Telefon Tavsiyesi İphone 4 mü ? Nokia e7 mi ? Nokia n9 mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 mü ? Nokia e7 mi ? Nokia n9 mu ?
Telefonumu degistirmek istiyorum ama bir türlü karar veremedim.Bide size sorayım dedm.Sizce Hangisi daha iyi ??

İPHONE 4S ?

NOKİA E7 ?

NOKİA N9 ?

aslankaplants

aslankaplants

Üye
ben e7 kullanıyorum ama şuan bence n9 veya onunla aynı fiyatta android bir tel. alabilirsin

klongs

klongs

Üye
iphone 4

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Bu tamamen senin zevk anlayışına, ihtiyaçlarına ve nelerden vazgeçebileceğine bağlı bir karar. Çünkü üç cihazında kendine has artı ve eksileri var. Ama benim tercihim E7 den yana oldu. Çünkü tasarımı, klavyesi ve özellikleri hoşuma gitti. Ben E7 derim. Ama iyice araştır ve öyle karar ver.

murat0288

murat0288

Üye
ben de s2 var, iphoneyi sevmem bi kuruş para vermem, nokia nında zamanı geçti ama zamane telefonlarını kullanmak istiyosan o kadar da paran varsa az bekle galaxy s3 yada lg nin 4 çekirdeklisi çıkıyor ondan alırsın ama beklemem diyosan şu an iphone 4s

OLcay_1095

OLcay_1095

Üye
iPhone 4.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
oyunsa - iphone 4
ortaya karışık - android telefonlar
tasarım - n9

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bende bir seçenek sunayım ;

Hızlı internet gezintisi, tasarım, gelişmeye mahkum bir işletim sistemi, kamera istiyorsan Lumia 910 bekle.Kamera önemsizse Lumia 800 yada 900.

İlla bu 3ünden biriyse ben 4S derim

Türe

Türe

Üye
İphone 4

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
anket açarsan daha iyi olur. :oke:

cevap: iPhone 4

key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
Bende bir seçenek sunayım ;

Hızlı internet gezintisi, tasarım, gelişmeye mahkum bir işletim sistemi, kamera istiyorsan Lumia 910 bekle.Kamera önemsizse Lumia 800 yada 900.

İlla bu 3ünden biriyse ben 4S derim

Lumia 910 tam bana göre ama işletim sistemi '' Windows Phone 7.5 Mango ''

Lenneth

Üye
iphone

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Lumia 910 tam bana göre ama işletim sistemi '' Windows Phone 7.5 Mango ' '

Zaten Lumia 910'un +sı Wp'li olması :D İşlemci-ram çok az kullanır ve mükemmel sonuç elde eder.Eğer oyun sıkıntın yoksa kesinlikle Lumia 910 derim.Ayrıca oyun sayısı N9'da da öyle ahım şahım değil.Oyun çok önemli diyorsan iphone, oyun pek önemli değil günde 30-40 dk oynar bırakırım diyorsan Lumia 910 bence.Özellikle internet tarayıcısı mükemmel, bana göre menüsü ve geçiş efekleri sade fakat çok şık ve Lumia serisi kadar stabil çalışan bir işletim sistemi-telefon alaşımı görmedim.Arayüzünün hiç şık olmadığını söylüyorlar ama bana kalırsa IOS'un arayüzünden daha hareketli ve canlı.Uygulama açarken, internette gezinirken ki geçişlere bak bence çok şık.Eğer ingilizcen yeterliyse telefonun özelliklerini de öğrenmiş olursun;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt