Telefon Tavsiyesi iPhone 4 mü, BB Bold, Torch mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onuralpyusuf

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 mü, BB Bold, Torch mu?
telefon almayı düşünüyorum 3 model arasında kaldım. internette sıksık gezerim. batarya ömrü uzun olacak. kolay kullanımı olacak. hızlı olacak, eğleneceğim içerikler olacak, herşey elimin altında olacak. sizce hangisini almalıyım? torch ve bold aynı ama kasa olarak farklılar. aynı zamanda tasarımında güzel olması lazım.

_ardaa

_ardaa

Üye
blackberry iş telefonu email ve internet olayı güzel, torch kullanan arkadaşım var tasarımı güzel malzeme kalitesi çok iyi dokunmatik+qwerty klavyesi var ama bb'lerde flash sorunu var facebook videolarını izleyemiyorsun oyun konusuna pek başarılı değil, interneti etkin olarak kullanabilmen için bis/bes aboneliği istiyor pek multimedya telefonu olduğu söylenemez ama batarya ömrü hiç fena değil, iphone daha çok multimedya ağırlıklı bir telefon uygulama açısından appstore daha zengin internet için tarayıcısıda gayet iyi, yakında ios5 gelecek o zaman daha iyi olur tahminimce,

elinin altında varsa deneyerek kendin test edersen daha sağlıklı karar verebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: onuralpyusuf

Kǔr Şâd

Üye
IPHONE 4. Neden ?
İşlemci hızı ve Ram olarak diğerlerinden çok daha üstün. Ayrıca desteklediği renk sayısı 16777216, diğerleri 65536.
Ekran büyüklüğü olarak 3.5 inç, 640 x 960 px. 16 GB / 32 GB Hafızası olduğu için dünyaları içine atabilirsin.
Tasarım olarakta Geçerli. IPHONE 4.

• Beğen
fireman87

fireman87

Üye
Apple kullanıyorum, bazı sorunlar yüazünden tavsiy etmiyorum, BB ise ortadaki dokunmatik joystick'i deli ediyor beni, ama ikisinden birisi diyicek olursak BB :oke:

• Beğen
technoblue

technoblue

Üye
arkadaşın dediği gibi blackberry iş telefonu bir de mesajlaşmayı seven insanlar için klavyesi rahat. ama uygulamalar konusunda yapabileceklerin çok çok kısıtlı. torch modeli biraz daha uygulamaya yatkın ama blackberry klavyeye yoğunlaştığı için dokunmatiği pek verimli değil. iphone4 uygulama zengini bir telefon. ama gel gelelim çok pahalı ve beklenmedik arızalar çıkartabiliyor. hatta çoğu arızalar fabrika çıkışlı olarak çıkıyor. garantili alınmazsa çok masraflıya çıkabilir. eğer mesajlaşmayı seven biriysen blackberry ama uygulama olsun diyorsan iphone4 derim. birde ekstra olarak lg optimus black tavsiye ederim. tasarımı ve özellikleri çok iyi bir smartphone. iphone4 te yapabileceklerinin bir çoğunu black'te de yapabilirsin. google market sayesinde oyun ve uygulamalar ücretsiz olarak elinin altında bulunuyor. fiyatı da oldukça uygun 900 tl civarında satılıyor yanılmıyorsam.

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone. çünkü BB alıp ne yapacaksan hepsini yapabilirsin. Fazlası da var.

onuralpyusuf

Üye
    Konu Sahibi
evet son zamanlarda 4'le ilgili çok sorunlar çıkıyormuş. ben önceden 3G kullandım ama video kamerası yoktu, şimdiki iPhone'lar gibi gelişmiş değildi. blackberry'nin aylık ödemelerinden sonra her ay bis paketini ödemek istemiyorum. zaten bis olmadan çoğu özelliği kullanılamıyormuş. telefonu garantili ve taahütle alıcam. iphone iOs 5 yazılımıyla çok iyi olcak benide etkileyen bu. aklıma iPhone 4 ne kadar yatsada bi yanım torch'la bold'u düşünüyor.

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Torch çok karizma :oke: iphone klişe gibi geliyor ios5 çıkınca daha sağlıklı kararlar alabilirsin diye düşünüyorum.Ama Torch karizma yani

• Beğen
technoblue

technoblue

Üye
arkadaşım karar senin. biz sadece fikir beyan edebiliriz sana. ben de gördüklerimi aktardım. dediğim gibi uygulamaya gerek yok ben tıkır tıkır mesajımı yazarıma arada da facebook'a girerim diyorsan blackberry öneririm. ama senin de dediğin gibi aylık bis bedeli ödemen gerekecek aksi taktirde ne facebook ne msn kullanamıyorsun sanırım. iphone'da böyle bir sıkıntı yaşamazsın. push mail özelliğini bis gibi uygulamalara gerek kalmadan hattının internete açık olması şartıyla direkt olarak görüntülenebiliyor. ama işte dediğim gibi onunda arıza çıkarma riski korkutuyor beni şahsen. ama garantili alacak olman rahatlatıcı sebep. son olarak optimus black'e göz attın mı peki. tekrar soruyorum çünkü aralarında bariz fiyat farkı var.

'Patron

'Patron

Üye
İphone4 al rahatına bak jet gibi telefon.

pRime.

pRime.

Üye
iphone4

yasobe

Üye
arkadaşlar 7979 neyin numarasıdır bilen varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler

----------Eklendi @ 10:59:43 ---------- Yazıldı @ 10:59:09 ----------

7979 adında bi şebeke yok kardeş

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yine mi bu konu :ehe

kaç kere iPhone 4 diyecemm :D

Overdose34

Overdose34

Üye
IPhone 4'un yanında Torch, solda sıfır kalır :)

mertcb

mertcb

Üye
İphone 4 :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iphone diyenlere :tşk:

bb diyenler :box

serkan719

serkan719

Üye
konu eski ama
Blackberry 9900 verip
iphone 4 aldım

gerisini anlarsınız artık

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Jrcan1

Jrcan1

Üye
İphone 4 :oke:

Türe

Türe

Üye
iPhone 4

ParduSS

ParduSS

Üye
iphone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt