LordSeco35
Üye
-
Konu Sahibi
-
çamur gibi ekranı hariç s3 mini daha mantıklı
Dostum peki ios7 gelince kasma falan olur mu jailbreak olayi nedirBirincisi s3 olsa değişme derdim ama s3 mini ise değiş gitsin 25pp ilede ücretsiz yüklersin uygulamaları sd data arama derdin kalmaz retina ekranı görünc kendinden geçersin ios kullandınmı rahatlıgı hissedersin bence değiş
Dostum peki ios7 gelince kasma falan olur mu jailbreak olayi nedir
Satarken tabi ki iphone cihazlar çok daha az zarar ettirir. Bence değiştir. Çünkü S3 mini bir yıl sonra kozmetik olarak da 10/5-6 seviyesine düşecektir. Ama İphone'u camlarını çizmedikten sonra o duruma getiremezsin.
arkadaş ios 7 yi silah zoruyla güncelletmiyorlar arkadaşın dediği şeyleri sos yal ağları müzik dinlemeyi 6.1.3 tede yapa bilir
Ios7 kasiyo bide bircok ozelligi keserek veriyolar i4 e ios7 yi degismeni tavsiye etmem s3 mini de i4 den dusuk bi cihaz degil
arkadaş ios 7 yi silah zoruyla güncelletmiyorlar arkadaşın dediği şeyleri sos yal ağları müzik dinlemeyi 6.1.3 tede yapa bilir
Ios7 kasiyo bide bircok ozelligi keserek veriyolar i4 e ios7 yi degismeni tavsiye etmem s3 mini de i4 den dusuk bi cihaz degil
retina ekran dediğinde bişeye benzeseBirincisi s3 olsa değişme derdim ama s3 mini ise değiş gitsin 25pp ilede ücretsiz yüklersin uygulamaları sd data arama derdin kalmaz retina ekranı görünc kendinden geçersin ios kullandınmı rahatlıgı hissedersin bence değiş
retina ekran dediğinde bişeye benzese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?