Telefon Tavsiyesi iphone 4 mü, Samsung Galaxy S2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

KINGDOOM

Üye
androidin yükü çok widget var multitasking var flash player var bunlar iosda ios altından kalkamaz

Bence de

----------Eklendi @ 21:47:00 ---------- Yazıldı @ 21:45:15 ----------

klongs usb hub da kutunun içinde varmı merak ettim yoksa fiyatı ne kadar çok lazım bi zımbırtı o

Türe

Türe

Üye
anladım ben seni arkadaşım sen ıphone un android cihazlara göre daha az donanımlı olup da ona rağmen çok stabil çalışmasından bahsediyosun ben kararımı verdim zaten s2 mükemmel bir cihaz yani internet tarayıcısı baya bi aşmış kendini bugün mause ve fare takıp hatta ram takan adamıda gördüm s2 alıcam artık. Yoran bi sistem android fakat s2 bu sistemin altından öyle bir kalkıyo ki android in yoran bir sistem olduğunu düşünmüyorsun bile teşekkür ederim yardımların içinde ellerine sağlık :)

Adamin dibisin ya iste anlatmak istedigim tam da bu ! :) galaxy s2 ve iphone 4s i hicbir cihaza degismem ikisi de teknolojiyi asmis :d: haydi hayirli olsun :)

KINGDOOM

Üye
usb hub kutuda geliyormu klongs

----------Eklendi @ 22:09:23 ---------- Yazıldı @ 22:08:11 ----------

Olmadigina gore neyin derdindesin ?

Gerçi jb ile frash olarak eklenebiliyor diye biliyorum

klongs

klongs

Üye

Bence de

----------Eklendi @ 21:47:00 ---------- Yazıldı @ 21:45:15 ----------

klongs usb hub da kutunun içinde varmı merak ettim yoksa fiyatı ne kadar çok lazım bi zımbırtı o

yok usb hub ayrı alman gerek

KINGDOOM

Üye
olsun fiyat ne kadar kulaklığı da söylersen sevinirim telden giriyorum 5800 malum uğraştırma beni :D

klongs

klongs

Üye
ben sennheiser cx 500 ü 100 tlye aldım

KINGDOOM

Üye
tamam usb hob ne kadar

----------Eklendi @ 22:14:54 ---------- Yazıldı @ 22:14:34 ----------

kulak içi dimi kulaklık

klongs

klongs

Üye
kulak içi normal kulaklığıda kulak içi

KINGDOOM

Üye
normal kulaklığını da gördüm o da iyi bildiğim kadarıyla

klongs

klongs

Üye
normali de iyidir benim normali kayboldu bunu aldım almışken iyisini alayım dedim

Türe

Türe

Üye
usb hub kutuda geliyormu klongs

----------Eklendi @ 22:09:23 ---------- Yazıldı @ 22:08:11 ----------

Gerçi jb ile frash olarak eklenebiliyor diye biliyorum

Evet eklenilebiliyor tweaklerle . iOS JB'siz Android Root'suz olmaz ;)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

KINGDOOM

Üye
androit rootsuz oluyo hemde iyi oluyo

KINGDOOM

Üye
:D denemiycem gerek yok ıphone deil bu :D zaten çoğu şeyi yapabiliyosun rootsuz :D

forever1907+

Üye
Arkadaşım sen özelliklere bakma bence iphone lar hep herzaman karşılaştırıldıkları telefonları tarihe gömerler.örneğin iphone 3gs ile samsung jet samsungun bariz üstünlüğü var ama şimdi adı bile duyulmayan spotu 200tlye satılan bitelefon samsung jet.gelelim ,iphone 4 e önce wave lerle karşılaştırıldı sonra galaxy s ile sonra s2 ile..bunlar böyle gider sana diyeyim almışken 1 tane al ama farkı olsun....

KINGDOOM

Üye
ama telefonu hacklemek istemiyorum ondan galaxy s2

Üst Alt