iPhone 4 sürüm hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oxside

oxside

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 sürüm hakkında
Merhaba arkadaşlar.
Şuan iphone 4 telefonum var yurtdışı ingiltere.Ancak simfree mi bilmiyorum.Şuan da avea hattım takılı çalışıyor konuşma arama yapıyorum.Sürüm olarak 4.1 ama yükseltmek istiyorum yurtdışı telefonların kilitlenme durumları oluyormuş güncelleme yaparken acaba kilitlenme durumu olabilir mi? Sürüm 4.1 çoğu uygulamayı açmıyor.

Epple

Epple

Üye
Sim karti takarken altina bir cihaz yerlestiriyormusunuz? Veya springboardda cydia > manage > packages kismindaki listede ultrasnow diye birsey varmi?

oxside

oxside

Üye
    Konu Sahibi
Sim karti takarken altina bir cihaz yerlestiriyormusunuz? Veya springboardda cydia > manage > packages kismindaki listede ultrasnow diye birsey varmi?

Yok hocam gevey denen şey yok ancak o dediğiniz yolu bulamadım.
Bazı özelliklerde şunlar
baseband 04.12.01
model
MC605B
Sürüm 4.1 (8B117)

benden önceki kullanıcının jb veya unlock yapıp yapmadığını bilmiyorum

Epple

Epple

Üye
Simdi siz bi bakin. Springboardda yani nami deger menude cydia diye bisey varmi?

oxside

oxside

Üye
    Konu Sahibi
Epple

Epple

Üye
Hayir uygulamalarin oldugu ana ekrandan bahsediyorum

Symbianize

Symbianize

Üye
Abi ilk sayfadaki aramaya cydia yaz program bılcakmıb?

Epple

Epple

Üye
O zaman simkilitsizdir cihaziniz. Aklima baska bi ihtimal gelmedi yani. Birde, her hatla sorunsuz calisiyor degil mi? İyice garantileyelim. Cok bilgim yok bu simlock konusunda ama bildigim kadari ile yardim ederim.

oxside

oxside

Üye
    Konu Sahibi
O zaman simkilitsizdir cihaziniz. Aklima baska bi ihtimal gelmedi yani. Birde, her hatla sorunsuz calisiyor degil mi? İyice garantileyelim. Cok bilgim yok bu simlock konusunda ama bildigim kadari ile yardim ederim.
Aldığım adamın hattı turkcell di benim hattımda avea bir sorun sıkıntı olmadı ancak başka hatlar ile deneyemedim kırılması gerektiğinden dolayı inş. başka bir sorun yoktur.Yarın ilk iş güncelleme yapacağım.Hayırlısı.

Epple

Epple

Üye
Olmaz insallah bisey merak etmeyin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt