mamilim90
Üye
Iphone dan vazgeçtim ben ya jailbreak işi tehlikeli telefonu çöpe atmak iştemiyorum başka bi hacker ın telefonuma girmesini de istemiyorum galaxy s2 ve htc sensetion xe arasında kaldım.Galaxynin öyle bi hızı var ki hiç kasmıyo ama sensetion hafif bi kasma sözkonusu sense arayüzü çok güzel ayrıca inanılmaz derecede kararsızım zaten mart sonunda alıcam cihazı belki daha iyi şeyler de gelebilir teşekkürler yardım eden herkeze ama hala çok kararsızım
htc sensetion xe 250 liralık ibeatz kulaklığıyla geliyor çok iyi müzik veriyor tamam sense arayüzü nedeniyle çok fazla ram yiyor ve rami düşük bu yüzden kasma gibi bi sorun olurmu ? uygulama canavarıyım çünkü ibeatz çok iyi çeken de o beni ama galaxy s2 ninde internet performansını gördüm çok hoşuma gitti 5800 dan sonra o şekilde kasmayan hızlı bir telefonumun olmasını isterim sense arayüzü çok güzel fakat s2 için de bir tane akvaryum live wallpaperi gördüm ağzım açık kaldı şu an fazlasıyla kararsız kalmış bir durumdayım s2 ve xe arasında gidiyorum ama xe den biraz soğudum açıkçası bilen arkadaşlar varsa s2 için o şekilde güzel wallpaperleri nereden ücretsiz bulabileceğimi söyleyebilirlerse sevinirim
Jb diyorsun da root yapacan s2 ye demedi deme.Cunku oyun oynayacaksan asphalt,real football,pes gibi oyunları kurmak isteyeceksin bunları da bedava vermezler sana.Ha nasil verirler 3 yaristan sonra tam sürümü satın almani isterler.Root u bilmiyorsan söyleyeyim jailbreak in android versiyonudur.Jailbreakte garantiyi götürür root da.Ama eğer garanti gitmesini vs istemiyorsan su konuya göz at:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kullanım kolaylığı açısından iphone 4 fakat teknik özellik konusunda her yönden galaxy s2 her iki cihazı da kullandım (iphone 4 ü halen kullanıyorum) s2 tarayıcı ve ekran yönü üstün iphonedan iphoneda ise ios olduğu için telefon çok yorulmuyor s2 gibi
az mi half brick ettim androidi kurcalayan herkes 1 kere half brick yapmistirHayirli olsun kardes ne diyimben jailbreak ini de surum yukseltmesini de kendim yapiyorum kac kere brick ettim galaxy s2 yi (half brick) ama yine de kendim duzelttim o yuzden sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?