Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesiİphone 4 mü ? Nokia e7 mi ? Nokia n9 mu ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
key43
Üye
Konu Sahibi
İphone 4 mü ? Nokia e7 mi ? Nokia n9 mu ?
Telefonumu degistirmek istiyorum ama bir türlü karar veremedim.Bide size sorayım dedm.Sizce Hangisi daha iyi ??
İPHONE 4S ?
NOKİA E7 ?
NOKİA N9 ?
aslankaplants
Üye
ben e7 kullanıyorum ama şuan bence n9 veya onunla aynı fiyatta android bir tel. alabilirsin
klongs
Üye
iphone 4
Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
Bu tamamen senin zevk anlayışına, ihtiyaçlarına ve nelerden vazgeçebileceğine bağlı bir karar. Çünkü üç cihazında kendine has artı ve eksileri var. Ama benim tercihim E7 den yana oldu. Çünkü tasarımı, klavyesi ve özellikleri hoşuma gitti. Ben E7 derim. Ama iyice araştır ve öyle karar ver.
murat0288
Üye
ben de s2 var, iphoneyi sevmem bi kuruş para vermem, nokia nında zamanı geçti ama zamane telefonlarını kullanmak istiyosan o kadar da paran varsa az bekle galaxy s3 yada lg nin 4 çekirdeklisi çıkıyor ondan alırsın ama beklemem diyosan şu an iphone 4s
OLcay_1095
Üye
iPhone 4.
PalmerTech
Üye
oyunsa - iphone 4
ortaya karışık - android telefonlar
tasarım - n9
Niizuma.Eiji
Üye
Bende bir seçenek sunayım ;
Hızlı internet gezintisi, tasarım, gelişmeye mahkum bir işletim sistemi, kamera istiyorsan Lumia 910 bekle.Kamera önemsizse Lumia 800 yada 900.
Zaten Lumia 910'un +sı Wp'li olması İşlemci-ram çok az kullanır ve mükemmel sonuç elde eder.Eğer oyun sıkıntın yoksa kesinlikle Lumia 910 derim.Ayrıca oyun sayısı N9'da da öyle ahım şahım değil.Oyun çok önemli diyorsan iphone, oyun pek önemli değil günde 30-40 dk oynar bırakırım diyorsan Lumia 910 bence.Özellikle internet tarayıcısı mükemmel, bana göre menüsü ve geçiş efekleri sade fakat çok şık ve Lumia serisi kadar stabil çalışan bir işletim sistemi-telefon alaşımı görmedim.Arayüzünün hiç şık olmadığını söylüyorlar ama bana kalırsa IOS'un arayüzünden daha hareketli ve canlı.Uygulama açarken, internette gezinirken ki geçişlere bak bence çok şık.Eğer ingilizcen yeterliyse telefonun özelliklerini de öğrenmiş olursun;