İPHONE 4 SÜRÜM 4.1 Jailbreak-simlock YARDIMMM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redroyse

redroyse

Üye
    Konu Sahibi
İPHONE 4 SÜRÜM 4.1 Jailbreak-simlock YARDIMMM
Merhaba arkadaşlar bende iphone 4 var sürümü 4.1 hattımı henüz takmadım pasaportada kaydettirmedim kısacası kutusunda duruyor hattımı taksam çalışırmı oyun, program vs. yükleyemezmiyim jailbreak, unlock, simlock denilen olay nedir ? bunları yapmammı gerekiyor ? bunları nasıl yapabilirim.? Sıfır bilgiye sahibim bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar, iphone kurtları:oke: yardımlarınızı dört gözle bekliyorum...:evet:HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM..

kurth

Üye
dostum biraz daha beklemen gerekiyor şimdilik ios 4.02 ve üstü sürümler için ne jail break var ne de simlock çözümü bendede iphone 4 ios 4.02 var dün pasaport kaydını yaptırdım ama bekliyorum sende beklemelisin.

redroyse

redroyse

Üye
    Konu Sahibi
Ben biraz araştırdım 4.0.2 için unlock jailbreak filan hiçbirşey çıkmayacakmış ne kadar doğru bilmiyorum. peki 4.0.2 sürümünü 4.1 e yükseltmek mümkünmü ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şimdilik sürüm fLn yükseltmeyin.jailbreak için çok az kaldı.

izmiremo

Üye
Ben sürüm 4.1'e yükselttim ve AppStore üyeliğini de aktif ettim, uygulamaları WI-FI üzerinden kurdum. JailBreak/Unlock ile ilgili bir sorunla karşılaşır mıyım? 4.0.2

Not: 4.0.2 Restore dosyam mevcuttur.

--------------- Ekleme ---------------

Ben sürüm 4.1'e yükselttim ve AppStore üyeliğini de aktif ettim, uygulamaları WI-FI üzerinden kurdum. JailBreak/Unlock ile ilgili bir sorunla karşılaşır mıyım? 4.0.2

Not: 4.0.2 Restore dosyam mevcuttur.

iPhone 4G Os 4.1

serhad-gla

serhad-gla

Üye
zannedersem cikmis kardeslik jailbreak

gattuso1903

Üye
yaklaşık bir aydır. bu gün yarın die bekliyorz... henüz çıkmadı:)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
henüz jb çıkmadı bekle çok az kaldı öğrendiğim bilgiye göre en geç pazar gününe kadar çıkıcak

nkysnk

Üye
arkadaslar ben bı tane ıphone 4 getırdım amerıkadan..pasaport kaydı ıcın telefoncuya verdım..oda pc den baktı surumune felan..yalnız kıllandım..malum telın arkasında ımeı numarası yazıyo..bu arkadas bu ımeı numarasını klonlayabılır mı? klonlanmıssa nerden anlarız bunu? ımeı hakkında bu sorunu bılen bırısı cevap versın lutfen..

redroyse

redroyse

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben bı tane ıphone 4 getırdım amerıkadan..pasaport kaydı ıcın telefoncuya verdım..oda pc den baktı surumune felan..yalnız kıllandım..malum telın arkasında ımeı numarası yazıyo..bu arkadas bu ımeı numarasını klonlayabılır mı? klonlanmıssa nerden anlarız bunu? ımeı hakkında bu sorunu bılen bırısı cevap versın lutfen..

Şimdilik anlayamassın dostum Telefonun kapanırsa anlaki telefoncunun bir kenara not ettiği senin imeini başka bir iphoneye yazmıştır. Tıpkı sana yapıp başkasının telefonunu kapatması gibi, Elinde kayıt ettirdiğine dair yasal bir belge yoksa kapanacağınada emin olabilirsin bu arada iphonenin birçok özelliği devre dışı kalacaktır çakma imei li bir iphone çakma iphone gibi olur ya pasaporta yada yasal olarak 200 tl civarında nerede olduğunu şuan hatırlayamadığım resmi dairelerde yaptırman senin için en iyisi olur. internette araştırırsan bulursun sağlıcakla kal.....:oke:

MIRAGELL

Üye
arkadslar biliyorsunuz ki fw dosyaları bazen ispw uzantılı gelmiyordu uzantısını ıspw yapmak gerekiyordu ios icersinde degişiklik yapmaktan bahsediyorum buda okadar zor olmasa gerek deniyelim ve turk dewteam konusunda cıddıyım eskıden e398 konusunda uzmandım fw ler uzerınde degısıklık oluyordu biraz kasarsak olur bence aes konusunda linux konusunda bilgilerii olanları bekliyorum bide soyle bir sey var plist uzantıları var ıpaların bedava ındırılmiş ipa yla oynama yapmak mumkun olabilir ve bu uygulamnın plist uzantısını direkt olarak cydia plistine kopyalarsak ış bitmiştir itunes yasal zannedicektir ve iphonenun alt yapısında her zaman downlaod etme yetenekleri vardır idownlaod diye bir program var bununla ipa uzantılı bir dosya indirmek mumkun prebiring koduyla uygulama kendini kurabilir

--------------- Ekleme ---------------

TURKDEWTEAM HAYIRLI UGURLU OLSUN ARKADSLAR KATILICAKLAR [email protected] adresini ekleyin ipa lar ve plistlerle oynama bilgisi olan fikri olan herkez aes sifre konusunda bilgisi olanlar iphone program geliştiricileri linux isletim sistemlerinden anlayan herkesi bekliyorum

apro45

apro45

Üye
türkiyeden turkcelleden aldın mı hat çalışır durumda oluyo jailbreak yapmak gerek olmuyor mu :megafon:direk hattımı takıp kullanabili miyim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tabiiki kullanırsın.ama istediğin oyunları yükleyemezsin o zaman jailbreak yapman gerekir.

apro45

apro45

Üye
iphone 4 mü 3gs mi önerirsin peki iphone 4 sorunlu herkes öyle diyor iphone daha ile kullanıcam hangisi daha iyise onu tavsiye et ama:megafon:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iphone 4 öneririm alırken çekimini falan kontrol edersin.

apro45

apro45

Üye
teşekkür ederim saolasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt