arkadslar biliyorsunuz ki fw dosyaları bazen ispw uzantılı gelmiyordu uzantısını ıspw yapmak gerekiyordu ios icersinde degişiklik yapmaktan bahsediyorum buda okadar zor olmasa gerek deniyelim ve turk dewteam konusunda cıddıyım eskıden e398 konusunda uzmandım fw ler uzerınde degısıklık oluyordu biraz kasarsak olur bence aes konusunda linux konusunda bilgilerii olanları bekliyorum bide soyle bir sey var plist uzantıları var ıpaların bedava ındırılmiş ipa yla oynama yapmak mumkun olabilir ve bu uygulamnın plist uzantısını direkt olarak cydia plistine kopyalarsak ış bitmiştir itunes yasal zannedicektir ve iphonenun alt yapısında her zaman downlaod etme yetenekleri vardır idownlaod diye bir program var bununla ipa uzantılı bir dosya indirmek mumkun prebiring koduyla uygulama kendini kurabilir
--------------- Ekleme ---------------
TURKDEWTEAM HAYIRLI UGURLU OLSUN ARKADSLAR KATILICAKLAR
n_z_babac@hotmail.com adresini ekleyin ipa lar ve plistlerle oynama bilgisi olan fikri olan herkez aes sifre konusunda bilgisi olanlar iphone program geliştiricileri linux isletim sistemlerinden anlayan herkesi bekliyorum