Ediyorlar Bunun Başlıca Nedeni de Yazılım Sektörünün Oldukça Pahalı Olması Gösterilebilir.

Benim Düşüncem Bu Yönde Kesinlikle Ben Doğru Biliyorum Demiyorum Mutlaka Daha Bilgili İnsanlar Vardır Onlar da Bu Başlık Altında Yardımcı Olacaklardır Diye Düşünüyorum.
hocam sağolun zenfone 2 diyosunuz da suanda zenfone 6 var? ve iostan androide geçmek mantıklı mı

halittosun

Üye
İos dan Androi de Geçmek Mantıklımı Bunun Kararını Siz Vereceksiniz Çünkü Bu Durum Herkese Göre Farklılıklar Gösterir Örneğin Ben Kapalı Bir İşletim Sistemi Olan İos'a Pek Sıcak Bakmıyorum Android Açık Kaynak Kodlu Bir Sistem Olduğu İçin Daha Fazla Uygulama Bulma Şansım Oluyor Daha Özelleştirilebilir Bu Da Benim Tercihimi Bu Yönde Yapmama Neden Oluyor Zenfone 2 Haziranda Türkiye de Olacak Asus Serisini Tavsiye Etmemin Nedenide Fazla Para Ayırmanıza Gerek Olmamasından Eğer Maddi Anlamda Bir Sıkıntı Yoksa HTC M8, Desire Serisini de Düşünebilirsiniz.

erdiozgor

erdiozgor

Üye
    Konu Sahibi
İos dan Androi de Geçmek Mantıklımı Bunun Kararını Siz Vereceksiniz Çünkü Bu Durum Herkese Göre Farklılıklar Gösterir Örneğin Ben Kapalı Bir İşletim Sistemi Olan İos'a Pek Sıcak Bakmıyorum Android Açık Kaynak Kodlu Bir Sistem Olduğu İçin Daha Fazla Uygulama Bulma Şansım Oluyor Daha Özelleştirilebilir Bu Da Benim Tercihimi Bu Yönde Yapmama Neden Oluyor Zenfone 2 Haziranda Türkiye de Olacak Asus Serisini Tavsiye Etmemin Nedenide Fazla Para Ayırmanıza Gerek Olmamasından Eğer Maddi Anlamda Bir Sıkıntı Yoksa HTC M8, Desire Serisini de Düşünebilirsiniz.
zenfone 6 var suanda ne 2 si :)))

halittosun

Üye
zenfone 6 var suanda ne 2 si :)))

erdiozgor Arkadaşım Yazdığım Yorumu Detaylıca Okumadın Sanırım Zenfone 2 Haziranda Trkiye de Olacak Dedim Şu Anda Satılıyor Demedim Yani Aciliyetin Yoksa 2 Ay daha İdare Et Onu Al Diyorum Umarım Anlatabilmişimdir.

erdiozgor

erdiozgor

Üye
    Konu Sahibi
erdiozgor Arkadaşım Yazdığım Yorumu Detaylıca Okumadın Sanırım Zenfone 2 Haziranda Trkiye de Olacak Dedim Şu Anda Satılıyor Demedim Yani Aciliyetin Yoksa 2 Ay daha İdare Et Onu Al Diyorum Umarım Anlatabilmişimdir.
dediğin telefon cok ucuzmus hakketten 2 milyar.

halittosun

Üye
Hangisi 2000 Tl Htc mi Asus mu
Ya da En İyisi Siz Ne Yapın Biliyormusunuz Telefon Falan Değiştirmeyin Ya da Gidin Telefoncuya Size 10 Liralık Cihazı 100 Liraya Satsın Rahatlayın Burada Zaman Ayırıp Size Yardım Etmeye Çalışıyorum Ama Üslubunuz Çok Yanlış Ve Çirkin Dalga Geçer Gibi Konuşmanız Hiç Hoş Değil.

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
erdiozgor

erdiozgor

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi 2000 Tl Htc mi Asus mu
Ya da En İyisi Siz Ne Yapın Biliyormusunuz Telefon Falan Değiştirmeyin Ya da Gidin Telefoncuya Size 10 Liralık Cihazı 100 Liraya Satsın Rahatlayın Burada Zaman Ayırıp Size Yardım Etmeye Çalışıyorum Ama Üslubunuz Çok Yanlış Ve Çirkin Dalga Geçer Gibi Konuşmanız Hiç Hoş Değil.
bey efendı bütçeye uygun diyosunuz dediğiniz asus telefon zenfone 2 1500-2000 tl falan. ben elımdekının üstüne 300-400 lira vericek bi telefon arıyorum. ayrıcasus znfone 6 var ve siz neden 2 diyip duruyosunuz anlamadım farklı telefondan mı bahsediyoruz acaba

halittosun

Üye
Evet farklı telefondan bahsediyoruz siz şu anda satılmakta olanı söylüyorsunuz ben ise az bekleyin elinizdeki cihazı nakte çevirin bu gelecek olanı alın diyorum çünkü almışken iyisini almanızı isterim ayrıca bakmış olduğunuz fiyat ön sipariş fiyatıdır ve çoğu alışveriş sitesi bu yolla insanları yolma peşinde dediğim cihazın Türkiye'deki maksimum satış fiyatı 1000 ile 1100 Tl yi geçemez Aksi Taktirde Ellerinde Patlar Bunu da Hiç Bir Firma İstemez.

• Beğen
snapdroid

snapdroid

Üye
1 gb ramli saf android cihazı olan tanıdığım var sürekli elimde cihazı
1gb ramli saf android alırsan s5miniden daha da hızlı kesinlikle 1gb ram saf android almalısınız hızlı cihaz iphone 4u sollar hemde rahat. Tavsiyem ggoogle a saf android cihaz yazıp araman

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
iphone 4 bile olsa androide geçtiğince iyi bir cihaza geçmelisin. Yoksa stabilite farkını 3 ay kullandıktan sonra görürsün.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
iphonedan sonra düşük bütçeli androide geçme bence para biriktir biriktirene kadar kullan telefonunu sonra onuda satıp iyi bir android ya da iphone alırsın

Polymath

Polymath

Üye
Iphone 4 zaten kasim kasim kasilan bir telefon. Iostan yani iphone 4 ten android telefona geçtiğinde sevinirsin. İphone 4 u 400tlye satabilirsen ustune 500tl koyup huawei g7 alırsan sana iyi bir deneyim yasatacaktir. Zenfone 5 alirsan sarji seni memnun etmeyecektir ama. İphone 4 ondan iyi degildir sarji kanimca.. Oyuzden az daha parani biriktir cokda biriktiremezsen huawei g7 kesinlikle onerimdir

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yukarıda ciddi bir anlam karmaşası olmuş. Zenfone 4-5-6 serisi başlangıç nesliydi. Ama yukarıda bahsedilen Zenfone 2 apayrı bir neslin cihazı yani model numarası 2 olması şaşırtmasın Zenfone 6'dan çok daha iyidir, tüm dünyada ilgi uyandırmış bir telefondur. Zenfone 5 ile 6 arasında pek bir fark yok bence Zenfone 5 hem bütçeyi zorlamaması hem de ideal ekran boyutundan dolayı daha terci edilesidir. Çünkü Zenfone 6; 5 inch ekranlı Zenfone 5'in 6 inch ekranlı versiyonudur yani Phablet'tir. Iphone 4'ü kaça satabilirsin bilmiyorum açıkcası da Asus Zenfone 5 seni üzmez Asus kaliteli firmadır, tasarımı da şıktır. Onun dışında Samsung Galaxy S4 Mini hatta alternatif olarak yeni model olan Galaxy E5 de alabilirsin, üzmez. Sony Xperia M2 Aqua da var alabileceğin eğer her oyunu full grafikte çalıştırsın derdin yoksa su geçirmez güzel bir modeldir.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yukarıda ciddi bir anlam karmaşası olmuş. Zenfone 4-5-6 serisi başlangıç nesliydi. Ama yukarıda bahsedilen Zenfone 2 apayrı bir neslin cihazı yani model numarası 2 olması şaşırtmasın Zenfone 6'dan çok daha iyidir, tüm dünyada ilgi uyandırmış bir telefondur. Zenfone 5 ile 6 arasında pek bir fark yok bence Zenfone 5 hem bütçeyi zorlamaması hem de ideal ekran boyutundan dolayı daha terci edilesidir. Çünkü Zenfone 6; 5 inch ekranlı Zenfone 5'in 6 inch ekranlı versiyonudur yani Phablet'tir. Iphone 4'ü kaça satabilirsin bilmiyorum açıkcası da Asus Zenfone 5 seni üzmez Asus kaliteli firmadır, tasarımı da şıktır. Onun dışında Samsung Galaxy S4 Mini hatta alternatif olarak yeni model olan Galaxy E5 de alabilirsin, üzmez. Sony Xperia M2 Aqua da var alabileceğin eğer her oyunu fu ll grafikte çalıştırsın derdin yoksa su geçirmez güzel bir modeldir.
Ben de etrafımdakilere bu Zenfone 5-6'yı anlattıktan sonra Zenfone 2 deyince millet de aynı anlam karmaşasına düşüyor. Aslında Zenfone 1'in alt modelleri Z5 ve Z6 demek daha anlaşılır oluyor ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
3onur5

3onur5

Üye
saf android nedir ya :D aahaha inanmayın şöyle şeylere bunlar cep telefonu köpek değil sanki saf kangaldan bahsediyor :D :D
ayrıca iphone 4 ü 250 ye telefoncuya anca satarsın, telefoncuya satmam dersen 300-350 ye anca satarsın oda temizliğine göre değişir üstüne 400 ekledin diyelim elinde 750 tl para var bu paraya 2.el huawei g7 alabilirsin veyatta 2.el lg g2

• Beğen
MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
zenfone 5 kullaniyorum su ana kadar memnundum telefon titreyip kapanmaya basladi ve alali bir hafta oldu ve garantiye gonderiyorum seçim sizin belkide benim sanssizligimdir

Üst Alt