iphone 4 restore nasıl oluyoor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrsSalvatore

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 restore nasıl oluyoor?
iPhone 4'üm var, nasıl restore ediyoruz bunu? Bir de restore ederken son sürüm otomatik olarak yükleniyo mu? Benim telefon Amerika'dan alınma. Üst sürümleri kabul etmiyo bu yüzden. bi yardım edebilirseniz çok makbule geçer. Telefonda bir sürü sorun oluştu jailbreak'ten sonra. cydia'yı yanlışlıkla sildim ve geri yükleyemiyorum. Ayrıca kameram da açılmıyo. Bu konularda acil yardıma ihtiyacım var

pruva

Üye
Geri yükleme yaparsan Ensin sürümü yükler sh kaydın varsa ssını sürümü yukleyebilirsin

MrsSalvatore

Üye
    Konu Sahibi
o nasıl oluyo peki? nedir bu shsh kaydı? varsa nasıl yapmalıyım?

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
iPhone'u usb ile pc ye bağla ardından itunes'u aç. Orda geri yükle seçeneği olması lazım ona bastığında restore olmalı

Epple

Epple

Üye
Eger sen son surume gecmek istiyosan dedikleri gibi iTunes > Geriyukle yapiyosun. Eger gecerli surumde kalmak istiyosan once SHSH kaydini aliyorsun (arastirip bulabilirsin), sonra restoreden sonra o SHSH kaydin ile gecerli surume donuyosun. Olay bu

MrsSalvatore

Üye
    Konu Sahibi
Ama restore ederken zaten son sürüm yüklenmiycek mi? Telefon yurtdışı, kaldırır mı onu bi kere?

Epple

Epple

Üye
Telefon neden kaldirmasin onu anlamadim. Simkilitli degil ise sorunsuz guncelle yani bisey olmaz

MrsSalvatore

Üye
    Konu Sahibi
Sim kilidi vardı. Ama pasaporta işletirken kaldırttık. Bi sorun olmaz mı yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt