iphone 4 kasması

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 kasması
arkadaşta iphone 4 var ios7 daha dün aldı çok fazla kasıyor appstoreye tıklayınca bile kasmaya başlıyor normal mi ve zamanla benm iphone 5 te de olur mu

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
İphone 4 de normal ama iphone 5 te kasması imkansız bendede var çok akıcı

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 5'te şimdi kasmaz ama iOS 8 ile yavaş yavaş hafif kasmalar başlar. iOS 9 ile birlikte kasmalar tam olarak başlar.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
sekil_27

sekil_27

Üye
Arkadaslar çok basit bir şey bu ; yazılımla iphon 4 yavaslatılmış kısaca konunun özeti bu ; o kadar hızlı telefon ne olduda yavaşladı şimdi?
Geçelim çözüme
1-tel jb yapılması gerekiyor (sürüm 7 ile 7.1.1 ) arası ne olursa olsun
2- springboard setting cydiadan yüklenicek (twık ve repo yardımıyla)
3- sprıngboard setting ayarlarına girerek (kısayola yani yukarı sürükleyince çıkacak ) giriyoruz buradan sırasıyla "ANIMATION OVERRIDES-SLOVFACTORİES " e gelip bunun degerini 0.40 a düşürüp BİTTİ DEYIP TELİ YENİDEN BAŞLATIYORUZ VE HIZ NEYMİŞ GÖRÜN
KULLANDIGIM SÜRÜM İOS 7.0.4

0MG90

0MG90

Üye
O iPhone 4'ün donanım sorunu. Diğer telefonlarda olacağını sanmam.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
5.1.1 ideal bence iPhone 4 icin

sekil_27

sekil_27

Üye
Kardeş tekrar ediyorum ;Donanım yada başka bir yetersizlik deil ;SADECE AYARLAR ;
JB YAPIP ÖNCEKİ MESAJDA VERDİGİM (bana ait deil bilgi genel paylaşım) bilgileri tek tek yapmak hepsi bukadar
DENEYİN VE SONUCU YAZIN
A4 işlemcini GERCEKTEN AYRICALIK OLDU :) (jb açısından )

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İPhone 4 = Normal
İPhone 5 = Olası

0MG90

0MG90

Üye
Hiç olası değil bence. 4 gibi olmaz.

Peocawe

Peocawe

Üye
Kardeş tekrar ediyorum ;Donanım yada başka bir yetersizlik deil ;SADECE AYARLAR ;
JB YAPIP ÖNCEKİ MESAJDA VERDİGİM (bana ait deil bilgi genel paylaşım) bilgileri tek tek yapmak hepsi bukadar
DENEYİN VE SONUCU YAZIN
A4 işlemcini GERCEKTEN AYRICALIK OLDU :) (jb açısından )

dediğin işlem animasyonu hızlandırıyor yanılmıyorsam? bu çok çirkin gösteriyor animasyonları. Onun yerine ayarlardan hareketi azalt yapmak daha mantıklı.

sekil_27

sekil_27

Üye
Sadece dedigim kısmı yapmalısın ; tabimi farklı tema ve animasyon kullanıyorsan o olay farklı ; ben orjinal temada jb yapılmış bir iphon 4 un kasma sorununun nasıl kaybolucagının alıntısını yaptım ;

sekil_27

sekil_27

Üye
Hem ayrıca ayarlardan animasyonu kapatmak aynı sonucu vermiyor ; bilginiz olsun benim paylaştıgım drek sistem AYARI ,

sekil_27

sekil_27

Üye
İos 7 nin genel problemleri kaybolmadan şimdi yeni birtel ve yeni birsürüm ios 8 çıkıyor ; aynrn 5.1 iphon 4 için ideal tabiki mümkün olanlariçin bu yeni almışlsr yada güncelliyenler için degil

signor ramon

signor ramon

Üye
ios 8 Beta Sürümü iphone 4 için yayımlanmadı 4s ve üzeri sürümler için ! Yasal sürüm için durum belirsiz

sekil_27

sekil_27

Üye
Kardeş zaten 6 ay bu yeni sürümün stabilitesi sürer yayınlansa ne anlamı varki? Sistemi şişirip yeni bir arayüzle kullanıcılara yenilik adında sunmak
Bence jeilbrekli bir iphon 4 bu çıkandanda çıkıcaklardanda üstün sürüm olmıya devam edecektir ; 4 s ide batıracaklar ben kendiminkini satıp 4 aldım sırf önceki yazılımlara dönebildigi için ve jb kaybetmemek için sıfırlandında yada mecburen serviste v.s de yukseltindinde
AÇIKCASI 4s-5-5c -5s bir 6 ay uzak durun bu sürüm güncellemeden derim özellikle 4s sahiplerinee

seckin_bilgic

seckin_bilgic

Üye
7.1.1 de iphone 4 kasması düzeltildi diye biliyorum. Zamanla hepsi kasacak ondan emin ol.

seckin_bilgic

seckin_bilgic

Üye
beklentinizin ne olduğuna göre değişir.
tek çekirdekli 512 ramli telefon. sadece facebook uygulaması 300 mb boyutunda artık. bununla alakası var baya.

ben mesela eski facebook uygulamasını kullandım bir süre daha hızlı diye.

Peocawe

Peocawe

Üye
facebook felan kurmuyorum ben gayet rahat cihaz. safariden girince daha kullanışlı ve daha seri facebok.

Üst Alt