lanetliali32
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefonumda 30 adet uygulama var (oyun) ayda bir giriyorum ama telefona müzik-video atmak icin zorunlu olarak pc den yardım alıyorum +görsellik de önemli görsel ios7 dense performans ios 4.3 kullanırdım..sen ıos kullanmışsınn ya, stabilliğe alışmışsındır. o yüzden wp al. android stabil değil. wp ile ıos stabildi, ios7 kötü oldu dediler. bence wp al. ama sadece oyun istiyorsan (osa oyun sayısı olarak) android al
Gmd için diyorsan telpa garantisi var ,android 5.0 ı bilmem ama 4.4 bu telefonda stabil çalışacaktır. İos tan wp na geçersen çogu şeyin eksikligini yaşarsın. Android telefon olarak gmd dışında xperia l yide önerebilirim, iyi telefondur yada 2. El bir nexus 4 bulursan stabilite sorunu yaşamazsınSizlere son bir soru 1 saattir video izliyorum bu telefon bozulursa nolur yada android 5.0 cıkarsa??
Telpaya cok da olumlu yorum yapmıyorlar xperia l cok kaba nexus 4 de satıstan kalktı diyolar ama...Gmd için diyorsan telpa garantisi var ,android 5.0 ı bilmem ama 4.4 bu telefonda stabil çalışacaktır. İos tan wp na geçersen çogu şeyin eksikligini yaşarsın. Android telefon olarak gmd dışında xperia l yide önerebilirim, iyi telefondur yada 2. El bir nexus 4 bulursan stabilite sorunu yaşamazsın
Dogru telpa ile ilgili hoş şeyler duymuyoruz ama yinede olmamasından iyidirTelpaya cok da olumlu yorum yapmıyorlar xperia l cok kaba nexus 4 de satıstan kalktı diyolar ama...
Bir soru iphone 4 ios 7 mi iyi gm discovery mi 1 sene sonra üst düzey akıllı telefon alcam?Dogru telpa ile ilgili hoş şeyler duymuyoruz ama yinede olmamasından iyidir
Nexus 4 ün üretiminin bitmesi önemli degil, önemli olan o telefonun bir nexus cihazı oldugu ilk güncelleme öncelligi ve en stabil android telefon nexus cihazlardır
1 sene sonra degiştireceksen gmd alBir soru iphone 4 ios 7 mi iyi gm discovery mi 1 sene sonra üst düzey akıllı telefon alcam?
Gmd nin ekranını krdılar parca yok olma ihtimali1 sene sonra degiştireceksen gmd al
Ekranı kararsan telpa ekranı 400tl ye yapıyor, ekranı tek 295tl ye satıyor, yurt dışından 160 tl ye ekranı getirtebilirsinGmd nin ekranını krdılar parca yok olma ihtimali
Tesekkür ederim yanıtların icinEkranı kararsan telpa ekranı 400tl ye yapıyor, ekranı tek 295tl ye satıyor, yurt dışından 160 tl ye ekranı getirtebilirsin
Discoveryden sasma bende bir kusur aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok.sorularin varsa cevaplarımLumia 625 turkcell t40 bunlara ne dersin
Senin gibi birini arıyodumDiscoveryden sasma bende bir kusur aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok.sorularin varsa cevaplarım
Telefonu aldiktan beri 2guncelleme geldi.su an 4.2yuklu telefonda ama 4.3un gelecegi hakkinda kimse bir sey diyemez su an.Senin gibi birini arıyodum
Güncelleme hakkında bilgin varmı telefonu doldurunca kasma varmı iphone 4 de yasadıgım performansın kac katını alırım parca bulunuyormu
İphone dan vazgecmek zor geliyor bazen elması bile yetiyor telefonun havası da var biraz telpa sorun cıkarır dedilerTelefonu aldiktan beri 2guncelleme geldi.su an 4.2yuklu telefonda ama 4.3un gelecegi hakkinda kimse bir sey diyemez su an.
Performans olarak cok memnum gercekten her konuda cok hizli.su an 59 uygulama yuklu hicbir takilma kasma yok gayet akici calisiyor.iphone4ten hiz farki olarak baya hizli diyebilirim tahminen.parca olarak batarya kapak vs telpanin sitesinde satiliyor.onun yaninda kilif jelatin falan telefoncularda rahaca bulunuyor artik.hatta benim aldigim yerde 30+ kap vardi.
Genel olarak boyle baska konu varsa sorabilirsin
İlk defa android kullancam alırsam android 4.2 de kalsa bile 1.5 sene üst seviye oyunları oynatmaya devam edermiTelefonu aldiktan beri 2guncelleme geldi.su an 4.2yuklu telefonda ama 4.3un gelecegi hakkinda kimse bir sey diyemez su an.
Performans olarak cok memnum gercekten her konuda cok hizli.su an 59 uygulama yuklu hicbir takilma kasma yok gayet akici calisiyor.iphone4ten hiz farki olarak baya hizli diyebilirim tahminen.parca olarak batarya kapak vs telpanin sitesinde satiliyor.onun yaninda kilif jelatin falan telefoncularda rahaca bulunuyor artik.hatta benim aldigim yerde 30+ kap vardi.
Genel olarak boyle baska konu varsa sorabilirsin
Rahat acar ama kasarmi kasmazmi bilememİlk defa android kullancam alırsam android 4.2 de kalsa bile 1.5 sene üst seviye oyunları oynatmaya devam edermi
Tamam birazda pedere baglı bi tanıdıgı cok iyi bi telefoncu var ona sorucak kaliteli iphone 4 den derse öle takasa giricekmis sen biliyosundur telefonculr gmd hakkında ne diyorRahat acar ama kasarmi kasmazmi bilemem
??Tamam birazda pedere baglı bi tanıdıgı cok iyi bi telefoncu var ona sorucak kaliteli iphone 4 den derse öle takasa giricekmis sen biliyosundur telefonculr gmd hakkında ne diyor
Malzeme kalitesi gorsellik olarak iphone4 daha kaliteli ama performans olarak discovery cok daha ustun.Tamam birazda pedere baglı bi tanıdıgı cok iyi bi telefoncu var ona sorucak kaliteli iphone 4 den derse öle takasa giricekmis sen biliyosundur telefonculr gmd hakkında ne diyor
iphone 4 antutu denicem gmd sonucları kacMalzeme kalitesi gorsellik olarak iphone4 daha kaliteli ama performans olarak discovery cok daha ustun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?