Iphone 4 mü galaxy ace 2 mi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Iphone 4 mü galaxy ace 2 mi :(
Ya ben tam diyorum ki tamam ace 2 alıcam, tv'de yada herhangi bir yerde ıphone görüyorum ve kafam yine karışıyor çok sinir olmaya ve acı çekmeye başladım artık. Ben
-müzi dinlemeyi
-oyun oynamayı
-internette dolasmayı severim.
root yáda jellbreak yapamam, telefonu aldığım gibi kullanırım. Ace 2 alırsam marka takıntım yuzunden ıphone hep aklımda kalıcak ama ıphone alırsam oda o paraya çok yetersiz ve kullanması zor ıtunes falan. Ne yapsam arkadaşlar ? Siparis verdigim yerde ace 2 yoksa alıyım mı ıphone 4 ?

Nextman

Emekli Yönetici
Bahsettiğiniz gereksinimleriniz için yeterli olan Ace 2 bence

İphone 4S olsa tamam al derdim ama 4 olunca inan hiç sıcak bakmıyorum..Çünkü 4S ile 4 arasında fark var..Bence Ace 2 al..

jb yapamayacaksan ace2 al yapacak bişi yok.

4 ile 4s i karistirmayin 4 yaramaz

bide iphone 4 un fiyati var tabi. S2 ile ayni fiyat olmasi lazim

MrExpert

Üye
İkisi arasında iphone4 derim

Ne yani simdi bu adam ios 5.1.1 in stabilitesini birakip karma karisik ace 2 mi alacak? Yani simdi siz iphone 4 ile karsilastirinca ace 2 mi diyorsunuz? Sitede haline gulunecek cok adam var. Dostum iphone 4 al keyfine bak. Telefona muzik atmaktan kolay jailbreak yapmakta

o fiyata s2 var sorun fiyat performansta

amcalu1

Üye

1. Yorumlara bakarsan ace2 öneren kimsenin olmadığını gorursun
2. Adam root veya jb yapmam demiş o yüzden Ace 2 önerilse bile hata edilmemiş olur jb siz iphone müzik çalar ve kameradan başka birşey değil

SkyLaBTR

Üye
Pardon bağyan ben diğerleri adına özür dilemek istiyorum

Bağyan arkadaşım sen ip4 al bana dua etmezsen adam değilim bana bi güven sakın ace2 alma opişman olursun androidden sana tavsiyem ip4

mega2

Üye
Iphone 4 1300tl civarlarında, ace 2 bundan daha ucuz, 1300tl civarında para verebileceksen, neden ace 2 seciyorsun ki, galaxy s2 al isteklerini fazlazıyla karşılar, illaha ikisi arasında kaldıysan ace 2 iphoneyi boşver

amcalu1

Üye
Affedersiniz bağyan iphone 4 zaten 1400 civarındadir tahminen hepsiburada da galaxy s2 1299 tl gs2 her türlü daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...